€ 20,50
€ 18,25
Bespaar 11% (€ 2,25)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Lactose Ok 353mg 75 capsules

Omschrijving van Lactose Ok 353mg

Lactose-OK is een voedingssupplement dat exogene lactase, gewonnen uit gist, aanbrengt. Deze lactase hydrolyseert lactose tot glucose en galactose.

Indicatie

Lactose-OK bevordert de vertering van zuivelproducten en vermijdt ongemakken, te wijten aan het niet verteren van lactose.

Gebruik van Lactose Ok 353mg

Gemiddelde dosis: Om een hoeveelheid van 12g lactose te verteren (equivalent aan 1 glas melk), 1 gelule inslikken, een half uur voor de maaltijd.

Deze gemiddelde dosis dient aangepast te worden aan het individu en in functie van het gehalte aan lactose in het voedingsmiddel.

Het kan ook gebruikt worden bij zuigelingen, baby's en kinderen.

Ingrediënten Lactose Ok 353mg

Ingrediënten

Lactase (uit Aspergillus oryzae), anti-agglomeraatstoffen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, omhulsel van plantaardige oorsprong (cellulosederivaat), kleurstoffen: titanium dioxide, geel ijzeroxide.

Waarschuwing

Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Medisch advies is gewenst tijdens zwangerschap, lactatie en het gebruik bij kinderen onder de 12 jaar
€ 20,50
€ 18,25

Laatste reviews en ervaringen met Lactose Ok 353mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  vertering lactose

  met dit produkt kan je gerust op restaurant gaan of een etentje bij vrienden of in de familie dan kan je gerust kaas, melk , en andere lactosehoudende produkten verbruiken. Op het einde van de dag heb ik geen last meer.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed voor lactose-intolerantie

  Als je net als ik last hebt van lactose-intolerantie, neem dan dit geneesmiddel een half uur voor het eten van melkproducten en geen krampen meer en vooral geen onaangename verrassingen meer om na een goede maaltijd in het toilet vast te zitten! Daarnaast is dit product ook verkrijgbaar in poedervorm!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Leer het op tijd te nemen en te doseren!

  Neem de tabletten zorgvuldig in, 15 minuten voor het nuttigen van een voedsel/drankje dat lactose bevat, zodat de enzymen de tijd hebben om zich vrij te geven in de darmen. Tijdens het gebruik moet u de hoeveelheid in te nemen tabletten testen op basis van de hoeveelheid lactose die u inneemt; het hangt af van wie u bent en hoe intolerant u bent. Als u deze 2 principes goed respecteert, zal deze aanvulling een optimale werking hebben. Negatief: ondanks de regelmatige verminderingen van Farmaline blijft dit product duur. Om te voorkomen dat ik te veel gebruik, eet ik lactosevrije maaltijden en omgekeerd, wanneer ik een of meer tabletten neem, neem ik de kans om te tanken met zuivelproducten!

  Was deze beoordeling nuttig?

Lactose Ok 353mg kopen

Je kan Lactose Ok 353mg van het merk Revogan , geproduceerd door REVOGAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering