€ 18,95
€ 17,06
Bespaar 10% (€ 1,89)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Fytostar Lecichol

Lecichol is een nutri-complex met artisjok als ondersteuning voor de normale bloedvetwaarden, waaronder de cholesterol, en voor een gezond hart. Dit complex bevat ook een hoge dosering look, dat bijdraagt aan een gezonde circulatie en leverfunctie. Dit complex is aangevuld met Lecithine en Quercetine.

Indicatie

bloedvetwaarden (o.a. cholesterol)
gezonde circulatie & leverfunctie
 
met: Lecithine en Quercetine

Gebruik van Fytostar Lecichol

3 capsules per dag.

Ingrediënten Fytostar Lecichol

Vulstof: Aardappelzetmeel (Amylum solani), Extract van Allium sativum (Knofl ook), Lecithine, capsule: Gelatine, Extract van Cynara scolymus (Artisjok), Quercetine, bevochtigingsmiddel: Zonnebloemolie.

Per 3 capsules: 
Artisjok, extract
eq.1300 mg
324,9 mg
Knoflook, extract
eq.1000 mg
399,9 mg
Lecithine375 mg
Quercetine150 mg

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C) buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik met antistollingsmiddelen.
€ 18,95
€ 17,06

Laatste reviews en ervaringen met Fytostar Lecichol

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Lecichol forte cholesterol aangeschaft omdat mijn cholesterolwaarden veel te hoog waren en ik een natuurlijk product wou proberen. Het bevat heel gezonde ingrediënten, maar voor de cholesterol deed het bij mij helaas helemaal niets.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Correcte prijs en eerlijke prijs. Levering gebeurd op correcte wijze en wordt steeds tijdig geleverd. Prijs is steeds geodkoper dan bij onze apothekers in onze buurt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Fytostar Lecichol kopen

Je kan Fytostar Lecichol van het merk Fytostar , geproduceerd door OCEBIO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Cholesterol
50+ > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming