€ 10,29
€ 9,16
(€ 9,16 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 1,13)
Bijsluiter van Kamillosan Ocean Neusspray 100 ml spray

Omschrijving van Kamillosan Ocean Neusspray

Kamillosan® Ocean is een neusspray op basis van o.a. een fysiologische zoutoplossing en een vloeibaar kamille-extract. Isotonisch zeewater heeft een bevochtigend en reinigend effect op het neusslijmvlies.
Het kamille-extract heeft verzachtende, helende en anti-inflammatoire eigenschappen. Dit extract bevordert het herstel van het gevoelige neusslijmvlies. Kamillosan® Ocean bevat géén bewaarmiddelen.

Indicatie

Kamillosan® Ocean Neusspray is een spray voor verstuiving in de neus. Kamillosan® Ocean Neusspray heeft een milde werking op de neusholten, de neusbijholten en het gevoelige neusslijmvlies. Zeezout en vloeibaar kamilleextract dragen bij tot een goede werking van het ademhalingssysteem. Kamillosan® Ocean Neusspray kan door de ganse familie (kinderen vanaf 2 jaar) gebruikt worden:
 • als ondersteunende behandeling bij verkoudheid en verstopte neus; om verkoudheden te voorkomen;
 • voor een doeltreffende reiniging en spoeling van de neusholten bij hinder door korstjes, huisstof, pollen enz.;
 • voor de bevochtiging van het neusslijmvlies b.v. in geval van droge lucht, in verwarmde of geklimatiseerde ruimten.

Gebruik van Kamillosan Ocean Neusspray

Reiniging: De spray enkele seconden in ieder neusgat verstuiven. Naargelang de behoefte 2-3 maal dagelijks reinigen met Kamillosan® Ocean Neusspray.
Bevochtiging: Naargelang de behoefte meerdere malen per dag 1-2 verstuivingen per neusgat.
Gebruik bij kinderen dient door een volwassene te gebeuren.

Ingrediënten Kamillosan Ocean Neusspray

Isotoon zeewater met natuurlijk zeezout, gezuiverd water en vloeibaar kamille-extract.

Waarschuwing

Aangezien Kamillosan® Ocean Neusspray vloeibaar kamille-extract bevat, mag dit niet gebruikt worden als u overgevoelig (allergisch) bent voor extracten vanbepaalde planten zoals b.v. arnica, kamille, goudsbloem, achillea. 
Zwangerschap en borstvoeding: Kamillosan® Ocean Neusspray mag gebruikt worden tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.
€ 10,29
€ 9,16
(€ 9,16 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Kamillosan Ocean Neusspray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Verzachtende neusspray

  Ik merk nog niet zo'n groot verschil maar gebruik het product nog niet zolang... is wel aangenaam in gebruik, ik verstuif het minstens 2X per dag, hopelijk krijg ik minder last van niesbuien en lopende neus.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Carine

  Ik ben hier heel tevreden over. Kamillosan is een supergoed produkt. Ik raad het aan iedereen aan. Het is heel aangenaam qua geur en qua smaak. Het is makkelijk in gebruik en heel makkelijk en handig om ergens mee naartoe te nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Prima om je neus vrij te houden

  Ik heb chronisch sinusitis en met deze neusspray kan ik mijn neus helemaal vrij houden. Als het erger is gebruik ik de kleinere Kamillosan Ocean Neusspray 20ml en in normale omstandigheden gebruik ik de deze Kamillosan Ocean Neusspray van 100ml. Hij is zachter dan andere merken, ik bedoel, bij sommige merken komt het zout van de zee erg naar voren, maar met de kamille verzacht dit echt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kamillosan Ocean Neusspray kopen

Je kan Kamillosan Ocean Neusspray van het merk Kamillosan , geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Neus