€ 64,95
€ 58,46
Bespaar 10% (€ 6,49)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Imedeen Time Perfection

Formule voor huidverbetering vanaf 40+

Vitaminen, kruiden , mineralen en vetzuren.

Imedeen Time Perfection:
- Vermindert fijne lijntjes en rimpels
- Helpt de kwaliteit en de hydratatie van de huid te verbeteren.

Samenstelling per dagelijkse dosering van 2 tabletten

  % ADH*
Visextract (Marine complex)210 mg**
Tomatenextract29 mg**
Druivenpitextract28 mg**
Vitamine C54 mg68%
Zink4 mg40%

* ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten:
VISextract (Marine complex), vulstof (microkristallijn cellulose), SOJAvezels, vitamine C, zink (gluconaat), tomatenextract (lycopersicon esculentum Mill), druivenpitextact (vitis vinifera L)

Gebruik:
Neem eenmaal daags twee tabletten. 

Fabrikant:
Ferrosan Denemarken
Distibuteur
Pfizer BV
Rivium Westlaan 142
2909 LD  Capelle a/d IJssel

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

01-2016

Indicatie

Voedingssupplement dat de huid helpt te beschermen en verjongen van binnenuit.

Gebruik van Imedeen Time Perfection

Neem eenmaal daags twee tabletten. Het beschermende LycoPhence GS Forte anti-oxidantencomplex begint onmiddellijk te werken. Het resultaat is binnen 12 weken zichtbaar.

Ingrediënten Imedeen Time Perfection

 • Marine Complex is een uniek proteïne-polysaccharidecomplex met bestanddelen die lijken op die welke zich van nature in de huid bevinden.
 • LycoPhence GS Forte is een in de Verenigde Staten gepatenteerde formule met tomatenextract (met lycopeen), druivenpitextract, vitamine C en zink.
 • Vitamine C helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en ondersteunt de normale collageenvorming voor het normale functioneren van de huid.
 • Zink draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, alsmede aan normale DNA-synthese en het behoud van normale huid, en speelt een rol in de celdeling.
Vitamin C, Biomarine Complex (proprietary blend of fish proteins and polysaccharides), LycoPhence GS (proprietary blend of soy fiber (soybean), Iycopene (tomato fruit extract), grape seed extract and silicon dioxide), microcrystalline celluose. Does not contain lactose, gluten, porcine or bovine gelatin, preservatives or artificial flavoring or coloring.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Imedeen Time Perfection 60 tabletten
€ 64,95
€ 58,46

Laatste reviews en ervaringen met Imedeen time perfection

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geloofde er eerst niet echt in, maar deze tabletjes leveren echt een verschil. Duidelijk minder diepe rimpels. Ik ben fan en ga het zeker blijven nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bestelling en verzendkosten is al voor de tweede keer heel goed verlopen, ik heb de goederen op tijd gekregen en in goede staat! Ik ga opnieuw bestellen bij Farmaline! Dank u wel!!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit gekocht naar aanleiding van een advertentie in een magazine. Neem het ondertussen 14 dagen en zie nog geen spectaculaire verbetering . Volgens de bijsluiter moet ik evenwel nog wat geduld hebben... Dus ik ben benieuwd... Heb mij ook ingeschreven op de bijhorende website en zo krijg ik regelmatig tips. Dat is zeker ook al interessant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echte schoonheid komt van binnen : deze tabletten neem ik dagelijks om rimpels te voorkomen. Ik neem deze nu al een 6 tal jaar, en als men mijn leeftijd wil schatten, schatten ze me 8 jaar jonger...

Imedeen Time Perfection kopen

Je kan Imedeen Time Perfection van het merk Imedeen, geproduceerd door PFIZER SANTE FAMILIALE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Welzijn & Gezondheid > Huid
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Welzijn & Gezondheid > Welzijn