€ 20,50
€ 18,45
Bespaar 10% (€ 2,05)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Lactose-OK 75 capsules

Omschrijving van Lactose-OK

Lactose-OK is een voedingssupplement dat exogene lactase, gewonnen uit gist, aanbrengt. Deze lactase hydrolyseert lactose tot glucose en galactose.

Indicatie

Lactose-OK bevordert de vertering van zuivelproducten en vermijdt ongemakken, te wijten aan het niet verteren van lactose.

Gebruik van Lactose-OK

Gemiddelde dosis: Om een hoeveelheid van 12g lactose te verteren (equivalent aan 1 glas melk), 1 gelule inslikken, een half uur voor de maaltijd.

Deze gemiddelde dosis dient aangepast te worden aan het individu en in functie van het gehalte aan lactose in het voedingsmiddel.

Het kan ook gebruikt worden bij zuigelingen, baby's en kinderen.

Ingrediënten Lactose-OK

Ingrediënten

Lactase (uit Aspergillus oryzae), anti-agglomeraatstoffen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, omhulsel van plantaardige oorsprong (cellulosederivaat), kleurstoffen: titanium dioxide, geel ijzeroxide.

Waarschuwing

Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Medisch advies is gewenst tijdens zwangerschap, lactatie en het gebruik bij kinderen onder de 12 jaar
€ 20,50
€ 18,45

Laatste reviews en ervaringen met Lactose-OK

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Doet wat nodig is

  Helpt bij lactose intolerantie

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  relaxen

  Laat me toe om zuivelproducten te consumeren, zeer nuttig in termen van calciuminname, zonder darmklachten. Met een gellule kan ik een glas melk drinken. Ook gebruikt voor een restaurant of een maaltijd met vrienden zonder het lactosegehalte onder controle te moeten houden

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Praktisch in gebruik ...

  De capsules kun je vooraf in nemen...Je kan ze ook openen en in de melkproducten strooien en mengen. Bv. in een glas melk of karnemelk. Stop er enkele in je handtas en je hebt ze altijd bij de hand als je ergens iets aangeboden krijgt van een zuivelgebak, ijs of dessertje....

  Was deze beoordeling nuttig?

Lactose-OK kopen

Je kan Lactose-OK van het merk Revogan , geproduceerd door REVOGAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering