€ 10,24
€ 9,22
Bespaar 10% (€ 1,02)

Omschrijving van Leppin Teunisbloemolie 500Mg

Teunisbloemolie is een rijke bron van meervoudig onverzadigde vetzuren, waaronder gamma-linoleenzuur (GLA) en linolzuur (LA). LEPPIN Teunisbloemolie is een voorloper van prostaglandinen en is daarom in het bijzonder aangewezen tegen dysmenorroe (pijnlijke menstruatie). Teunisbloemolie is ook gunstig voor de huid en eczeem. Gecombineerd met Silica en LEPPIN Calcium, zal het een effectieve preventieve behandeling zijn voor osteoporose. We raden aan om een teunisbloemolie te nemen tijdens de tweede periode van de cyclus van de vrouw. Deze olie kan bovendien gunstig zijn voor hyperactieve kinderen.

Gebruik van Leppin Teunisbloemolie 500Mg

Slik 2 capsules 3 maal per dag met een beetje water tijdens de maaltijden.

Ingrediënten Leppin Teunisbloemolie 500Mg

Teunisbloemolie/oenotherae Biennis (10% gamma-linoleenzuur) 500 mg
Vitamine E dl-alfa-tocoferol 5 mg

Inactieve ingrediënten
Glycérine, gélatine, eau.
€ 10,24
€ 9,22

Laatste reviews en ervaringen met Leppin Teunisbloemolie 500Mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Leppin Teunisbloemolie 500Mg 60 capsules

  ik pak al zeker dertig jaar teunisbloemolie zou niet zonder kunnen.zeker voor pijnlijke maandstonden,je haar en nagels..het word meer en meer genomen zelfs voor pijn aan je borsten helpt het.alles waar je last van heb met hormonen is dit een aanrader

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  De ongemakken van de menopauze worden hierdoor verminderd. Het opzwellen van de borsten bv verbeterde reeds na enkele dagen. De capsules zijn makkelijk door te slikken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekend product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben net begonnen met het product, dus ik heb de resultaten nog niet gezien, maar op de lange termijn denk ik dat het een zeer bevredigend product zal zijn.

  Was deze beoordeling nuttig?

Leppin Teunisbloemolie 500Mg kopen

Je kan Leppin Teunisbloemolie 500Mg van het merk Leppin , geproduceerd door LEPI VITS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE