€ 10,80
€ 8,96
Bespaar 17% (€ 1,84)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Kalium Retard 600mg

Kalium Retard bevat 600 lmg Kaliumchloride. Elk tablet bevat duizenden kaliumkristallen; elk kristal is ingebed in een microcapsule voor een verlengde vrijgave van het kalium. Alle kalium is vrijgegeven na 10 uur.

Kalium Retard wordt gebruikt als een voedingssupplement voor kalium.

Kalium is een essentieel mineraal dat verschillende vitale functies vervult in het organisme.

Het werkt nauw samen met natrium om het zuur-base evenwicht in het lichaam te bewaren.
Het is essentieel bij spiersamentrekking.
Het draagt ook bij aan verschillende enzymatische reacties.

Gebruik van Kalium Retard 600mg

Een tablet twee maal per dag, of volgens voorschrift van de dokter.

De tabletten innemen tijdens de maaltijd zonder kauwen met een glas water.

Ingrediënten Kalium Retard 600mg

Kalium 600 mg

€ 10,80
€ 8,96

Laatste reviews en ervaringen met Kalium retard 600mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Compléments en ions prescrits par mon néphrologue et adapté par lui seul lors de mes contrôles mensuels de prises de sang étant donnés mes problèmes de fuite d'ions au niveau rénal! A ne pas utiliser en automédication!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij een proteïne dieet voorgeschreven door huisarts om kalium peil ok te houden. Voor zover ik weet en ondervond goed product zonder bijwerkingen. Makkelijke inname
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden want sinds ik meer sport is kalium wel aan te raden makkelijk in te nemen pillen zijn niet groot dus zeker een aanrader voor beginnende sporters
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product om een tekort aan kalium te compenseren Niet overdoseren, vooral niet voor mensen met antistollingsproblemen die ik natuurlijk aanbeveel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn spierpijn in de kuiten is helemaal weg een goed verteerbaar product heb er reeds 3 dozen van besteld zou het iedereen aanraden.veel veiliger dan de kaluimtabletten van bij de dokter .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Prima aanvulling bij tekorten van kalium. Geen slechte smaak omdat het een pil betreft. Doseren is eenvoudig en makkelijk. Goed alternatief voor andere producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als duursporter (wielrenner) had de zoon last van krampen tijdens de wedstrijd, maar eveneens op zware trainingen, terwijl hij voldoende magnesium nam om dit te verhelpen. Na een supplementaire toevoeging van Kalium Retard verdwenen deze vervelende krampen en kon hij opnieuw betere prestaties leveren.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  De werking van Kalium 600 Retard valt me erg tegen. Na 1 week deze pillen gebruikt te hebben, ben ik toch weer overgestapt naar 3 maal daags 1 Kalium 200 mg van Best Choice. Ik voel me hier veel beter bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor mijn dagelijkse aanvulling kalium. Na mijn zwangerschap had ik veel bloed verloren en daardoor een zeer lage kalium waarde maar met deze kalium tabletten heb ik daar geen last meer van. Smakeloos, gemakkelijk in te slikken en zonder bijeffecten.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hallo, Na enkele dagen gebruik slaap ik beter. in eerste instantie neem ik deze supplementen voor een goede zuur-basische balans, maar ik kon al snel andere positieve effecten zien. prachtige dag
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in te nemen tablet. Aangezien ik door spastische darm teveel vocht en zouten verlies, is Kalium voor mij een noodzakelijke aanvulling. Dit produkt werkt goed want zonder de kalium voel ik mij vermoeid(er).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief supplement om je kaliumtekort aan te vullen . De tabletten zijn zeer makkelijk door te slikken en ik vind dat het produkt een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik denk dat ik er op langere termijn wel baat bij heb. Meestal werken geneesmiddelen pas op langere termijn. Bij bloedonderzoek wordt de bloedwaarde en tevens kalium e.a. nagekeken. Dit i.v.m. mijn levercirrose. Kaliumgehalte was goed, is gebleken. Dit onderzoek heb ik om de drie maanden in het lab van UMC. Dit is mijn bevinding.

Kalium Retard 600mg kopen

Je kan Kalium Retard 600mg van het merk Cophana, geproduceerd door PHARM'UP DEVELOPMENT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Kalium