€ 8,39
€ 6,71
(€ 13,42 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 1,68)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/03/2019

Omschrijving van Infacol

Infacol orale suspensie is speciaal samengesteld ter verlichting van buik- en darmkrampjes bij baby's en helpt effectief vastzittende lucht te bevrijden. Men kan het vanaf de geboorte gebruiken, voor onbepaalde tijd.

Indicatie

Infacol bevat simeticon met een concentratie van 40 mg/ml als hoofdbestanddeel. Simeticon helpt vastzittende lucht in de maag en darmen te bevrijden. Simeticon zorgt er voor dat de kleine gasbellen worden samengevoegd tot grote gasbellen die makkelijk door uw baby als lucht kunnen worden afgevoerd.

Gebruik van Infacol

Schud eerst het flesje. Vul de pipet door twee keer in het rubberen ballonnetje te knijpen. Veeg de overtollige vloeistof aan de buitenzijde van de pipet af aan de binnenzijde van het flesje. Om toe te dienen, knijp in het rubberen ballonnetje en druppel de Infacol achter op de tong van uw baby. Het flesje bevat ongeveer 100 doses. Een gevulde pipet (0.5ml) voor elke maaltijd toedienen. Indien noodzakelijk kan dit tijdelijk verhoogd worden tot twee gevulde pipetten (1ml).

Ingrediënten Infacol

Hoofdbestanddeel: simeticon 40 mg/ml
Overige bestanddelen: natriumsaccharine, hypromellose, sinaasappelsmaak, methyl hydroxybenzoate, propyl hydroxybenzoate, gezuiverd water.

Waarschuwing

Infacol simeticon wordt niet in het lichaam opgenomen. Van Infacol zijn geen bijwerkingen bekend.
Methyl hydroxybenzoate en propyl hydroxybenzoate kunnen (eventueel vertraagde) allergische reacties geven.
Als u denkt dat uw baby allergisch is voor één van de bestanddelen, vraag dan voor gebruik advies aan uw arts.
€ 8,39
€ 6,71
(€ 13,42 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Infacol

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Infacol heeft gelukkig goed geholpen bij onze dochter. Zij had erg veel last van krampen en die zorgden voor verl pijn en huilbuien. Na een paar dagen merkten we al een enorme verbetering. Deze mag al van de geboorte, had ik het maar eerder gegeven. Zeker een aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Infacol heeft ervoor gezorgd dat kleintje minder last heeft van krampjes. Het wordt niet opgenomen in de bloedbaan dus het kan veilig gebruikt worden en blijven gebruikt worden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  De darmpjes moesten door de overgang van borstvoeding naar flesvoeding wennen. Infacol helpt daarbij en kan makkelijk toegediend worden. Dit product werkt efficiënt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Infacol kopen

Je kan Infacol van het merk Vemedia Pharma, geproduceerd door TEVA PHARMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Koopjes of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Darmstoornissen
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Darmstoornissen
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Darmstoornissen > Krampen