€ 24,15
€ 18,68
Bespaar 23% (€ 5,47)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Kerutabs

Helpt bij overgevoeligheid voor lactose in melk en melkproducten. Het werkzame bestanddeel in Kerutabs is het enzym lactase. Dit enzym wordt d.m.v. het micro-organisme Aspergillus oryzae op biotechnologische manier geproduceerd. Na de inname van een tablet wordt de lactose in het maag-darmkanaal in glucose en galactose gesplitst. De tabletten bevatten lactosevrije vulstoffen en geen chemische bewaarmiddelen. Het preparaat is vooral voor het gebruik onderweg geschikt. Op restaurant of op reis, samen met lactosehoudende medicijnen, vitaminen of zoetstoffen.

Gebruik van Kerutabs

Neem één tot drie tabletten in met water vlak voor of tijdens een lactose bevattende maaltijd. Gebruik op grond van uw persoonlijke ervaring het kleinste aantal tabletten dat u klachtenvrij maakt.

Waarschuwing

Diabetici of mensen, die vanwege medische redenen geen melk of zuivelproducten mogen nuttigen, moeten hun arts raadplegen, voor ze producten met Kerutabs innemen.
€ 24,15
€ 18,68

Laatste reviews en ervaringen met Kerutabs

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullnonenonenonenone
  1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  lactose-allergie

  zeer effectief in geval van lactose-allergie, voor elke maaltijd in een restaurant of een beetje rijk, is mijn capsule essentieel om maag- en buikkrampen te voorkomen. Het is altijd binnen handbereik in mijn tas.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  prima product

  voldoet aan de verwachtingen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Doeltreffend product dat uitstekend helpt om de ongemakken van lactoseintolerantie te vermijden als lactoseinname niet te vermijden is. Onze dochter gebruikt ze vooral bij feestjes, uitstapjes, etentjes op verplaatsing... Enige minpuntje: de tabletten vallen vrij groot uit om aan een kindje van 4 jaar te geven en zijn niet zo makkelijk zonder geknoei in kleinere stukjes op te delen...

  Was deze beoordeling nuttig?

Kerutabs kopen

Je kan Kerutabs van het merk Kerutabs , geproduceerd door COPHANA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Lactosevrij