€ 34,95
€ 27,61
(€ 184,07 / 100 g)
Bespaar 21% (€ 7,34)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Kelo-Cote Silicone Littekengel


Transparante,zelfdrogende100%siliconegeldie de verschijning vanlittekensverbeterten abnormale en overmatige littekenvorming voorkomt.

Het is klinisch bewezen dat Kelo-cote bijdraagt tot het verminderen van roodheid,hardheid, hoogte,jeukenpijn geassocieerd metlittekens.Ookaangetoonde werkzaamheidbij het voorkomen vanlittekensook.Deze gepatenteerdesiliconengelisveilig en effectief voorlittekens als gevolg vaneen operatie,trauma,wondenofbrandwonden.Kelo-cotehelpt omlittekens te verminderenenhet zelfvertrouwen te herstellen.

Kelo-cote's gepatenteerdesiliconenlittekengeldroogtbinnen enkele minuten en vormt eenflexibel,ademend, waterdichtlakenover het getroffen gebied.

Deze onzichtbaresiliconenlaagbindt methetstratumcorneum(debuitenstelaag vandodehuidcellen)omhet onderliggende weefseltegenchemische,fysische enmicrobiëleinvasievanhet litteken te beschermen en een optimale heelomgeving te creeeren.

Indicatie

Een litteken is het zichtbare gedeelte van een wond dat overblijft na heling. Littekens kunnen het gevolg zijn van ongevallen, huidaandoeningen zoals acne, operaties of brandwonden.

Gebruik van Kelo-Cote Silicone Littekengel

- Kelo-cote® in een dunne laag aanbrengen op een zuiver en droog litteken, 2 maal per dag
- 4-5 minuten laten drogen
- Het teveel aan Kelo-cote® verwijderen indien het product niet helemaal droog is
- De gel wordt enkel op een gesloten litteken aangebracht
- Aanbevolen behandelingsduur: 2-3 maanden

Waarschuwing

Kelo-cote® is op meer dan 2000 patiënten getest en kan het uiterlijk van hypertrofische littekens en keloïden aanzienlijk verbeteren.

Door klinische studies werd aangetoond dat Kelo-cote® in 2 tot 3 maanden de roodheid, het branderig gevoel, de jeuk en pijn geassocieerd met abnormale littekens vermindert en ook verheven littekens zachter en vlakker maakt.

Daarenboven bestaan er veel productvoordelen van Kelo-cote®:
- Hij droogt snel (4-5 minuten)
- Hij is kleur- en reukloos
- Hij is gemakkelijk te gebruiken
- Hij wordt zeer goed verdragen en is geschikt voor kinderen en mensen met een gevoelige huid
- Eenmaal droog kan hij met make-up of zonnebrandcrème afgedekt worden
- Het gebruik van Kelo-cote® is ideaal voor oneffen oppervlakken, het gezicht, de gewrichten en de huidplooien
- Hij kan afzonderlijk of in combinatie met andere therapieën gebruikt worden
- Het getroffen gebied moet niet worden geschoren vóór toepassing
- Het contact van de siliconengel met de huid is direct en continu, waardoor er een efficiënte behandeling ontstaat van bestaande littekens
- Er is geen effect van inweken door de semi-occlusieve laag van Kelo-cote® (blokkeert de transpiratie niet).
Kelo-Cote Silicone Littekengel 15 g
€ 34,95
€ 27,61
(€ 184,07 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Kelo-cote silicone littekengel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op voorschrift van haar huisarts gebruikt mijn dochter Kelo Cote silicone om een litteken te genezen. Ze gebruikt het nu al een 2 tal weken en doet de crème 2 x daags aan en merkt al een duidelijke verbetering
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik geef een 3 omdat ik nog maar juist gestart ben met de gel aan te brengen, dus ik kan niet zeggen of het werkt of niet je ziet maar pas na 3 maanden of je resultaat hebt dus nog even te gaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een mooie gel met lichte textuur en nu na een aantal dagen gebruikt te hebben zie ik gelijk al verschil. De huid is al een stuk rustiger en het vuurrode is al verdwenen. Eindelijk een gel die doet wat het beloofd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het heeft even tijd nodig, maar ik zie nu echt heel duidelijk verschil bij het litteken, het is echt aan het vervagen en wegtrekken. ik ben er heel blij mee.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kelo-Cote kan gebruikt worden om littekens te verminderen. Na de douche kan je het weer aanbrengen. Nadeel is dat het na een tijdje wat uitdroogt. Voordeel is dat je heel kleine littekens kan bedekken.

Kelo-Cote Silicone Littekengel kopen

Je kan Kelo-Cote Silicone Littekengel van het merk Alliance Pharma, geproduceerd door BIOCODEX BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamshygiëne
Welzijn & Gezondheid > Huid > Littekenverzorging
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging