€ 14,58
€ 13,12
(€ 43,73 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,46)

Omschrijving van La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Hâlé 16

La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Hâle 16 fond de teint dewelke onvolmaaktheden corrigeert.

Corrigeert onvolmaaktheden, ultra fijne textur op basis van thermaal bronwater van La Roche Posay. Zonder parfum noch bewaarmiddelen. Voor een egale teint voor de gevoelige huid waarbij onvolmaaktheden gecamoufleerd worden. Een verrijkende creme met fijne textuur.

Indicatie

Onvolmaaktheden van gevoelige en intolerante huid

Gebruik van La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Hâlé 16

Breng met behulp van een doekje een kleine hoeveelheid aan op de huid. Door in cirkelvormige bewegingen van binnen naar buiten op het gezicht te wrijven bekomt men het beste resultaat.

€ 14,58
€ 13,12
(€ 43,73 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met La roche posay toleriane teint fluid hâlé 16

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product, laat geen sporen na, wordt snel door de huid opgenomen, geeft je een perfect gezicht en verbergt fijne lijntjes. Ik raad het aan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Fijne tube die goed kan doseren....mooie kleur en mooie dekking..Ook geen overdreven masker gevoel bij het aanbrengen.....dekt ook mooi kleine oneffenheden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. Je hebt er weinig van nodig en is heel natuurlijk van kleur. Halé 16 is vooral geschikt al je al wat kleur hebt van de zon. Ben heel blij met deze aankoop!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zuinig in gebruik en dekt zeer goed. Mooi natuurlijk effect. Voor mij persoonlijk moet hij momenteel niet meer dienen als corrector(rode allergie-plekken)maar enkel nog als make-up (wegens volledig herstel v/d zieke en droge huid dankzij Toleriane Ultra en Lipikar). Mijn vraag:stap ik bij een volgende bestelling niet beter over naar Toleriane Teint Fluide (zonder corrector) en heeft deze dan ook een natuurlijk make-up resultaat? Dank bij voorbaat.

La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Hâlé 16 kopen

Je kan La Roche Posay Toleriane Teint Fluid Hâlé 16 van het merk La Roche Posay, geproduceerd door LA ROCHE-POSAY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling La Roche Posay Toleriane of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamshygiëne
Schoonheid & Hygiëne > Make-Up > Fond de Teint > Vloeibaar