€ 16,30
€ 14,34
Bespaar 12% (€ 1,96)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Lactose Ok Forte Instant 30 stick

Omschrijving van Lactose Ok Forte Instant

LACTOSE-OK FORTE INSTANT®, is een voedingssupplement, onder de vorm van sticks, dat exogene lactase aanbrengt, een enzym gewonnen uit Aspergillus oryzae

Indicatie

Verbetert de vertering van lactose bij personen die lactose moeilijk verteren.

Gebruik van Lactose Ok Forte Instant

Gemiddelde dosis:
1 stick bevat 6000 FCC, goed om een hoeveelheid van +/- 24g lactose te verteren (equivalent aan 2 glazen melk). De inhoud van een stick kan direct op de tong gebracht worden (zonder water) juist voor de maaltijd of kan op de lactose-bevattende levensmiddelen gestrooid worden.

Deze gemiddelde dosis dient aangepast te worden aan het individu en in functie van het gehalte aan lactose in het voedingsmiddel. Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

Ingrediënten Lactose Ok Forte Instant

Lactase: 6000FF/stick

Waarschuwing

Er is geen interactie met andere medicijnen.

Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
€ 16,30
€ 14,34

Laatste reviews en ervaringen met Lactose Ok Forte Instant

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekend product

  Dit product heeft mijn leven veranderd. Ik kan eindelijk koemelkproducten consumeren. Maar met mate. Het is geen wondermiddel dat elke keer werkt, maar het helpt me echt. Ik kan nu een kaasplateau eten (door 15 minuten voor het eten twee zakken te nemen en niet te overdrijven)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  LIFESAVER bij lactose intolerantie!

  Ik ben lactose intolerant, maar wat hou ik toch van eten. Ook wil ik niet moeilijk doen als ik uit eten ga, vrienden koken, ik op een festival ben, een daguitstapke doe.. het is vaak moeilijk iets te vinden zonder lactose en als je al iets kan vinden moet je er ook al zin in hebben,het lekker vinden,het checken bij de ober die da vervolgens moet gaan checken bij de kok.. mensen met lactose intolerantie kennen het wel! Ik had eerst de pilletjes, maar die dosis was te laag en waren moeilijker in te schatten wanneer ze zouden werken. De zakjes zijn een hogere dosis en zijn instant. Ze zijn heel makkelijk mee te nemen en ook makkelijk in te nemen. Er zit een poeder in een zakje dat een beetje naar vitamientjes smaakt. Ik ben enorm tevreden dat dit bestaat. Ik heb dit altijd mee in mijn handtas! Nadeel? Bij te veel gebruik kan het ook constiperend werken. Luister naar je lichaam. Probeer een evenwicht te vinden. En leer ook jouw dosis kennen die je nodig hebt, een half zakje.. een heel.. anderhalf zakje.. elke lichaam is anders. Soms kan het een beetje zoeken zijn. Maar ik ben hier mee echt geholpen! En tevreden dat de prijs hier ook weer lager is.:)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Perfecte oplossing

  Het werkt perfect voor mensen met lactose intolerantie die toch eens willen zondigen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Lactose Ok Forte Instant kopen

Je kan Lactose Ok Forte Instant van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering