€ 5,70
€ 5,02
Bespaar 12% (€ 0,68)

Omschrijving van Interprox Plus Ragers Micro Groen

Wist u dat 40% van het tandoppervlak zich tussen tanden en kiezen bevindt? De reiniging van de ruimten tussen tanden en kiezen is erg belangrijk bij een goede mondverzorging. Deze ruimten zijn echter moeilijk te reinigen met een gewone tandenborstel. Uit onderzoek blijkt dat ragers (interdentaal borsteltjes) het meest effectief zijn in:  
 • Verwijdering van tandplaque tussen tanden en kiezen
 • Vermindering van bloedend en geïrriteerd tandvlees
 • Voorkomen van tandvleesproblemen
De Interprox interdentaal borsteltjes zijn beschikbaar in veel verschillende maten om zowel hele kleine als grotere ruimten tussen tanden en kiezen schoon te maken. 
 
De Interprox Plus borsteltjes met gehoekt handvat kunnen zowel vóór in de mond als tussen de kiezen aan de wangkant gebruikt worden. De Interprox ragers met een recht handvat zijn vooral geschikt voor ruimten vóór in de mond.
 
Tip: vraag uw tandarts of mondhygiënist welke maat interdentaal borstel voor u het meest geschikt is.

Voordelen
Geeft de beste reiniging tussen tanden en kiezen
 • De Interprox Plus Rager kan zowel gebruikt worden voor de reiniging van de tanden en kiezen vóór in de mond als voor de reiniging tussen de kiezen aan de wangkant.
 • Gebruiksvriendelijk door praktisch handvat en gehoekte kop
 • IJzerdraadje met plastic coating voor bescherming van tanden, kiezen, vullingen en implantaten
 • Beschermkapje om het borsteltje hygiënisch op te bergen en mee te nemen
 • Borstelhaartjes in 2 kleuren om zowel tandplaque als bloeding goed te kunnen zien
 • Borsteltje gaat lang mee door gepatenteerd design

Indicatie

Specifiek voor het reinigen van de ruimten tussen de kiezen wat verder achter in de mond (ter hoogte van de wang) is de Interprox Plus ontwikkeld.

Gebruik van Interprox Plus Ragers Micro Groen

 1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. 
 2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Spoel na elke reiniging van de ruimte het borsteltje goed af.
 3. Gebruik na het reinigen van de interdentale ruimte het beschermkapje voor maximale hygiëne.
€ 5,70
€ 5,02

Laatste reviews en ervaringen met Interprox Plus Ragers Micro Groen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  fantastisch product

  Dit is een zeer praktisch product dat wij dagelijks gebruiken, soms 2x per dag, en dit op aanraden van onze stomatologe. Na dit gedaan te hebben is onze mond fris en grondig gereinigd. We kunnen het echt iedereen aanraden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Interprox

  Brossettes très pratiques !! Facile d'utilisation. Parfait pour nettoyer entre les dents sans faire saigner ses gencives !! Je l'utilise uniquement le soir et c'est génial !! Pour moi, c'est un produit sans défauts !!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Praktisch

  Zeer handig om ‘restjes’ van tussen de beugel(blokjes) te halen. Flexibel en eenvoudig in gebruik. Ook handig voor onderweg.

  Was deze beoordeling nuttig?

Interprox Plus Ragers Micro Groen kopen

Je kan Interprox Plus Ragers Micro Groen van het merk Interprox , geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes