Kamillosan Ofta Kompressen 28 Stuks

€ 15,84
€ 14,26
Bespaar 10% (€ 1,58)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Kamillosan Ofta Kompressen 28 Stuks

Omschrijving van Kamillosan Ofta Kompressen

Kamillosan® Ofta is een medisch hulpmiddel dat geschikt is voor de dagelijkse hygiëne van oogleden en wimpers.
 
De Kamillosan® Ofta steriele kompressen (zonder parabenen) zijn doordrenkt met o.a. het extract van kamillebloemen, het extract van Euphrasia officinalis, natriumhyaluronaat en met caprylyl/capryl-glucoside.
Het natriumzout van hyaluronzuur is één van de basisbestanddelen van de extracellualire matrix van de meeste weefsels, waaronder het huidweefsel van de oogleden. Het heeft een groot vermogen om water vast te houden en een beschermende film te vormen. De plantaardige ingrediënten hebben kalmerende, antiseptische en ontstekingswerende eigenschappen. Caprylyl-glucoside lost onzuiverheden op en helpt dus bij het verwijderen van korstjes en huidschilfers.

Indicatie

Kamillosan® Ofta wordt bij kinderen en volwassenen gebruikt voor de reiniging van de (gevoelige) huid rondom de ogen. Het gebruik is met name aangewezen wanneer de oogleden kleven of het traankanaal verstopt is. Kamillosan® Ofta is ook aangewezen voor én na een oogheelkundige ingreep.

Gebruik van Kamillosan Ofta Kompressen

Het steriele katoengaasje uit het zakje nemen en het gebied rondom de ogen zorgvuldig reinigen nadat de handen met water werden gewassen. Het is niet nodig Kamillosan® Ofta te laten schuimen voor gebruik. Het is evenmin nodig de huidregio rond de ogen met water na te spoelen na gebruik van Kamillosan® Ofta. Kamillosan® Ofta kan aan dragers van contactlenzen worden aanbevolen. Elk kompres kan maar éénmaal worden gebruikt.

Waarschuwing

De werking en de veiligheid van Kamillosan® Ofta zijn enkel gegarandeerd wanneer de zakjes onbeschadigd zijn.
Niet aangewezen voor personen die overgevoelig zijn voor planten of plantaardige bestanddelen afkomstig van de familie van de Asteraceae.
Kamillosan Ofta Kompressen 28 Stuks
€ 15,84
€ 14,26

Laatste reviews en ervaringen met Kamillosan ofta kompressen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product helpt bij oogontstekingen. Heel goed te gebruiken zacht voor de ogen. Prijs kwaliteit verhouding is ok. Een aanrader zeker voor gevoelige ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kompressen zijn zeer efficiënt om irritaties en stofjes uit de ogen te verwijderen. Ze helpen ook bij branderige ogen en in geval van allergie. Ik gebruik ze zelfs om de oogjes van ons hondje zuiver te maken. Ze irriteren absoluut niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Regelmatig last gehad van rode en droge ogen. Kamillosan Ofta kompressen werden mij aangeraden door de oftalmoloog. Sinds ik dit dagelijks gebruik heb ik VEEL minder last van rode en droge ogen omdat korstjes van opgedroogde eiwitten elke morgen grondig worden verwijderd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had altijd last van ontstekingen aan de ogen totdat mijn oogarts mij aanraadde deze kompressen s 'morgens te gebruiken na het wassen van het gezicht. Nemen alle korstjes weg die tijdens de nacht ontstaan en zijn huidvriendelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  IS HET BESTE VAN HET BESTE DAT IK AL GEKOCHT HEB.DOEKJES MOGEN MISSCHIEN IS KLEINER GEWEEST ZIJN. IK GEBRUIK ZE IEDERE DAG VOOR MIJN OGEN S'MORGENS EN DIT OP AANRADEN VAN OOGSPECIALIST;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Camillosan doekjes zijn heel zacht en laten toe je ogen niet alleen te reinigen, maar verschaft eveneens een hele verzachting. Zij kunnen steeds gebruikt worden zonder gevaar oip irritatie.

Kamillosan Ofta Kompressen kopen

Je kan Kamillosan Ofta Kompressen van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging
EHBO & Thuiszorg > Kompressen