€ 49,50
€ 37,13
Bespaar 25% (€ 12,37)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van ImunixX 100

Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. ImunixX bevat, naast vitamine C (onder vorm van calciumascorbaat) , eveneens het ultrazuivere, gepatenteerde beta-1,3/1,6-glucaan uit de Pleurotus ostreatus, de Gewone Oesterzwam).

Het proces toegepast voor de productie van het ß-1,3/1,6-glucaan uit Pleurotus ostreatus, garandeert een tot 97% zuiver ß-1,3/1,6-glucaan.

Indicatie

Verzwakte immuniteit.

Gebruik van ImunixX 100

1 tablet per dag.

Ingrediënten ImunixX 100

100 mg ß-1,3/1,6-glucaan
60 mg vitamine C
€ 49,50
€ 37,13

Laatste reviews en ervaringen met Imunixx 100

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een super middel om weerstand te verhogen.Ik had in de winter jaren last van zware borstverkoudheid die enkel mits antibiotica slikken verholpen werd.We nemen nu al 3 jaar tijdens winterperiode imunix 100.Ik heb in die drie jaar geen verkoudheid meer gehan. Dus echt een super middel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik ImunixX 100, 1 x 1 co per dag neem tijdens de winter heb ik geen last meer van die vervelende sinusitis! Ik voel mij sindsdien heel wat beter! Geen sinutab meer nodig!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al jaren tijdens de winterperiode ImunixX 100 , en het sterkt mijn weerstand aan , wat ik ieder winter goed ondervind wat me al dokter bezoek heeft uitgespaard , ik ken het verhaal van een vriendin en haar vriend die reeds geruime tijd kampen met steeds elkaar aanzetten van een verkoudheid en na beiden een kuur ImunxX waren ze er vanaf en zijn overtuigt van een goed product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vlotte levering,nemen dit al drie jaar tijdens winterperiode en geen verkoudheden.super. ook mijn kleinkinderen nemen die en zijn gedurende de winter ook gepaard van verkoudheden en keelontstekingen.Toch wel een sluitend bewijs dat het helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vorige winter goed doorgekomen zonder ziektes ,was ook de eerste maal dat we ImunixX hebben genomen op aanraden van onze huisarts .Vanaf oktober starten we terug.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik lijd aan cvs .Dit gaat gepaard met veelvuldig terug kerende infecties .Ik neem imunixx iedere dag en ik heb de indruk dat ik minder infecties heb.Als ik voel dat ik een infectie heb gebruik ik de eerste 5 dagen imunnix 500 mg.Sterk aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten zorgen ervoor dat ik een hele winter nog geen verkoudheid heb gehad of ziek ben geweest, terwijl ik anders meermaals verkouden en ziek ben tijdens de winter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor ik Imunixx nam, kreeg ik in de winter de ene verkoudheid, sinusitis,... na de andere. Op aanraden nam ik Imunixx en heb duidelijk veel minder verkoudheden dan voordien. Ik neem in de winter 1 tabletje 's morgens bij het ontbijt en dit werkt perfect voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit nu voor de 2e keer in de wintermaanden en heb geen verkoudheid of grieperig gevoel meer gehad. Voordien was ik in de winter zo goed als constant verkouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger had ik tijdens de wintermaanden altijd last van verkoudheden, verstopte sinussen z’n keelpijn. Tijdens de wintermaanden neem ik al enkele jaren Imunixx 100 en ik heb veel minder last van al die winterkwaaltjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vanwege immuniteitsstoornis en stopzetting maandelijkse baxtertherapie (orders van de overheid sic) moest ik alternatieven zoeken, met name dit product op aanraden huisarts en geriater. Tot dusver werkt het. ( 2 maanden geslikt)- Ik hou stand :-)
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfecte product, ik gebruik het al sinds vorig jaar zodra de herfst aanbreekt en ik neem het tot het einde van de winter. Ik voel een echt verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement is echt wel z'n prijs waard. Voor de weerstand te verhogen bij studenten die dagelijks door weer en wind naar de verschillende aula's moeten hollen is het zeker een meerwaarde. Ziek en afwezig moeten zijn is, kan met dit pilletje bij het ontbijt te nemen,vermeden worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem dit produkt van oktober-november tot in april als supplement om zeker een goed immum systeem te ontwikkelen en geen verkoudheden op te rapen en ben er zeer tevreden over
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  5 super vitamines! Ik neem deze na een 5 dagen kuur met imunixx 500.Geweldige ondersteuning om nadien je vermoeidheid een halte toe te roepen.Ik ga ze zeker in de winter blijven nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit het beste product om de weerstand te verhogen. Veel sterker dan Echinacea en propolis en zo. Een aanrader ! Het is niet goedkoop, maar ik vind het zijn geld waard.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit nu al sinds april, 5 maanden dus, omdat ik gehoord had van mensen met cvs fibromyalgie en chronische Lyme dat hun algemene welbehagen hiermee verhoogde en hun immuniteit duidelijk versterkte want ze kregen minder andere ziektes bij. Bij mij doet het nog altijd niks, ik heb de laatste maanden zelfs weer veel meer last v mijn astma en mijn chronische sinusitis. Doorgaan met die Imunixx, zegt men...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had de laatste tijd heel veel last van raften in mijn mond. Door Imunixx te starten is deze pijnlijke kwaal gelukkig terug over gegaan. Ik starte met een dosis van 4 pilletjes gedurende 5 dagen en daarna ben ik overgeschakeld naar 2 pillen per dag. Dit alles om mijn weerstand wat op te krikken. Ik heb no. In het begin van het jaar een grote kijkoperatie ondergaan en was daardoor wel verzwakt. Imunixx helpt mij om mijn weerstand weer terug op te bouwen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een top produkt ,ik had een longontsteking en op aanraden van apotheker heb ik dit genomen ,ik ben helemaal genezen en tot op heden niet meer ziek geweest ,ik neem dit produkt iedere dag ,echt een aanrader .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik gedurende 1 jaar, weerstand is fel verbeterd, topproduct. Gedurende het jaar heb ik gemiddeld 1 a 2 verkoudheden of grieptoestanden. Tot op heden steeds gezond.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Immunix is een product dat ik al lange tijd gebruik, het helpt het lichaam om externe agressies te bestrijden en blijft het hele jaar door effectief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product voldoet aan de verwachtingen Mijn weerstand was niet goed en na gebruik voelde ik me gelijk een stuk beter. Ik blijf dit product ook zeker gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een zware ziekte raadde mijn huisarts me aan om dagelijks 1 tablet van dit product te nemen. Ondertussen neem ik dit al zes jaar, het ganse jaar door en voel mij er prima mee. Een aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  imunixx heeft wel een tijdje nodig om resulaat te geven, maar lijkt wel te helpen in een periode waar rondommij vele zieken zijn. Meer energie en minder moe
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vergeet het soms om in te nemen, maar zelfs met onregelmatig inname werk het prima. Deze herfst nog niet ziek geweest, zelfs geen enkel dag lichte verkoudheid gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb een verzwakt immuunsysteem en ik neem dagelijks één tabletje de ganse winter lang. Mijn immuunsysteem sterkt zich zachtjesaan zo terug merk ik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt echt de immuniteit te versterken, maar is ook heel efficient bij zware mentale activiteiten. Neem wel 2 tabletten per dag 's ochtends. Goed te verdeagen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een zeer goed product. Het is zeker aan te raden in de lente en in de herfst. Het biedt meer weerstand. Een echte aanrader voor wie vb in de winter minder snel ziek wil worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit nu 3 weken (na de hogere dosis de eerste 5 dagen) en merk zeker verschil! Ik ben minder snel moe en 's morgens kom ik er sneller door. Het is een product dat tijd nodig heeft maar absoluut werkt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Imunixx 100 betreft een uitstekend middel om de eigen weerstand te verhogen. Het helpt echt om beter gewapend te zijn tegen wat in herfst en winter op ons afkomt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voel me veel beter na één week inname van Imunixx 100. M.a.w. 'ik ben enorm tevreden over mijn aankoop!' Ik bestelde het via internet, en twee dagen later had ik het al voor handen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  imunixx 100 wordt aangeraden door de homeopaat bij een slecht werkend imuumsysteem . Sinds ik dit 3 maal per dag neem ben ik veel minder verkouden , ook minder vermoeid .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zelfde product als het vroegere Immunosport van Performance. Telkens tijdens de herfst en winter een kuurtje en nooit ziek geweest. Echt een topproduct om immuniteit op peil te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De ideale aanvulling voor de opbouw van het immuunsysteem tijdens de donkere wintermaanden. Reeds 2 winters genomen en deze beide ziektevrij doorgekomen. Een aanrader voor al wie tijdens de winter vatbaar is voor verkoudheden en andere winterkwaaltjes.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een degelijk product ..zeker een aanrader om te bestellen. Het is wel zo door het te proberen kan je het vergelijken met iets gelijkwaardig goeie service
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goed product om de immuniteit omhoog te krijgen en te versterken. Het is ook goed voor jongeren en kinderen. Het is wel prijzig. De grote verpakking 90 tabletten is wel goed!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Imunixx 100 gekocht om mijn immuniteit te versterken, dit omdat ik de laatste tijd meer vatbaar was voor verkoudheden en griepvirussen. Wat opmerkelijk is, is dat Imunixx 100 ook pijn in de kniegewrichten tijdens wandelen, jarenlange nekklachten en spierstijfheid na inactiviteit heeft doen verdwijnen en dat in zeer korte tijd. Dat had ik niet verwacht. Ik gebruik Imunixx 100 (2 tabletten) sinds half april.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product leren kennen via een bevriende apotheker die het product het hele jaar door gebruikt en ook via een vriendin die het enkel tijdens de herfst/winter gebruikt. Ik gebruik dit product voor het eerst sinds een paar dagen. Negatieve ervaringen tot dusver niet, of het ook voor mezelf werkt is voorlopig afwachten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  als je je weerstand wil verhogen is Imunixx een natuurlijk middel om hiertoe bij te dragen, op advies van de arts gedurende een half jaar genomen en intussen voel ik me sterker
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Naar aanleiding van bloedanalyse, en op voorschrift arts, lijkt imunnix een goede aanvulling te zijn voor het lichaam. In het woud van geneesmiddelen en additieven zou ik niet weten welke keus ik zou moeten maken. Heb dus vertrouwen in de arts en dus in het product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Immunixx 500 gevolgd door een kuur immunix 100 al 2 jaar na elkaar gegeven aan mijn zoon die wegens astma een griepvaccin nodig had. Normaal vertoont hij ziekteverschijnselen na het vaccin, maar dank zij de kuur van Immunix niet meer!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goedproduct. zorgt niet enkel voor verhoogde weerstand maar wij voelen ons er ook wat energieker door. Wel duur product, maar kuur van drie maand is voldoende.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij hebben daar al een tijdje ervaring mee en dat is voor mijn vrouw, vroeger was zij heel veel ziek,mijn apotheker zij moet dit eens nemen en dat heb ik gedaan zij neemt dat nu al enkele jaren zij heeft veel meer weerstand en nooit meer brochitis een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  moet op aanraden van een dokter imunixx 100 alle dagen innemen daar mijn imuumsysteem zo goed als niet meer werkt en ja ik kan zeggen dat het een klein beetje helpt je moet het alleen zien op een langere termijn,Rome is ook niet op 1 dag gebouwd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goede start om de weerstand terug een beetje te versterken. Een echte aanrader om tijdens de winterperiode te gebruiken. Indien je weerstand echt op een heel laag pitje staat kun je deze behandeling best beginnen met Imunnixx 500.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een lange ziekteperiode heeft mijn dokter dit product aangeraden, helpt me om mijn weerstand terug op te bouwen, het gaat langzaam maar zeker vooruit ipv achteruit. Zeker aan te raden aan iedereen die aanvoelt dat zijn lichaam niet meer mee kan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Imunixx tabletjes nu ongeveer een zevental maanden, aan 1 tabletje van 100 mg per dag. Sindsdien ben ik geen nog geen enkele keer ziek geweest. In mijn ervaring verhoogt het dus effectief de weerstand.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote gebruikt Imunixx reeds enkele jaren. Zij heeft CLL en moet weerstand opbouwen. Zij voelt het supplement als een goede ondersteuning. In de zomerperiode is het aangeraden enkele maanden hiermee te stoppen, dit om gewenning tegen te gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ImunixX verhoogt de weerstand voor iemand die geen immuniteit genoeg heeft het ganse jaar door en vooral tijdens de winterperiode ook goed voor 50 plussers.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een startdosis van immunix 500 ben ik overgeschakeld op immunix 100 en neem dagelijks 1 tablet tijdens de wintermaanden en voel mij er heel goed bij. Het beste produkt dat ik al genomen heb. Het heeft mij trouwens ook geholpen om mijn wratten weg te krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit produkt al het tweede jaar op een rij om de winter te overbruggen.Andere jaren moest ik zeker twee maal antibiotica innemen (ontsteking sinussen)en met Imunixx ben ik ervan gespaard!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Misschien ook wel erg goed, maar ik denk dat je toch eerst een goede stoot 500 moet nemen. Dat lijkt tenminste voor mij te gelden, zie reactie op imunixx 500.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  was vooral nodig om het immuum systeem terug op peil te brengen, van de ene verkoudheid in de andere sukkelen waardoor geen weerstand meer, na het nemen van imunixx merkelijk beter en weer fitter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zijn zeer tevreden met imunixx 100.Vroeger had mijn man regelmatig verkoudheden .ook eenmaal longontsteking gehad .daarom is er voorzichtigheid geboden .sedert hij imunixx 100 neemt heeft hij meer weerstand
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Sinds ik dagelijks één tabletje neem heb ik geen last meer gehad van nachtelijke krampen in de benen. En krampen tijdens het sporten behoren ook tot het verleden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt; ik neemt het elke morgen en ben sinds het begin van het schooljaar nog niet ziek geweest. Ik geloof écht dat het mijn afweersysteem helpt ondersteunen

ImunixX 100 kopen

Je kan ImunixX 100 van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Imunixx of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn