Interprox Plus Brush Interdentaal Micro Groen 6 St

€ 5,60
€ 5,04
Bespaar 10% (€ 0,56)
Op voorraad

Omschrijving van Interprox Plus Brush Interdentaal Micro Groen

Specifiek voor het reinigen van ruimten tussen de kiezen in de zijdelingse delen is de Interprox Plus ontwikkeld. Bij de Plus is het ragertje in een hoek van 90° op de steel geplaatst, waardoor deze nog gemakkelijker tussen de tanden en kiezen geplaatst kan worden.

Rager 2.4mm
Ijzerdraadje 0.56mm
Interprox Plus Brush Interdentaal Micro Groen 6 St
€ 5,60
€ 5,04

Laatste reviews en ervaringen met Interprox plus brush interdentaal micro groen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de tandarts gekocht en is heel handig en vlot in gebruik. Reinigt snel en goed tussen de tanden, geeft nadien zeker een proper gevoel en minder vorming van tandsteen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een degelijk product. Is iets duurder maar veel beter dan andere in zijn soort. Ze reinigen beter en gaan langer mee. De gebogen vorm is zeer handig. Ik gebruik ze eenmaal per dag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeer tevreden over de klantenservices, acties, promoties en de snelle levering die jullie bieden aan de klant. Bedankt, Groetjes, Vaneysendeyk Rudy
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  handige ragers, door de stand van de kop zijn ze prettig in gebruik. Aanrader voor iedereen die ragers gebruikt .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze interdentale borsteltjes werden me aangeraden door een paradontoloog. ik gebruik ze nu al ongeveer 5 jaar, meermaals per dag. ik heb sindsdien veel minder problemen met m'n tandvlees en heb ook veel minder snel gaatjes in m'n tanden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Met deze interdentale borsteltjes is het mogelijk om tussen de tanden te borstelen en eventuele etensresten te verwijderen na de maaltijd. 's avonds bij het tandenpoetsen dop ik die in de tandpasta om tussen de tanden te poetsen. Mogen niet al te veel geplooid worden want dan breken ze snel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product is geheel in orde,niets negatief te melden. De kwaliteit is 100% in orde,dit is normaal voor zo een gekend merkproduct!! Zonder twijfel aan te raden voor iedereen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na plaatsen van kroontjes op tanden is dit een ideaal middel voor het onderhouden van de tanden. Is met een gewone tandenborstel zeker niet voldoende, met dit wel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wil je niet meer de enerverende behandeling met de ultrasoon kalkverwijderaar bij de tandarts ? Gebruik dan een voor jou passend borsteltje minstens 1 keer per 24 u samen met uw tandpasta en je bent van dit vervelend gevoel vanaf. Uw tanden blijven veel langer ok, dus ook minder gaatjes om te herstellen. Ik vind ze fantastisch.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze borsteltjes kunnen als alternatief op flossdraad gebruikt worden. Ze zijn gemakkelijk in het gebruik en bestaan in verschillende formaten. Noodzakelijk om je gebit gezond te houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de tandarts deze borsteltjes beginnen gebruiken in plaats van flossdraad. Eerst de rechte modellen geprobeerd, maar die waren onhandig achteraan in de mond. Deze uitvoering is prima!

Interprox Plus Brush Interdentaal Micro Groen kopen

Je kan Interprox Plus Brush Interdentaal Micro Groen van het merk Interprox, geproduceerd door DENTAID BENELUX, bestellen in Nederland bij Farmaline via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes