€ 24,15
€ 21,49
Bespaar 11% (€ 2,66)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Kerutabs

Helpt bij overgevoeligheid voor lactose in melk en melkproducten. Het werkzame bestanddeel in Kerutabs is het enzym lactase. Dit enzym wordt d.m.v. het micro-organisme Aspergillus oryzae op biotechnologische manier geproduceerd. Na de inname van een tablet wordt de lactose in het maag-darmkanaal in glucose en galactose gesplitst. De tabletten bevatten lactosevrije vulstoffen en geen chemische bewaarmiddelen. Het preparaat is vooral voor het gebruik onderweg geschikt. Op restaurant of op reis, samen met lactosehoudende medicijnen, vitaminen of zoetstoffen.

Gebruik van Kerutabs

Neem één tot drie tabletten in met water vlak voor of tijdens een lactose bevattende maaltijd. Gebruik op grond van uw persoonlijke ervaring het kleinste aantal tabletten dat u klachtenvrij maakt.

Waarschuwing

Diabetici of mensen, die vanwege medische redenen geen melk of zuivelproducten mogen nuttigen, moeten hun arts raadplegen, voor ze producten met Kerutabs innemen.
€ 24,15
€ 21,49

Laatste reviews en ervaringen met Kerutabs

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect hulpmiddel bij lactose intolerantie. Gebruik dit nu al een aantal jaren, blijf tevreden. Ik neem het vooral als veiligheid als ik niet zeker weet of het eten veilig is, vooral op restaurant dus.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Super product dat het mogelijk maakt om lactose te assimileren zonder probleem. Geen zorgen meer wanneer u buiten bent, in een restaurant of vrienden bezoekt, kunt u alles eten zonder een ongeluk.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al verschillende enzymen getest die van dezelfde aard zijn als kerutabs, geen enkele werkt zo goed als de andere. Inderdaad, het is altijd actief bij kamertemperatuur en houdt zeer goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Etant intolérante au lactose, j'utilise ce produit depuis plusieurs années. C'est un très bon produit avec l'avantage de pouvoir le prendre juste avant ou même pendant le repas
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de generische variant van lactasepilletjes. Mijn zoon die lactose-intolerant is gebruikt deze en kan dan gewoon melkproducten verdragen. Deze zijn een stuk goedkoper dan de melkproducten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed alternatief zeker als lactose intolerantie hebt sinds ik het probleem heb en ik neem mijn kerutabs kan ik terug meer variatie brengen in mijn eet patroon een echte aanrader als u lactose intolerantie hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product voldoet aan de verwachting, het is afdoende tegen niet al te zware lactose-intolerantie. Tenminste twee tabletten per keer, dat men melkproducten gebruikt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kerutabs tabletten gebruik ik al vele jaren, het helpt heel goed wanneer je lactose-intolerant bent. Je kunt ook "gewoon" uit eten gaan. Tijdens de vakanties in het buitenland is dit een enorme uitkomst.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kerutabs is wel maar half zo duur als andere producten,maar je hebt er meer van nodig. Daarom gebruik ik het alleen als ik een tussendoortje eet met weinig lactose (wafel,stuk chocolade,koffie met melk,...)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product. Ik heb lactose intolerantie en van het kleinste beetje lactose krijg ik klachten. Ik probeer lactose zo veel mogelijk te vermijden, maar mocht ik iets willen eten waar het wel in zit, dan neem ik 1,2 of 3 kerutabs in en ik blijf klachtenvrij. Ben er zeer blij mee !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product voldoet aan de verwachtingen, d.w.z. de lactose-intolerantie kan daarmee (incidenteel) effectief worden opgeheven bij gebruik van lactose bevattende producten als ijs of slagroom e.d.

Kerutabs kopen

Je kan Kerutabs van het merk Kerutabs, geproduceerd door COPHANA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Lactosevrij