€ 58,00
€ 45,82
Bespaar 21% (€ 12,18)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van LiponixX

Liponixx
Alfaliponzuur is een lichaamseigen stof met een groot aantal belangrijke functies. In onze voeding komt het in kleine hoeveelheden voor in onder meer spinazie, broccoli en orgaanvlees. Ons lichaam produceert tevens een lage dosis.

Indicatie

Krachtig antioxidant voor het behoud van gezonde zenuwcellen.

Gebruik van LiponixX

1 tablet per dag nuchter.

Ingrediënten LiponixX

600 mg alfaliponzuur
€ 58,00
€ 45,82

Laatste reviews en ervaringen met LiponixX

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Aangeraden door neuroloog en ik neem dat al verschillende maanden. Proberen te stoppen want het is vrij prijzig, maar toch terug meer last. Dus volgende kuur gestart.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik vind dit een zeer goed product, als supplement in te nemen bij overmatige stress. Al de producten van dit merk zijn aan aanrader! Zeker nuchter innemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Toen ik 54 was, was ik fysiek nog heel soepel. Tot ik datzelfde jaar lymfeklierkanker kreeg. De behandeling met chemo duurde 8 maanden waarbij ik om de twee weken 2 zakjes radioactieve vloeistof binnenkreeg. Het gevolg ervan was o.a. verschrikkelijk stijve spieren precies alsof ze gekrompen waren waardoor mijn gewrichten continu pijn deden. Het rare was dat dit verergerde naarmate de tijd verstreek. Na drie jaren van pijnlijk gesukkel, gaf een arts een staal mee aan mijn man. Mijn man kan via zijn werk, internationale publicaties in medische en farmaceutische vakliteratuur inkijken. Hij heeft dan ook eerst de werking van alfaliponzuur opgezocht vooraleer ik het mocht innemen. De bevindingen klonken zeer positief ik mocht het gerust innemen. Het klinkt ongeloofwaardig maar na 1 pil 's ochtends genomen te hebben, heb ik hem tg 13.00u opgebeld om te zeggen dat ik terug met veerkracht zoals vroeger van de stoel kon opstaan! Intussen nemen wij Liponixx al jaren. Mijn man heeft intussen een openhrtoperatie ondergaanen na 4 dagen kon de chirurg zijn ogen niet geloven omdat de wonde al toe was. Hij had dat nog nooit gezien, zei hij. Wij hebben intussen al meerdere chemo- en andere patiënten Liponixx aangeraden en iedereen is zeer tevreden over het goede en blijvende resultaat!

  Was deze beoordeling nuttig?

LiponixX kopen

Je kan LiponixX van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Antioxidanten