€ 8,39
€ 6,71
(€ 13,42 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 1,68)
Promotie 20% korting

Omschrijving van Infacol

Infacol orale suspensie is speciaal samengesteld ter verlichting van buik- en darmkrampjes bij baby's en helpt effectief vastzittende lucht te bevrijden. Men kan het vanaf de geboorte gebruiken, voor onbepaalde tijd.

Indicatie

Infacol bevat simeticon met een concentratie van 40 mg/ml als hoofdbestanddeel. Simeticon helpt vastzittende lucht in de maag en darmen te bevrijden. Simeticon zorgt er voor dat de kleine gasbellen worden samengevoegd tot grote gasbellen die makkelijk door uw baby als lucht kunnen worden afgevoerd.

Gebruik van Infacol

Schud eerst het flesje. Vul de pipet door twee keer in het rubberen ballonnetje te knijpen. Veeg de overtollige vloeistof aan de buitenzijde van de pipet af aan de binnenzijde van het flesje. Om toe te dienen, knijp in het rubberen ballonnetje en druppel de Infacol achter op de tong van uw baby. Het flesje bevat ongeveer 100 doses. Een gevulde pipet (0.5ml) voor elke maaltijd toedienen. Indien noodzakelijk kan dit tijdelijk verhoogd worden tot twee gevulde pipetten (1ml).

Ingrediënten Infacol

Hoofdbestanddeel: simeticon 40 mg/ml
Overige bestanddelen: natriumsaccharine, hypromellose, sinaasappelsmaak, methyl hydroxybenzoate, propyl hydroxybenzoate, gezuiverd water.

Waarschuwing

Infacol simeticon wordt niet in het lichaam opgenomen. Van Infacol zijn geen bijwerkingen bekend.
Methyl hydroxybenzoate en propyl hydroxybenzoate kunnen (eventueel vertraagde) allergische reacties geven.
Als u denkt dat uw baby allergisch is voor één van de bestanddelen, vraag dan voor gebruik advies aan uw arts.
€ 8,39
€ 6,71
(€ 13,42 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Infacol

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Satisfaitr

  Aide bien mon bébé même si elle n'aime pas trop ( premier sirop pour elle à 4 ou 5 semaines ). Odeur et goût orangé (ça ressemble au Tic tac). Je lui donne en fonction de ses gaz et gargouilli dans son ventre en complément du mama natura coli pour les crampes. Facile d'utilisation , je recommande.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullnonenonenone
  2/5

  Geen alternatief.

  Aangeraden door de pediator bij felle krampen bij een pasgeboren baby. Telkens toe te dienen voor de borstvoeding/flesjesvoeding. Ik kan niet zeggen dat dit product helpt of de krampen wegneemt. Maar bij gebrek aan iets anders blijven we dit maar toedienen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Maagkrampjes

  Eenvoudig in gebruik voor dosis en met pipet gemakkelijk in mondje van baby aan te brengen. Smaak is hier goedgekeurd. Helpt tegen maagkrampen. Wel met regelmatig gebruik, niet enkel wanneer baby dubbel ligt van de pijn, maar gewoon voor de flora van de baby ook proactief te gebruiken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Infacol kopen

Je kan Infacol van het merk Infacol , geproduceerd door TEVA PHARMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Koopjes of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Darmstoornissen
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Darmstoornissen
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Darmstoornissen > Krampen