Inneov Densilogy 2 Maanden + 1 Maand GRATIS 180 tabletten

€ 89,85
€ 59,50
Bespaar 34% (€ 30,35)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Inneov Densilogy 2 Maanden + 1 Maand GRATIS

Stress, hormonale schommelingen of veroudering vormen stuk voor stuk agressies die schade kunnen toebrengen aan de omgeving van de haarbulbus, dus de plaats waar het haar wordt geproduceerd.

Wetenschappelijke ontdekking:
elk haar zit verankerd in een vitaal membraan, dat de bulbus tijdens de groeifase beschermt.

Wereldwijde innovatie van Nestlé en L’Oréal Research: een uniek supplement dat instaat voor 100% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheden vitamine D, dat essentieel is voor het organisme en van nature slechts in geringe mate in voeding zit, essentiële Omega 3-vetzuren [DHA+EPA+ALA] en zink, om de verankering en de groei* van het haar in stand te houden.

Klinisch bewezen resultaten :
Verbetering van de haarkwaliteit voor 95% van de vrouwen** Verbetering van het haarvolume voor 86% van de vrouwen** Toename van de haardiameter voor 78% van de vrouwen**

Tevens bewezen doeltreffendheid op broze en splitsende nagels na 1 maand****.

Indicatie

Voor uitdunnend haar, vermindering van het haarvolume en gespleten nagels

Gebruik van Inneov Densilogy 2 Maanden + 1 Maand GRATIS

2 capsules per dag, met een groot glas water in te nemen bij de maaltijd. Minimaal 3 maanden gebruiken. Voor een optimaal resultaat gedurende 6 maanden gebruiken.

Ingrediënten Inneov Densilogy 2 Maanden + 1 Maand GRATIS

DENSILOGY, een wereldwijde innovatie van Nestlé en L'Oréal Research, bevat een uniek complex van voedingsbestanddelen: het levert 100% van de referentie-inname van vitamine D, dat van belang is voor het organisme en van nature slechts in geringe mate aanwezig is in voeding. Daarnaast levert DENSILOGY OOK essentiële Omega 3-vetzuren en zink*.

Waarschuwing

De voedingssupplementen van innéov zijn bedoeld voor gezonde volwassenen die de kwaliteit van hun huid, haren en nagels willen verbeteren. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. - Bent u een capsule vergeten innemen, ga dan de volgende dag gewoon verder met het innemen, zonder de dagelijkse dosis aan te passen. Indien men per ongeluk een capsule vergeet, heeft dit geen invloed op de doeltreffendheid van de innéov-voedingssupplementen. - De aanbevolen dosis niet overschrijden. - In geval van ijzersupplementatie is het voor een optimale opname beter om innéov Densilogy minstens 3 uur vóór of na het ijzersupplement in te nemen.
Inneov Densilogy 2 Maanden + 1 Maand GRATIS 180  tabletten
€ 89,85
€ 59,50

Inneov Densilogy 2 Maanden + 1 Maand GRATIS kopen

Je kan Inneov Densilogy 2 Maanden + 1 Maand GRATIS van het merk Innéov, geproduceerd door GALDERMA BENELUX B.V., bestellen in Nederland bij Farmaline via de verzameling Haaruitval of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen