€ 49,90
€ 34,93
Bespaar 30% (€ 14,97)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van ImunixX 100

Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. ImunixX bevat, naast vitamine C (onder vorm van calciumascorbaat) , eveneens het ultrazuivere, gepatenteerde beta-1,3/1,6-glucaan uit de Pleurotus ostreatus, de Gewone Oesterzwam).

Het proces toegepast voor de productie van het ß-1,3/1,6-glucaan uit Pleurotus ostreatus, garandeert een tot 97% zuiver ß-1,3/1,6-glucaan.

Indicatie

Verzwakte immuniteit.

Gebruik van ImunixX 100

1 tablet per dag.

Ingrediënten ImunixX 100

100 mg ß-1,3/1,6-glucaan
60 mg vitamine C
€ 49,90
€ 34,93

Laatste reviews en ervaringen met ImunixX 100

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Een aanrader voor je immuniteit op te krikken

  Dagelijks je pilletje nemen om je immuniteit op te krikken en indien je toch voelt dat er een verkoudheid op komst is kan je 4-5 tabletjes nemen. Vorig jaar voor het eerst genomen met een fantastisch resultaat. Ik ben zelf totaal niet verkouden geweest !! Een aanrader dus !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Energieboost

  De imunixX 100 volgen de 500 tabletten op. Ik ben nog niet zo lang bezig met deze kuur maar voel me duidelijk minder snel moe en heb meer energie. Zal deze dus zeker nog een tijdje door nemen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goed voor de immuniteit

  De tweede keer al dat ik dit gebruik. Ik voel me er fitter door, het geeft immers n boost aan je weerstand! Een aantal studies op het internet tonen dit aan. Wat een simpele paddestoel kan doen voor je gezondheid.

  Was deze beoordeling nuttig?

ImunixX 100 kopen

Je kan ImunixX 100 van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Imunixx of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn