€ 88,95
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Imedeen Prime Renewal

Imedeen Prime Renewal huidverzorgingstabletten bestrijden de gevolgen van het ouder worden die zich rond de menopauze voordoen, wanneer de huid vocht verliest en vatbaarder wordt voor schade door vrije radicalen en ouderdomsvlekken.
Bovendien worden fijne lijntjes en rimpels dieper, doordat de ondersteunende vetlaag van de huid dunner wordt. Imedeen Prime Renewal huidverzorgingstabletten werken in de diepere huidlaag, waar traditionele antiverouderingscrèmes niet kunnen komen. Met het exclusieve Marine Complex™, zink en het geavanceerde beschermende complex ViTea™ – een mix van witte thee, lycopeen en druivenpitextract. Aan de avondtabletten is kamille toegevoegd.

Wanneer ze dagelijks worden ingenomen, helpen Imedeen Prime Renewal huidverzorgingstabletten:

 • de huid stevig te houden;
 • de normale collageenvorming te ondersteunen;
 • de huid van het gezicht en het lichaam zachter, gladder en soepeler te laten voelen;
 • fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar te houden;
 • de kwaliteit van de huid en de vochtbalans te verbeteren;
 • cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Indicatie

Voedingssupplement dat helpt om de huid en collageenvorming te stimuleren en ondersteunen. Vooral geschikt voor vrouwen boven 50+ en na de menopauze. Het helpt de huid te ondersteunen en stralend te houden.

Gebruik van Imedeen Prime Renewal

Neem tweemaal daags twee tabletten – ’s ochtends en ’s avonds. Indien gewenst kunnen de vier tabletten ook in een keer ingenomen worden.

Het beschermende antioxidantencomplex ViTea begint onmiddellijk te werken. Zichtbare resultaten binnen 12-24 weken.

Ingrediënten Imedeen Prime Renewal

-Marine Complex is een uniek proteïne-polysaccharidecomplex met bestanddelen die lijken op die welke zich van nature in de huid bevinden.
-ViTea is een in de EU gepatenteerd complex met extract van witte thee, vitamine C, tomatenextract, druivenpitextract en vitamine E.
-Vitamine E helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
-Vitamine C helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en ondersteunt de normale collageenvorming voor het normale functioneren van de huid.
-Zink draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, alsmede aan normale DNA-synthese en het behoud van normale huid en speelt een rol in de celdeling.
-Kamille-extract is aan de avondtabletten toegevoegd.
Alle bestanddelen zijn op veiligheid en werkzaamheid getest.

Vitamin C, vitamin E, zinc, soy (soybeans) extract, Biomarine Complex (proprietary blend of fish proteins and polysaccharides), ViTea (proprietary blend of white tea (leaves) extract, lycopene (tomato fruit extract) and grape seed extract), chamomile (flower) extract, maltodextrin. soy fiber (soybeans), silicon dioxide, methylcellulose, mono- and diglycerides of fatty acids, titanium dioxide for color, shellac, vegetable oil, gelatin, glycerol, talc, pectin, caramel for color. Does not contain: lactose, preservatives or artificial flavoring.

Allergeneninformatie

Bevat vis.
Kan sporen bevatten van Schelp- en schaaldieren.

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 88,95
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Imedeen Prime Renewal

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Imedeen als extra bescherming

  Met ouder worden was een extra bescherming tegen droge hui nodig. Na enkele maanden gebruik merk ik dat ik minder last heb van een droge huid. Geen wondermiddel, maar wel voor mij noodzakelijk om droge huid te voorkomen. Vul soms wel nog aan met vocht inbrengende crème.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Tevredenheid

  Ik ben zeer tevreden over Imedeen Prime Renewal, de resultaten zijn snel zichtbaar op de kwaliteit van mijn huid, de hydratatie en de vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Ik zal het nog minstens 3 maanden blijven gebruiken, aangezien het enkele maanden duurt om een behandeling af te ronden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel goedkoop

  Immedeen is hier op farmaline het goedkoopst, mijn oma neemt dit al jaren en haar huid ziet er nog steeds fantastisch uit! We raden immedeen zeker en vast aan!

  Was deze beoordeling nuttig?

Imedeen Prime Renewal kopen

Je kan Imedeen Prime Renewal van het merk IMEDEEN , geproduceerd door PFIZER BV CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Menopauze