€ 8,39
€ 6,88
(€ 13,76 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 1,51)
Promotie 18% korting

Omschrijving van Infacol

Infacol orale suspensie is speciaal samengesteld ter verlichting van buik- en darmkrampjes bij baby's en helpt effectief vastzittende lucht te bevrijden. Men kan het vanaf de geboorte gebruiken, voor onbepaalde tijd.

Indicatie

Infacol bevat simeticon met een concentratie van 40 mg/ml als hoofdbestanddeel. Simeticon helpt vastzittende lucht in de maag en darmen te bevrijden. Simeticon zorgt er voor dat de kleine gasbellen worden samengevoegd tot grote gasbellen die makkelijk door uw baby als lucht kunnen worden afgevoerd.

Gebruik van Infacol

Schud eerst het flesje. Vul de pipet door twee keer in het rubberen ballonnetje te knijpen. Veeg de overtollige vloeistof aan de buitenzijde van de pipet af aan de binnenzijde van het flesje. Om toe te dienen, knijp in het rubberen ballonnetje en druppel de Infacol achter op de tong van uw baby. Het flesje bevat ongeveer 100 doses. Een gevulde pipet (0.5ml) voor elke maaltijd toedienen. Indien noodzakelijk kan dit tijdelijk verhoogd worden tot twee gevulde pipetten (1ml).

Ingrediënten Infacol

Hoofdbestanddeel: simeticon 40 mg/ml
Overige bestanddelen: natriumsaccharine, hypromellose, sinaasappelsmaak, methyl hydroxybenzoate, propyl hydroxybenzoate, gezuiverd water.

Waarschuwing

Infacol simeticon wordt niet in het lichaam opgenomen. Van Infacol zijn geen bijwerkingen bekend.
Methyl hydroxybenzoate en propyl hydroxybenzoate kunnen (eventueel vertraagde) allergische reacties geven.
Als u denkt dat uw baby allergisch is voor één van de bestanddelen, vraag dan voor gebruik advies aan uw arts.
€ 8,39
€ 6,88
(€ 13,76 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Infacol

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer tevreden

  Ik heb infacol besteld omdat mijn kleine meid koliek heeft. De prijs is beter dan de prijs in een apotheek bij mij in de buurt, zeer interessant vooral omdat als jonge ouder kleine kortingen goed te nemen zijn.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Voor elke fles

  Product aanbevolen door mijn vroedvrouw. We gebruiken het al voor elke fles sinds mijn zoon een week oud was. De smaak wordt gewaardeerd door mijn baby. We zien een lange termijn effectiviteit omdat het op dit moment niet al te veel koliek heeft.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  goed verschil

  Dit product werd mij aanbevolen door de vroedvrouw, de kleine had moeite met koliek. Hij heeft het nog steeds een beetje moeilijk (wat logisch is), maar ik zie een groot verschil met vroeger. Het is natuurlijk te gebruiken voordat je hem de fles geeft. Ik ga verder met dit product.

  Was deze beoordeling nuttig?

Infacol kopen

Je kan Infacol van het merk Infacol , geproduceerd door TEVA PHARMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Koopjes of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Darmstoornissen
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Darmstoornissen
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Darmstoornissen > Krampen