€ 7,67
€ 6,83
(€ 34,15 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 0,84)
Bijsluiter van Kamillosan Ocean Hyper Neusspray 20 ml

Omschrijving van Kamillosan Ocean Hyper Neusspray

Kamillosan® Ocean HYPER is een neusspray op basis van o.a. een hypertone zoutoplossing (2,5% NaCl) en een vloeibaar kamille-extract. Een hypertone oplossing ontzwelt de ontstoken neusslijmvliezen en bestrijdt een neusverstopping.
Het kamille-extract heeft verzachtende, helende en anti-inflammatoire eigenschappen. Dit extract bevordert een herstel van het beschadigde neusslijmvlies.
 
Kamillosan® Ocean HYPER mag op lange termijn, zonder risico van verslaafdheid, worden gebruikt. De nieuwe aanbevelingen over de behandeling van een overvolle of verstopte neus beperken het gebruik van nasale decongestiva en adviseren bij voorkeur het gebruik van een zoutoplossing.

Indicatie

Kamillosan® Ocean HYPER wordt gebruikt voor de vrijmaking van een verstopte neus, die het gevolg kan zijn van een verkoudheid gekenmerkt door rhinitis of die werd veroorzaakt door een allergie.
Kamillosan® Ocean HYPER wordt ook gebruikt voor de verlichting van nasale irritaties die worden veroorzaakt door externe factoren te wijten aan milieuvervuiling.

Gebruik van Kamillosan Ocean Hyper Neusspray

De dosering van Kamillosan® Ocean HYPER bedraagt 2 à 3 verstuivingen per neusgat, minstens 3 tot 4 keer per dag naargelang de behoefte.

Waarschuwing

Niet aangewezen voor personen die overgevoelig zijn voor planten of plantaardige bestanddelen afkomstig van de familie van de Asteraceae.
Kamillosan® Ocean HYPER kan niet worden gebruikt tijdens en na epistaxis.
Het gebruik van dezelfde fles door verschillende personen kan aanleiding geven tot het verspreiden van infecties.
Kamillosan® Ocean HYPER mag worden gebruikt door zwangere vrouwen en tijdens de borstvoeding.
€ 7,67
€ 6,83
(€ 34,15 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Kamillosan Ocean Hyper Neusspray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Natuurlijke spray

  In de winter heb ik vaak problemen met verkoudheden, lopende of verstopte neus, lastig! Ik wil ook niet steeds medicatie nemen dus gebruik ik deze natuurlijke spray. Deze spray is gebruiksvriendelijk en verlost me van mijn verstopte neus :-)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  goede neusspray

  ideaal wanneer neusje verstopt is en wanneer reinigen met zuiver fysiologisch water niet werkt, dan neem ik deze.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Zacht niet agressief

  Ik gebruik dit product zelf, maar ook voor de kinderen. Het is op basis van zout water, waardoor het minder agressief is dan de andere neussprays. Ik ben van mening dat je eerst met iets natuurlijk kan proberen alvorens over te stappen op echte medicatie. Het product werkt prima als je enkel last hebt van een beetje een verstopte neus. Wat ik ook handig vind is dat het niet in een glazen flesje zit, wanneer het per ongeluk zou vallen, zal het flesje niet breken. Minder gevaarlijk wanneer de kinderen het zelf gebruiken om in hun neus te spuiten. Je weet echter nooit, dat het per ongeluk uit hun handen valt. Ik spreek over lagere school kinderen, deze kunnen het zelf gebruiken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kamillosan Ocean Hyper Neusspray kopen

Je kan Kamillosan Ocean Hyper Neusspray van het merk Kamillosan , geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Neus