€ 24,00
€ 19,20
Bespaar 20% (€ 4,80)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Lierac Sunific Capsules DUO Promo 2 x 30 Capsules

Activeert en optimaliseert het bruinen. Antioxiderend en celbeschermend Bereidt de huid voor en verbetert haar weerstand tegen UV-stralen. Lierac Sunific Solaire Bronzage Capsules. Met een unieke combinatie van Carotenoïden, Antioxidanten en Essentiële Vetzuren zijn de capsules zo geconcentreerd dat ze hun effectiviteit hebben bewezen in een gemakkelijk dagelijkse dosis. De huid wordt beter voorbereid, een kleurt sneller en gelijkmatiger. Gebruik: Neem een capsule per dag voor het ontbijt, voor, tijdens en na blootstelling aan de zon.

-Wortelolie, 90mg
-B-caroteen uit rode algen 18.66mg
-Vitamine E 10mg
-Olijfolie 50mg
-Selenium 50 microgram
-Concentraat van luteïne 1mg
-Licopeen uit tomaten 16.67mg
-Concentraat van catenoïden 130.33mg
-Borage olie 20mg

Indicatie

Een voedingssupplement met wortelolie, activeert en optimaliseert het bruinen in de zon. Beschermt de cellen tegen veroudering. Hydrateert de epidermis. Ideaal om zonneallergie te voorkomen.

Gebruik van Lierac Sunific Capsules DUO Promo 2 x 30 Capsules

Neem een capsule per dag voor het ontbijt, voor, tijdens en na blootstelling aan de zon. Gebruiksaanwijzing: 15 dagen voor het zonnen met het gebruik beginnen.

Ingrediënten Lierac Sunific Capsules DUO Promo 2 x 30 Capsules

Gélatine de Poisson, Macerat Huileux de Racine de Carotte (Dacus Carota L.), Dans l'Huile de Tournesol, Huile d'Olive (Olea Europaea L.) Raffinee. Affermissant : Glycerol (E422), Levure Seleniee, Huile de Graines de Bourrache (Borago Officinalis L), Mélange de Carotenoides dans l'Huile d'Olive, Oleoresine de Tomate contenant du Lycopene, Epaississants : Mono et Diglycerides des Acides Gras (E4171), Tocopherols Riches en D-Alpha Tocopherol dans l'Huilde de Tournesol, Luteine Extraite de Petales de Rosier d'Inde (Tagetes Erecta) en Suspension dans l'Huile de Carthame, Levure, Colorants : Oxydes de Fer (E172), Dioxyde de Titane (E171), Silicate d'Ammonium Potassique (E555), Carmin (E120), Aromatisant : Ethylvanilline, Extrait Sec de Rhizome de Curcuma (Curcuma Longa L), Huile Essentielle de Cannelle de Ceylan Ecorce (Cinnamomum Zeylanicum B.).
€ 24,00
€ 19,20
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Lierac Sunific Capsules DUO Promo 2 x 30 Capsules

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Door het gebruik van lierac zonnecapsules is de bruining direct intenser en dit voorkomt vrijwel zeker mogelijke zonneallergieën.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ik gebruik Lierac Sunific Capsules vanaf het voorjaar tot het najaar en heb toch echt wel de indruk dat ik een mooiere bruine tint heb. Dit is het slikken van 1 capsule per dag meer dan waard voor mij!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  ik kan nog geen mening geven maar ik zal er pas volgende week mee beginnen, want het is geschreven om 2 weken voor de blootstelling aan de zon te nemen, ik zal je vertellen wat je moet doen als het effectief is

  Was deze beoordeling nuttig?

Lierac Sunific Capsules DUO Promo 2 x 30 Capsules kopen

Je kan Lierac Sunific Capsules DUO Promo 2 x 30 Capsules van het merk Lierac , geproduceerd door Alès Groupe Benelux , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Lierac Sunific of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Vitamines & Voedingssupplementen > Zon
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon
50+ > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen