€ 29,90
€ 22,13
(€ 44,26 / l)
Bespaar 26% (€ 7,77)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Kynosil Drinkbare Oplossing

Kynosil Drinkbare Oplossing is een exclusieve Siliciumvorm, met MSM en Glucosamine in een vloeibare vorm. KYNOsil voorziet de hond van elementen voor een sterk en gezond lichaam. 

Indicatie

Dit product:
 • kenmerkt zich door een HEEL HOGE OPNEEMBAARHEID
 • is geschikt in geval van mobiliteitsproblemen en ter ondersteuning van spieren en gewrichten (bot en kraakbeen)
 • ondersteunt het herstelproces
 • zorgt voor een soepele huid en een kwaliteitsvolle vacht
 • te gebruiken bij elke leeftijd

Gebruik van Kynosil Drinkbare Oplossing

Drinkbare oplossing, in maatbeker.
10 ml per dag of zoals aanbevolen.

Ingrediënten Kynosil Drinkbare Oplossing

Water, specifiek colloïdaal silicium (450mg silicium), methylsulfonylmethaan (MSM) 10g, d-glucosaminesulfaat 7,5g, aroma, orthofosforzuurstabilisator.

Nutriotionele analyse:
vet 0,3%
Eiwit 0,3%
As 0,58%
Kcal 6,08 kcal/100g
kjoule 25,4 kjoule/100g
Koolhydraten 0,5%
Celstof 0%
Vochtigheid 100%

Waarschuwing

Niet in contact brengen met glas.
Niet bewaren in de koelkast.
€ 29,90
€ 22,13
(€ 44,26 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Kynosil drinkbare oplossing

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond had telkens problemen wanneer zij gespeeld en gelopen had met onze andere honden . Sedert zijn regelmatig kynosil krijgt moet zij minder ontstekingsremmers nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geef het product sinds een week. Niet makkelijk toe te dienen maar lijkt te werken. Vind het wel een beetje verspilling dat er niet gewoon volgens gewicht van de hond kan toegediend worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hele fijne afhandeling van de bestelling en direct geleverd en wat het allerbelangrijkste is ,jullie zijn het voordeligst ! Vandaag bestellen ,morgen in huis ! Super
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond krijgt iedere dag kynosil drinkbare oplossing. Het is een groot en robuust dier waardoor het nidig is om hem, met Kynosil, de nodige ondersteuning te geven voor zijn gewrichten. Kynosil was een tijdlang niet in België verkrijgbaar en we merkten al het verschil. Superproduct dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product gekocht als voedingssupplement voor de hond na operatie elleboogdysplasie. Goede service en levering van farmaline en voordeliger.Zeker voor herhaling vatbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product is heel goed voor de hond wij hebben en benner senner en operatie laten doen aan de kruisbanden de herstelling is heel traag dus met dit er bij boeken we wat vlugger resultaat
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Toen onze hond geopereerd werd in de Gentse Veterinaire Kliniek voor zijn elleboog (elbot) kregen we het advies om hem 's morgens 10ml te geven om zijn gewrichten in te smeren, dus sinds eind maart 2013 neemt onze loulou hem elke dag in. We kunnen het om de andere dag geven Het is een standaard Amerikaanse Bulldog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voedingssupll voor hond met gewrichtsproblemen : in aanvulling op aangepaste voeding , met zeer goed resultaat : vermindering van de medicatie en geen probleem meer met de gewrichten bij de hond
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze hond gebruikt dit al ongeveer 4 jaar tegen manken, en hij is hier veel beter mee geworden. Dagelijks 1 maatje in een half potje yoghurt, en hij vindt het nog reuzelekker ook!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze Engelse Bulldog heeft een TTA in allebei zijn achterpoten. Na deze operatie in Merelbeke/faculteit Gent kreeg hij dit product voorgeschreven. Doctoren staan nog steeds versteld van zijn snelle vooruitgang. Top product.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds een maand geef ik m'n hond (last van artrose)Kyno sil. Tot m'n verbazing mankt hij nu veel minder dan vorige maand. Heel tevreden en verderdoen dus.

Kynosil Drinkbare Oplossing kopen

Je kan Kynosil Drinkbare Oplossing van het merk B+Pharma, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding > Hond