€ 11,34
€ 10,21
Bespaar 10% (€ 1,13)

Omschrijving van Ice Power Cold-Hot Pack 28x14cm

De Ice Power Hot en Cold Packs zijn herbruikbaar. Wanneer u wilt koelen legt u het Pack in de koelkast of de vriezer en kan gekoeld worden tot -27 graden. Als het pack is gekoeld, kan het worden gebruikt bij verlichting van de pijn bij blessures en zwellingen. Voor het beste resultaat kunt u de Ice Pack het beste 10 tot 15 minuten op de pijnlijke plek leggen. Het is wel belangrijk dat u tussen het Ice Pack en de huid een handdoek of het bijgeleverde hoesje legt.
Formaat 28 x 14 cm.
 
De Ice Power Hot en Cold Pack kunt u naast koelen ook verwarmen. Voor niet-ontsteking gerelateerde pijn. Het Ice Power Hot en Cold Pack dient 5 min. te worden opgewarmd in een waterbad (max. 80 °C). of 1-2 min. in de magnetron in een magnetronbestendige schaal gevuld met water.
€ 11,34
€ 10,21

Laatste reviews en ervaringen met Ice Power Cold-Hot Pack 28x14cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  beter 2 besteld

  Product werkt zoals voorzien, alleen is het beter om er ineens 2 te bestellen, zodat er 1 in de vriezer kan "koud worden".

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Als gezin moet je dit steeds in huis hebben. We gebruiken het "coldpack" bij verstuikingen allerlei. Ook het pack is op te warmen en te gebruiken als "hotpack" bij stramme spieren enz. ... Gemakkelijk en neemt weinig plaats in.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Goed formaat. Zijn wel aan de gladde kant dus schuiven nogal makkelijk. Zijn erg flexibel. Altijd handig om in huis te hebben voor verstuikingen, spierpijn, hoofdpijn...

  Was deze beoordeling nuttig?

Ice Power Cold-Hot Pack 28x14cm kopen

Je kan Ice Power Cold-Hot Pack 28x14cm van het merk Ice Power , geproduceerd door METRA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Ice Power of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging