€ 41,50
€ 37,35
Bespaar 10% (€ 4,15)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Linidol

Helpt het normaal oestrogeenmetabolisme te ondersteunen.

Linidol is een voedingssupplement met een uitgekiende formule van hoogwaardige plantenextracten en specifieke antioxidant-nutriënten die bijdraagt tot het normaal oestrogeenmetabolisme en het behoud van de normale vrouwelijke hormonale balans helpt ondersteunen.

Extra info: voorzorg tijdens zwangerschap: producten die de normale detoxificatie helpen ondersteunen, zijn niet geschikt tijdens de zwangerschap.

Indicatie

Helpt het normaal oestrogeenmetabolisme te ondersteunen.

Gebruik van Linidol

1 tablet/dag

Ingrediënten Linidol

Per dagdosis van 1 tablet

Actieve ingrediënten: Brassica oleracea (broccoli) 250 mg, Linum usitatissimum (lijnzaad) 100 mg, L-Glutathion 100 mg.

Niet-actieve ingrediënten: Vulstoffen: Microkristallijne cellulose, Tricalciumfosfaat. Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide. Glansmiddel: AquaPolsh (Hydroxypropylmethylcellulose, Cellulose, Glycerine, Talk, Titaniumdioxide, Ijzeroxide, Briljantblauw FCF, Indigokarmijn).

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken tijdens het geven van borstvoeding.

Voor personen met hypothyreoïdie of onder schildklierbehandeling, gelieve uw arts te raadplegen.

Linidol 30 tabletten
€ 41,50
€ 37,35
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Linidol

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  M'n problematiek eerder met andere medicatie behandeld, met weinig (lees: geen) resultaat. Sedert inname linidol, veel beter. Zeker aanrader om in te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel was bedoeld om een gezonde oestrogeen balans te bekomen, was uiteraard bij mij goed gelukt is. Het brengt tevens mijn darmen en lever terug in evenwicht. Want aangezien mijn leeftijd (70) is een gezonde en evenwichtige hormonenbalans bij oudere vrouwen ook belangrijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Van mijn mesologe krijg ik Linidol voorgeschreven. Ik heb hier veel baat bij, de Linidol tabletten verminderen de hormonale schommelingen waar ik zo last van had.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd me voorgeschreven door mijn homeopate voor mijn endometriose. Na enkele maanden gebruik, zijn mijn maandstonden veel minder pijnlijk en veel regelmatiger. Ik hoef ook geen medicatie meer te nemen voor mijn endometriose!!! Ik ben voorlopig zeer tevreden!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Linidol is me aangeraden door een orthomoleculaire therapeute....omwille van gewichtstoename na het stoppen met roken.... Dit voedingssupplement zou de hormonenbalans terug in evenwicht brengen.....
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nog geen positief resultaat ondervonden. makkelijk in te nemen, geen bijwerkingen ondervonden, wacht nu op positieve invloed op mijn menstruatie cyclus
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na twee weken inname van Linidol, zijn er nog geen bijwerkingen opgetreden. Tijdens de ovulatie is er geen pijn opgetreden in de borsten. Tijdens de eerste 3 dagen van de menstruatie nog wel krampen aanwezig, maar draagbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben erg tevreden. Mijn cyclus was onregelmatig en is nu terug regelmatig. Ik combineer wel linidol met Femixx. Linidol werd me aangeraden door de gynecologe en Femixx door mijn homeopaat.

Linidol kopen

Je kan Linidol van het merk Nutriphyt, geproduceerd door NUTRIPHYT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Menopauze