Komprex 0 Niervormig 22301 9 cm

Lohmann & Rauscher  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 2,76
€ 2,48
Bespaar 10% (€ 0,28)

Omschrijving van Komprex 0 Niervormig 22301

Voor elke behoefte het passende product: Komprex schuimrubberkompres, -zwachtel en -plaat evenals de schuimstofplaat bezitten duurzame elasticiteit. Ze worden gebruikt voor compressie bij oedeembehandeling in de flebologie en lymfologie, en als functionele zwachtel in de sportgeneeskunde. De producten zijn als gebruiksklare formaten verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het materiaal met fijne poriën heeft een zijdezacht oppervlak en is gemakkelijk individueel op maat te knippen.
 
Komprex schuimrubberkompressen en -zwachtels
Kompressen en zwachtels, evenals op maat geknipt verband, zijn geschikt voor partiële polstering van verbanden en spalken, alsmede voor lokale drukverhoging onder lymfologische zwachtels. Komprex-zwachtels zijn geïndiceerd voor sterke oedemen en tromboflebitis en na uitgebreide sclerotherapie voor varices. Ze worden zonder trek in spiraalwindingen 'op naad'— dus zonder overlapping – gewikkeld. Door het eroverheen aangelegde verband met elastische zwachtels wordt een verhoogde compressiewerking bereikt. Om drukplekken te vermijden moeten de randen bij individueel op maat geknipt verband (bijv. U- en L-stukken) van de Komprex-plaat of -zwachtel worden afgeschuind. Deze producten bestaan uit anti-allergene synthetische latex (styrol-butadieen) en zijn lucht- en waterdampdoorlatend.

Indicatie

voor compressie bij oedeembehandeling in de flebologie en lymfologie
ter ondersteuning bij functionele zwachtels in de sportgeneeskunde
voor partiële polstering van verbanden en spalken
voor plaatselijke drukverhoging in combinatie met andere producten voor compressie

Ingrediënten Komprex 0 Niervormig 22301

100% synthetische latex (styrol-butadieen).
€ 2,76
€ 2,48

Komprex 0 Niervormig 22301 kopen

Je kan Komprex 0 Niervormig 22301 van het merk Lohmann & Rauscher , geproduceerd door LOHMANN & RAUSCHER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Steriele Kompressen > Gewone kompressen