€ 41,80
€ 37,62
Bespaar 10% (€ 4,18)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Iraltone AGA Haaruitval

Iraltone capsules zijn een voedingssupplement op basis van plantaardige oliën en extracten met een evenwichtige samenstelling aan antioxidanten, aminozuren, vitamines en mineralen die deel uitmaken van de samenstelling van nagels en haren.

Indicatie

Bij haaruitval en broze nagels voor mannen en vrouwen

Gebruik van Iraltone AGA Haaruitval

Een capsule per dag, met wat water of vruchtensap. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Ingrediënten Iraltone AGA Haaruitval

Pompoenpitolie; sojaolie; Gelatine; L-methionine; L-cystine; plantaardige glycerine; taurine; sojaconcentraat; selenium (gist); sojalecithine; vitamine E (DL-alfa-tocoferolacetaat); zinksulfaat (monohydraat); ijzersulfaat; glycerylmonostearaat; kopersulfaat (monohydraat); glutathion. Capsule: kleurstoffen (rood ijzeroxide E172, titaniumdioxide E171); smaakstof(ethylvanilline).

Samenstelling (per capsule)
Pompoenpitolie: 200mg
L-Methionine: 125mg
L-Cystine: 100mg
Taurine: 40mg
Sojaconcentraat: 25mg
Gereduceerd glutathion: 1mg
Mineralen
Zink: 3,49mg
IJzer: 2,32mg
Koper: 0,63mg
Selenium: 40mcg
Vitamines
Vitamine E: 10mg

Waarschuwing

Voorzorgsmaatregelen:
Voedingssupplementen kunnen een gevarieere voeding niet vervangen. Koel en droog bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 41,80
€ 37,62

Laatste reviews en ervaringen met Iraltone aga haaruitval

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik kocht een doos voor mezelf en een voor mijn moeder, ik hoorde alleen maar goede opmerkingen over dit product. ik gebruik het nu al 16 dagen, nog steeds vroeg om resultaten te krijgen. in ieder geval stoort het medicijn de maag niet, geen storende smaak. het innemen van een tablet per dag dus geen risico op vergeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  The best ! Ook voorgeschreven door mijn dermatologe. De dosering werkzaam product zou ook hoger zijn dan in de gewone haarcapsules. Ik hou mij aan dit recept.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben al jaren last van haaruitval. Zo erg dat ik er moedeloos van word. Ik heb al verschillende zaken geprobeerd en ben al bij meerdere specialisten geweest. Ik heb nu bijna twee dozen Iraltone 'opgebruikt'. Zie ik een verbetering? Nu nog niet, maar misschien heeft dit nog wat meer tijd nodig. (Veel) verloren haar groeit niet zo maar terug en het is met het blote oog moeilijk om in te schatten (ik zie vooral de 'erge' plekken). Ik blijf het wel nog even verder proberen, want de haaruitval is zeker niet slechter geworden. Ik vind het nu nog te vroeg om te stoppen. Ik kan dus nog geen definitieve beoordeling geven, enkel een huidige stand van zaken, vandaar een voorlopige 3/5.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit op advies van mijn dermatoloog tegen haaruitval. Ik weet niet nog niet of het echt helpt, ik ga er van uit dat het na wat langer te hebben gebruikt merkbaar is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In het verleden heb ik al heel veel haar-vitamienen van diverse merken uitgeprobeerd maar dit product is veruit het beste! Een echte aanrader als je 't mij vraagt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na de eerste doos zie ik veel nieuwe haartjes, minder haaruitval maar toch is mijn haar nog even dun vooraan, hopelijk verbeterd het nog verder door de supplementen nog langer in te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al een tijdje last van haar uitval en heb al heel wat pillen geprobeerd maar deze pillen helpen bij mij wel goed je kan al goed zien wat het resultaat ervan is.Super
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminen werden mij aangeraden door een specialist. Deze ben ik ondertussen ongeveer een maand aan het gebruiken en denk al een lichte verbetering te zien. Er beginnen meer haartjes te groeien. Ook een betere prijs dan bij de apotheek.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik blijf neutraal over mijn waardering voor dit product. Ik heb al een paar maanden geleden een doosje geconsumeerd, ik sprak met mijn dermatoloog die me vertelde dat er andere producten zijn die veel goedkoper zijn omdat deze een bepaalde prijs heeft Maar ik heb nog steeds een andere doos aanbevolen om de ene en de andere af te wisselen Als ik bij toeval mijn haar niet meer verlies en ik zie de hergroei beter, zal ik u niet nalaten u te informeren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Iratone AGA gebruikt mijn vrouw voor het tegengaan van haaruitval, en dit help uitstekend. Sedert ze Iratone AGA gebruikt voelt ze zich beter in haar huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De gehele wijze van bestellen, informeren en de betaalwijze is prima in orde. Alleen het door mij gekozen afhaalpunt was minder. Dat ga ik voor de volgende keer veranderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering en correcte levering. Het is ook betrouwbaar, want wij hebben hier lang over getwijfeld, dus zeker een aanrader voor iedereen die nog niets online gekocht heeft in apotheek.

Iraltone AGA Haaruitval kopen

Je kan Iraltone AGA Haaruitval van het merk HDP Medical, geproduceerd door HDP MEDICAL INT. , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen