€ 59,00
€ 46,02
Bespaar 22% (€ 12,98)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van LiponixX

Liponixx
Alfaliponzuur is een lichaamseigen stof met een groot aantal belangrijke functies. In onze voeding komt het in kleine hoeveelheden voor in onder meer spinazie, broccoli en orgaanvlees. Ons lichaam produceert tevens een lage dosis.

Indicatie

Krachtig antioxidant voor het behoud van gezonde zenuwcellen.

Gebruik van LiponixX

1 tablet per dag nuchter.

Ingrediënten LiponixX

600 mg alfaliponzuur
€ 59,00
€ 46,02

Laatste reviews en ervaringen met LiponixX

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  efficacité anti oxydant

  ce produit me convient très bien pour combattre les agressions oxydantes de mon organisme. La différence s'est vue à la prise de sang consécutive à la prise du complément alimentaire.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Wondermiddel

  Op aanrader van de neuroloog neem ik Liponixx na een herseninfarct met als complicatie neuropatische aangezichtspijn. Klassieke pijnstillers als Lyrica en Gabapentine hadden veel nevenwerkingen en hielpen weinig tot niks. Met Liponixx is de pijn draaglijk en ook in minder lange periodes. De laatste MRI scan toonde zelfs herstel van de myeline in mijn hersenen op de plaats van het infarct. Voor mij is dit een wondermiddel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Terug een krachtig geheugen!

  Ben een jaar geleden beginnen innemen, op aanraden van vriendin, oorspronkelijk voor mijn vergeetachtig en slecht geheugen. Wat een opbaring! Na een 2-tal weken was het resultaat opmerkelijk. De mist in mijn hoofd verdween. Zo voelde het, en dat is nog steeds zo! Ik neem LiponniX ook tegen glaucoom (een familiekwaal) en tegen mogelijke vermindering van mijn zicht. Bij mij helpt het ook tegen stress (lever) na geelzucht tijdens mijn jeugd. LiponniX geeft mij ook extra energie. Een aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?

LiponixX kopen

Je kan LiponixX van het merk ixX Pharma , geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Antioxidanten