€ 49,90
€ 37,43
Bespaar 25% (€ 12,47)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/05/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van ImunixX 100

Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. ImunixX bevat, naast vitamine C (onder vorm van calciumascorbaat) , eveneens het ultrazuivere, gepatenteerde beta-1,3/1,6-glucaan uit de Pleurotus ostreatus, de Gewone Oesterzwam).

Het proces toegepast voor de productie van het ß-1,3/1,6-glucaan uit Pleurotus ostreatus, garandeert een tot 97% zuiver ß-1,3/1,6-glucaan.

Indicatie

Verzwakte immuniteit.

Gebruik van ImunixX 100

1 tablet per dag.

Ingrediënten ImunixX 100

100 mg ß-1,3/1,6-glucaan
60 mg vitamine C
€ 49,90
€ 37,43

Laatste reviews en ervaringen met ImunixX 100

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Goede versterking van het immuunsysteem

  Ik gebruik Immunix 100 dagelijks van de herfst tot het einde van de winter. Geen wondermiddel, maar mijn weerstand lijkt wel degelijk te verhogen. Als ik verkoudheid of andere ziekteverschijnselen heb, raadde mijn apotheker aan om 2 tabletten per dag te nemen. Dit lijkt te helpen, want het is al meermaals gebeurd dat de ziekteverschijnselen niet verder escaleren.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Deze pilletjes neem ik altijd in de winterperiode als kuur. De stoffen werken in op de darmen waardoor het immuunsysteem wordt versterkt, zo ben ik beter beschermd tegen de vervelende wintertoestanden. De kans op griep en verkoudheden worden zo verkleind en tot hiertoe werkt het prima !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Sinds ik dit gebruik heb ik geen koortsblazen meer. Zelfs wanneer ik voel dat er toch een zou komen , neem ik een extra pilletje en trekt de koortsblaas terug weg.

  Was deze beoordeling nuttig?

ImunixX 100 kopen

Je kan ImunixX 100 van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Imunixx of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn