€ 26,95
€ 24,26
Bespaar 10% (€ 2,69)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Innéov Zongevoeligheid

Klinisch aantoonbare voordelen:
 • Helpt significant de jeuksensatie te verminderen
 • Bereidt de huid beter voor op blootstelling aan de zon
Werkingsmechanismen:
UV stralen verzwakken het immuunsysteem van de huid. Innéov ZONGEVOELIGHEID komt daarom met de gepatenteerde Lactobacillus johnsonii La1 als ingrediënt vanwege zijn unieke eigenschappen op het herstel van het natuurlijke afweersysteem van de huid. Eenmaal in het lichaam zorgt deze probiotica dat er eiwitten worden vrijgelaten. Deze eiwitten worden via de bloedsomloop vervoerd naar de huid en met de gepatenteerde probiotica zijn immuuncellen van de huid in staat zich twee keer zo snel te vernieuwen5 . Daarnaast zijn krachtige antioxidanten, β-caroteen en lycopeen, toegevoegd aan de formule om de bescherming van dit product te versterken.

Indicatie

Voor de lichte of zongevoelige huid.

Gebruik van Innéov Zongevoeligheid

1 capsule per dag, in te nemen tijdens een maaltijd, ten minste 4 weken vóór, tijdens en eventueel nog na blootstelling aan de zon, om de bruine teint langer te behouden.
 
Innéov Zongevoeligheid moet worden gebruikt naast essentiële zonnebescherming en een voorzichtig, verantwoord zongedrag. Vermijd langdurige blootstelling aan de zon en blootstelling tijdens de warmste uren van de dag.

Ingrediënten Innéov Zongevoeligheid

 • Gepatenteerde lactobacillus La1
 • Lycopeen
 • β-caroteen

Waarschuwing

 • De Innéov voedingssupplementen zijn bedoeld voor gezonde volwassenen, met een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
 • Afgeraden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
 • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
 • Bent u een capsule vergeten innemen, ga dan de volgende dag gewoon verder met het innemen, zonder de dagelijkse dosis aan te passen. Indien men per ongeluk een capsule vergeet, heeft dit geen invloed op de doeltreffendheid van de Innéov voedingssupplementen.
€ 26,95
€ 24,26
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Innéov Zongevoeligheid

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Zo'n goed product. Dit in combinatie met de zonnebrandcreme van piz buin, heb ik helemaal geen last meer van zonne-allergie! Waarom is dit product uit de handel gehaald?!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  so far so good. Ben begonnen met dit product 3 weken geleden naar aanleiding van een zonneallergie. Ondertussen geen last meer gehad! Op hoop van zegen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik ben een echte zonneklopper, maar van bij het eerste straaltje zon heb ik al last van huiduitslag in mijn hals en décolleté. Met dit product heb ik hier helemaal geen last van. Ik begin het al enkele weken op voorhand te nemen en nu kan ik zonnen zoveel ik wil, zonder last te hebben van lelijke bobbeltjes. Wel nog goed insmeren natuurlijk.

  Was deze beoordeling nuttig?

Innéov Zongevoeligheid kopen

Je kan Innéov Zongevoeligheid van het merk Innéov , geproduceerd door INNEOV - L'OREAL BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE