€ 16,55
€ 14,90
(€ 8,76 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,65)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ice Power Cold Gel

Ice Power Cold Gel is een koude gel en bevat alleen natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus (géén kamfer, ibuprofen en/of diclofenac). Daar waar de Ice Power gel wordt aangebracht, wordt het lichaam koud. Doordat het lichaam koud wordt, ontvangen de hersenen een signaal dat er iets niet klopt. Vervolgens gaat het lichaam aan de slag om de koude plek weer te verwarmen naar lichaamstemperatuur. Dit gebeurt door middel van het pompen van bloed naar de pijnplek. Dit stimuleert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en spieren sneller herstellen.
 
Ice Power zorgt voor een plaatselijke verlaging van de temperatuur met circa 5 tot 6 graden Celsius binnen enkele minuten. De verlaagde temperatuur blijft minimaal 3 uur gehandhaafd en dringt zeer diep door in de spieren en gewrichten. Ice Power verzacht en versoepelt spieren en gewrichten en stimuleert een snel herstel.
€ 16,55
€ 14,90
(€ 8,76 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ice Power Cold Gel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dit product werkt zeer effectief en ook zeer snel. Bij de start meerdere keren per dag aanbrengen voor het meeste resultaat. Blijven wrijven tot het droog aanvoelt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  super product. kleindochter was op arm gevallen tijdens turnles en na 3 keer smeren met Ice Power Gel had ze geen pijn meer. En mijn man had last van een stijve nek en ook daar na 2 dagen verlichting.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ice Power Cold Gel kopen

Je kan Ice Power Cold Gel van het merk Ice Power , geproduceerd door METRA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging