€ 40,49
€ 36,04
(€ 240,27 / 100 g)
Bespaar 11% (€ 4,45)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Kelo-Cote Silicone Littekengel + UV-Filter

Transparante, zelfdrogende 100silicone gel die de verschijning van littekens verbetert en abnormale en overmatige littekenvorming voorkomt.

Het is klinisch bewezen dat Kelo-cote bijdraagt tot het verminderen van roodheidhardheid, hoogte, jeuk en pijn geassocieerd met littekens. Ook aangetoonde werkzaamheid bij het voorkomen van littekens ook. Deze gepatenteerde siliconengel is veilig en effectief voor littekens als gevolg van een operatietraumawonden of brandwondenKelo-cote helpt om littekens te verminderen en het zelfvertrouwen te herstellen.

Kelo-cote's gepatenteerde siliconen litteken gel droogt binnen enkele minuten en vormt eenflexibelademend, waterdicht laken over het getroffen gebied.

Deze onzichtbare siliconenlaag bindt met het stratum corneum (de buitenste laag van dodehuidcellenom het onderliggende weefsel tegen chemischefysische en microbiële invasie van het litteken te beschermen en een optimale heelomgeving te creeeren.

Indicatie

Een litteken is het zichtbare gedeelte van een wond dat overblijft na heling. Littekens kunnen het gevolg zijn van ongevallen, huidaandoeningen zoals acne, operaties of brandwonden.

Gebruik van Kelo-Cote Silicone Littekengel + UV-Filter

- Kelo-cote® in een dunne laag aanbrengen op een zuiver en droog litteken, 2 maal per dag
- 4-5 minuten laten drogen
- Het teveel aan Kelo-cote® verwijderen indien het product niet helemaal droog is
- De gel wordt enkel op een gesloten litteken aangebracht
- Aanbevolen behandelingsduur: 2-3 maanden

Waarschuwing

Kelo-cote® is op meer dan 2000 patiënten getest en kan het uiterlijk van hypertrofische littekens en keloïden aanzienlijk verbeteren.

Door klinische studies werd aangetoond dat Kelo-cote® in 2 tot 3 maanden de roodheid, het branderig gevoel, de jeuk en pijn geassocieerd met abnormale littekens vermindert en ook verheven littekens zachter en vlakker maakt.

Daarenboven bestaan er veel productvoordelen van Kelo-cote®:
- Hij droogt snel (4-5 minuten)
- Hij is kleur- en reukloos
- Hij is gemakkelijk te gebruiken
- Hij wordt zeer goed verdragen en is geschikt voor kinderen en mensen met een gevoelige huid
- Eenmaal droog kan hij met make-up of zonnebrandcrème afgedekt worden
- Het gebruik van Kelo-cote® is ideaal voor oneffen oppervlakken, het gezicht, de gewrichten en de huidplooien
- Hij kan afzonderlijk of in combinatie met andere therapieën gebruikt worden
- Het getroffen gebied moet niet worden geschoren vóór toepassing
- Het contact van de siliconengel met de huid is direct en continu, waardoor er een efficiënte behandeling ontstaat van bestaande littekens
- Er is geen effect van inweken door de semi-occlusieve laag van Kelo-cote® (blokkeert de transpiratie niet).
Kelo-Cote Silicone Littekengel + UV-Filter 15 g
€ 40,49
€ 36,04
(€ 240,27 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Kelo-cote silicone littekengel + uv-filter

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De dokter raadde ons kelo-cote silicone littekengel + uv-filter 15 g aan na een litteken aan de kin. We zijn tevreden met het resultaat. Na een jaar is het litteken nog lichtjes te zien maar zolang er nog geen witte lijn is is behandeling nog aan te raden met deze gel.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zichtbare vermindering van littekens na enkele dagen (minder roodheid en zwelling), zeer goede UV-bescherming, gemakkelijk te gebruiken, aan te bevelen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  werkt nog niet echt neemt wel beter op in de huid als dermatix. in combinatie met biodermal litteken crème werkt het beter. kelo-cote houd de huid soepel en de biodermal verminderd de roodheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In combinatie met schiliconenpleister, is deze gel heel prettig in gebruik. Resultaat van het gebruik heb je gelijk, de littekens worden mooi soepel en rustig van kleur.

Kelo-Cote Silicone Littekengel + UV-Filter kopen

Je kan Kelo-Cote Silicone Littekengel + UV-Filter van het merk Alliance Pharma, geproduceerd door BIOCODEX BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamshygiëne