€ 24,50
€ 22,05
Bespaar 10% (€ 2,45)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Krill Omega 3

Krill zijn kleine garnaalachtigen die behoren tot het zoöplankton. De Physalis Krill olie is afkomstig van de Antarctische krill of Euphausia superba. Krill olie is rijk aan de omega 3-vetzuren EPA en DHA. De omega 3-vetzuren in Krill olie zijn aanwezig onder de vorm van fosfolipiden, een vorm die veel beter door het lichaam wordt opgenomen. Naast omega 3-vetzuren is de olie van nature ook rijk aan astaxanthine. Ecologisch geoogst, enkel gevangen in gereglementeerde zones. Vers verwerkt waardoor enzymatische degradatie en oxidatie vermeden worden. Volledig traceerbaar.

Indicatie

-Superieure bron van omega 3-vetzuren
-40-46% omega 3 mariene fosfolipiden
-Beter opgenomen door het lichaam

Gebruik van Krill Omega 3

1 à 2 capsules per dag. Te nemen bij het eten met wat water of vruchtensap.

Ingrediënten Krill Omega 3

Samenstelling per 2 capsules

-Krill olie 1000 mg
-Mariene fosfolipiden 400-460 mg waarvan omega 3-fosfolipiden >70%
-Omega 3-vetzuren 220-260 mg
-EPA 120-160 mg
-DHA 55-75 mg
-Astaxanthine 80-120 µg

Waarschuwing

-Kan sporen van vis en schaaldieren bevatten.
-Koel (max. 25°C), droog en in het donker bewaren.
Krill Omega 3 60 capsules
€ 24,50
€ 22,05

Laatste reviews en ervaringen met Krill omega 3

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem elke ochtend een capsule in, want ik had voorheen een tekort aan omega 3-vetzuren. Een bijkomend voordeel is dat ik nu minder last heb van het PMS-syndroom.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is voor mij een beter en natuurlijker product dan al die voorgeschreven producten die allerlei statines bevatten. Wel probeer ik terzelfdertijd meer te bewegen en vetrijke voeding (varkensvlees) te vermijden en meer vette vissoorten te eten, zoals: paling, maatjes, zalm, haring, enz.... Voorlopig is mijn teveel aan cholesterol onder controle. Toen ik vroeger van de dokter mijn Crestor 10 mg moest vervangen door Crestor 20 mg kreeg ik na een 3-tal maanden een lichte haaruitval. Nu is dit terug gestopt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Krill omega 3 werd mij aangeraden door een vriend osteopaat. Ik heb veel minder vermoeidheid dan vroeger en slaap beter. Ik ben dus tevreden. Wat moet een mens nog meer hebben?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product voel mij vitaler heb mooiere huid,capsules zijn niet te groot om door te slikken. De capsules hebben wel een vis geur. toch zit er geen vis in volgens verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede werking op de HDL cholesterol voor mensen met een te hoog slechte cholesterol die kan lijden tot verstopping van de aderen.2 x per dag in te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de huidige voeding biedt weinig omega3 en veel te veel omega 6.vandaar de inname om de omega 3 aanvoer te vergroten.we letten heel goed op onze voeding en ondanks dit feit hebben we toch nog een te grote inname van omega 6
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn voedingsconsulente raadde me aan om dagelijks 1 capsule Krill omega 3 in te nemen. volgens haar is dit momenteel het beste product op de markt, en zij kan het weten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik. Individuele verpakking per gelule vind ik zeer hygiënisch. Geen last van spijsverteringsproblemen als ik dit inneem, terwijl ik dit van sommige andere visoliesupplementen wel had.

Krill Omega 3 kopen

Je kan Krill Omega 3 van het merk Physalis, geproduceerd door KEYPHARM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Cholesterol & Bloedvaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Emotioneel Evenwicht
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Huid
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Zwangerschap & Borstvoeding
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid