€ 8,39
€ 6,63
(€ 13,26 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 1,76)
Promotie 21% korting

Omschrijving van Infacol

Infacol orale suspensie is speciaal samengesteld ter verlichting van buik- en darmkrampjes bij baby's en helpt effectief vastzittende lucht te bevrijden. Men kan het vanaf de geboorte gebruiken, voor onbepaalde tijd.

Indicatie

Infacol bevat simeticon met een concentratie van 40 mg/ml als hoofdbestanddeel. Simeticon helpt vastzittende lucht in de maag en darmen te bevrijden. Simeticon zorgt er voor dat de kleine gasbellen worden samengevoegd tot grote gasbellen die makkelijk door uw baby als lucht kunnen worden afgevoerd.

Gebruik van Infacol

Schud eerst het flesje. Vul de pipet door twee keer in het rubberen ballonnetje te knijpen. Veeg de overtollige vloeistof aan de buitenzijde van de pipet af aan de binnenzijde van het flesje. Om toe te dienen, knijp in het rubberen ballonnetje en druppel de Infacol achter op de tong van uw baby. Het flesje bevat ongeveer 100 doses. Een gevulde pipet (0.5ml) voor elke maaltijd toedienen. Indien noodzakelijk kan dit tijdelijk verhoogd worden tot twee gevulde pipetten (1ml).

Ingrediënten Infacol

Hoofdbestanddeel: simeticon 40 mg/ml
Overige bestanddelen: natriumsaccharine, hypromellose, sinaasappelsmaak, methyl hydroxybenzoate, propyl hydroxybenzoate, gezuiverd water.

Waarschuwing

Infacol simeticon wordt niet in het lichaam opgenomen. Van Infacol zijn geen bijwerkingen bekend.
Methyl hydroxybenzoate en propyl hydroxybenzoate kunnen (eventueel vertraagde) allergische reacties geven.
Als u denkt dat uw baby allergisch is voor één van de bestanddelen, vraag dan voor gebruik advies aan uw arts.
€ 8,39
€ 6,63
(€ 13,26 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Infacol

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ik beveel aan

  Ik geef hem infacol voor elke maaltijd en ik vind dat hij er meer gas mee maakt, het geeft hem een beter gevoel... de zoete smaak kan hem kalmeren, als de koliek niet te pijnlijk is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Tevreden

  Zeer tevreden hierover, 2 x drukken op pipet en mondje in. Binnen de 5min komen de gassen vrij, en is hij veel rustiger erna. Ik kan het alleen maar aanraden. Zeker als je flesvoeding geeft, is dit een LIFE saver. Bij borstvoeding heb ik het minder nodig gehad.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Goed!

  Heel goed product! Onze zoon had, enorm last van krampjes na zijn flessen... Sinds we infacol gebruiken zijn deze enorm verminderd, niet helemaal weg, maar denk dat dit ook onmogelijk is. Hij lust het ook echt en spugt het niet uit! Wij zijn tevreden en hij ook

  Was deze beoordeling nuttig?

Infacol kopen

Je kan Infacol van het merk Infacol , geproduceerd door TEVA PHARMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Koopjes of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Darmstoornissen
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Darmstoornissen
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Darmstoornissen > Krampen