€ 5,90
€ 4,66
Bespaar 21% (€ 1,24)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Lansinoh Borstkompressen Absorberend

Lansinoh Absorb Borstkompressen voor eenmalig gebruik.
 • Ultra dun en nog zachter
 • Super absorberend
 • Altijd droog
Biedt een optimale bescherming voor huid en kleding tegen vocht. Borstcompres blijft op zijn plaats d.m.v. twee kleefstroken. Individueel verpakt voor hygiënisch transport!
€ 5,90
€ 4,66

Laatste reviews en ervaringen met Lansinoh borstkompressen absorberend

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Lansinoh borstkompressen zijn aangenaam om te dragen en absorberen ook goed maar ik vond ze nogal aan de grote kant. Ze waren zeker dun genoeg zodat ze niet opvallen onder je kleding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Superabsorberende borstcompressen! Heel tevreden van. Geen nachtelijke lekjes meer! Echt een aanrader voor elke borstvoedende mama. Zeker de kleine meerprijs waard.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voor mij, die verschillende merken heeft getest, vind ik ze het prettigst. Fijn, zacht en zeer absorberend is het belangrijkste. De individuele verpakking is praktisch en hygiënisch. Goed product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn echt de beste borstcompressen op de markt voor borstvoeding. Absorberen meer/langer dan andere modellen die ik probeerde. Doordat er een plooi in zit en 2 kleefzones, kan je je borstvoedingsbeha gemakkelijk openvouwen terwijl de borstcompres mee volgt zonder verschuiven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze borstcompressen zijn erg dun, waardoor ze niet opvallen in je BH. Ze vangen de lekken goed op. Ze zijn handig om mee te nemen, aangezien ze individueel verpakt zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikte reeds veel verschillende merken borstpads en deze zijn echt met voorsprong de beste. Dun, maar toch efficiënt, makkelijk aan te brengen en de plakkers komen niet spontaan los.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze borstkompressen zijn echt super. Ik wil niks anders meer. Zeker bij stuwing zijn ze ideaal. Ze hebben een groot opvangvermogen en zijn toch lekker dun waardoor ze niet opvallen. Daarnaast zijn ze per stuk verpakt zodat ze snel en hygienisch mee te nemen zijn.

Lansinoh Borstkompressen Absorberend kopen

Je kan Lansinoh Borstkompressen Absorberend van het merk Lansinoh, geproduceerd door LANSINOH LABORATORIES BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Borstvoeding > Accessoires