€ 8,90
€ 8,01
Bespaar 10% (€ 0,89)
Lansinoh Zuigspeen Natural Wave Fast 2 stuks
€ 8,90
€ 8,01

Laatste reviews en ervaringen met Lansinoh Zuigspeen Natural Wave Fast

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  ideale zuigspeen

  Deze zijn ideaal te combineren met borstvoeding. We hadden al verschillende zuigspenen geprobeerd maar onze dochter weigerde ze allemaal. Op aanraden van de vroedvrouw hebben we de zuigspenen van Lansinoh geprobeerd. Na enig aarzelen nam ze deze aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Overschakelen van borst naar speen

  Esthée, de dochter, wou na 5 maand borst niet overschakelen naar een speen. Na vele soorten eindelijk beland bij lansinoh.Deze wou ze na de tweede keer proberen al. Ik heb nu al meerdere keren proberen over te schakelen naar gekendere merken doch zonder positief resultaat... We houden het hier dus maar bij...Het speen zelf is veel zachter dan de andere merken wat dan wel het nadeel heeft dat deze iets sneller stukgaat..

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Super fijne spenen we gebruiken ze al vanaf dat de borstvoeding niet lukte. Maar deze spenen werden meteen geaccepteerd en ze dronk er goed uit. Ze zijn heel flexibel en zacht. Wij willen niets anders meer deze zijn echt heel erg fijn!

  Was deze beoordeling nuttig?

Lansinoh Zuigspeen Natural Wave Fast kopen

Je kan Lansinoh Zuigspeen Natural Wave Fast van het merk Lansinoh , geproduceerd door LANSINOH LABORATORIES BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zuigspenen