€ 30,00
€ 23,10
Bespaar 23% (€ 6,90)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Lactibiane tolerance

Lactibiane tolerance

Voedingssupplement op basis van 5 microbiotische stammen gedoseerd aan 10 miljard per capsule:
Bificobacterium lactis LA 303
Lactobacillus acidophilus LA 201
Lactobacillus plantarum LA 301
Lactobacillus salivarius LA 302
Bifidobacterium lactis LA304

Ingredienten:
Drager: maiszetmeel, levende micro-organismen (drager: maiszetmeel), capsule van plantaardige oorsprong, anti-agglomeranten: magnesiumstearaat.

Gebruik:
1 capsule per dag, innemen met een groot glas water.
Liefst innemen voor de maaltijd.
Duur van de kuur: 1 maand

Distributeur:
PiLeJe Benelux
Zenith Business Park Zandvoortstraat 47
2800 Mechelen-Malines
België

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Gebruik van Lactibiane tolerance

1 capsule per dag, in te nemen met een groot glas water. Liefst voor de maaltijden in te nemen. Duur van de kuur: 1 maand.
€ 30,00
€ 23,10

Laatste reviews en ervaringen met Lactibiane tolerance

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elke morgen 1 Lactibiane Tolerance voor de maaltijd helpt om onrustige darmen onder controle te houden. Lactibiane Tolerance is een goed voedingssupplement zonder bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb ziekte van crohn. In combinatie met de baxter entivio op Gasthuisberg vind ik dit een zeer goede aanvulling voor het onder controle houden van de ziekte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lactibiane est un complément alimentaire qui aide bien à rétablir la flore intestinale. Agréable à utiliser. Les résultats se remarquent après quelques jours d'utilisation.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem dit elke ochtend na mijn maaltijd en dit helpt zeker om mijn darmflora in orde te houden. ik raad deze lactibiane tolerance zeker aan voor andere mensen dit last hebben van een slechte darmflora
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze set probiotica werd mij voorgeschreven in combinatie met een schimmelwerend middel (Candex) en stelde me in staat om de darmdoorvoer te regelen, die behoorlijk verstoord was.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na darmstoornissen herstelt dit product effectief de darmflora. Om het goed te doen, moet u een volledige kuur van 30 dagen (de inhoud van een doos) doen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product. werd me aangeraden door huisdokter voor ontstekingen in darmstelsel. probiotica en digestieve enzymen helpen voor een gezondere darmtransit.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een verbetering gezien na een tijdje, maar helaas heb ik een organisme dat zeer snel elimineert wat wordt geabsorbeerd. Het is daarom normaal dat de behandeling tijd in beslag neemt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over de werking van het produkt. Voel me veel beter, mijn klachten zijn beduidend verminderd. Ik zou het produkt zeker aanraden aan andere mensen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Aangeraden door mijn arts, ik ken geen ander, ik hoop dat de probiotica levend blijven tot hun eindbestemming... ik heb nog niet genoeg ervaring met dit product maar in combinatie met een andere behandeling voel ik een verbetering.

Lactibiane tolerance kopen

Je kan Lactibiane tolerance van het merk Lactibiane, geproduceerd door PILEJE BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora