€ 7,67
€ 6,90
(€ 34,50 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,77)
Bijsluiter van Kamillosan Ocean Hyper Neusspray 20 ml

Omschrijving van Kamillosan Ocean Hyper Neusspray

Kamillosan® Ocean HYPER is een neusspray op basis van o.a. een hypertone zoutoplossing (2,5% NaCl) en een vloeibaar kamille-extract. Een hypertone oplossing ontzwelt de ontstoken neusslijmvliezen en bestrijdt een neusverstopping.
Het kamille-extract heeft verzachtende, helende en anti-inflammatoire eigenschappen. Dit extract bevordert een herstel van het beschadigde neusslijmvlies.
 
Kamillosan® Ocean HYPER mag op lange termijn, zonder risico van verslaafdheid, worden gebruikt. De nieuwe aanbevelingen over de behandeling van een overvolle of verstopte neus beperken het gebruik van nasale decongestiva en adviseren bij voorkeur het gebruik van een zoutoplossing.

Indicatie

Kamillosan® Ocean HYPER wordt gebruikt voor de vrijmaking van een verstopte neus, die het gevolg kan zijn van een verkoudheid gekenmerkt door rhinitis of die werd veroorzaakt door een allergie.
Kamillosan® Ocean HYPER wordt ook gebruikt voor de verlichting van nasale irritaties die worden veroorzaakt door externe factoren te wijten aan milieuvervuiling.

Gebruik van Kamillosan Ocean Hyper Neusspray

De dosering van Kamillosan® Ocean HYPER bedraagt 2 à 3 verstuivingen per neusgat, minstens 3 tot 4 keer per dag naargelang de behoefte.

Waarschuwing

Niet aangewezen voor personen die overgevoelig zijn voor planten of plantaardige bestanddelen afkomstig van de familie van de Asteraceae.
Kamillosan® Ocean HYPER kan niet worden gebruikt tijdens en na epistaxis.
Het gebruik van dezelfde fles door verschillende personen kan aanleiding geven tot het verspreiden van infecties.
Kamillosan® Ocean HYPER mag worden gebruikt door zwangere vrouwen en tijdens de borstvoeding.
€ 7,67
€ 6,90
(€ 34,50 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Kamillosan Ocean Hyper Neusspray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Prima bij ergere sinusitis

  Ik heb chronisch sinusitis en met deze neusspray kan ik mijn neus helemaal vrij houden. Als het erger is gebruik ik de kleinere Kamillosan Ocean Neusspray 20ml en in normale omstandigheden gebruik ik de deze Kamillosan Ocean Neusspray van 100ml. Hij is zachter dan andere merken, ik bedoel, bij sommige merken komt het zout van de zee erg naar voren, maar met de kamille verzacht dit echt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Neusspray

  Is inderdaad zeer goed

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Top

  Zeer goed en gezond alternatief.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kamillosan Ocean Hyper Neusspray kopen

Je kan Kamillosan Ocean Hyper Neusspray van het merk Kamillosan , geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Neus