€ 10,00
€ 8,70
(€ 8,70 / 100 g)
Bespaar 13% (€ 1,30)

Omschrijving van Locobase Repair

Locobase Repair is een hoogtechnologische crème die speciaal werd ontwikkeld om de zeer droge & gevoelige huid de ontbrekende huideigen stoffen te geven (die ze nodig heeft).

Locobase Repair ondersteunt het herstellend vermogen van uw huid optimaal waardoor deze snel haar kracht en soepelheid herwint. Bij dagelijks gebruik zal Locobase Repair uw huid helpen te beschermen tegen irritaties en jeuk. Locobase Repair is aangepast voor de gevoelige huid van baby's, kinderen en volwassenen en is geschikt voor het hele lichaam, in het bijzonder voor gelaat en hals.

Indicatie

Behandeling van een droge tot zeer droge huid, en is zowel op de korte als lange termijn effectief.

Gebruik van Locobase Repair

De rijke en voedende crème slechts 1 maal per dag aanbrengen op het gelaat of het lichaam is meestal voldoende. Indien nodig kan men de crème ook meerdere keren per dag aanbrengen. Het wordt aanbevolen om de huid lichtjes te masseren bij het aanbrengen van de crème.

Locobase Repair kan afzonderlijk of als aanvulling op een andere huidverzorging of -behandeling worden gebruikt.

Ingrediënten Locobase Repair

Petrolatum, aqua, paraffin, paraffinum liquidum, glycerin, sorbitan oleate, carnauba, cholesterol, ceramide 3, oleic acid, palmitic acid, carbomer, tromethamine.
€ 10,00
€ 8,70
(€ 8,70 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Locobase Repair

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Een wonder van crème! Deze crème is dik, maar absorbeert zeer snel en laat geen sporen na. Sinds ik het gebruik, zijn de zweren en ingegroeide haren door de droogte en uitdroging van mijn huid afgenomen (bijna verdwenen!). Locobase verlicht en verbetert het uiterlijk van de huid. Ik raad het zonder aarzelen aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik gebruik het voor ouder wordende huid vooral op handen. Zonder deze creme, heb ik een huid die aanvoelt alsof er hele kleine scheurtjes in zitten. wat het gevoel geeft dat de huid heel strak zit.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik gebruik deze creme al jaren, voor een moeilijke zeer droge huid en heel gevoelig is deze creme perfect. hij werkt ook prima tegen bijv kloven op je handen of waar dan ook zelfs op vakantie bij zonnebrand na het douchen werkt hij prima ook na het harsen gebruik ik de creme werkt heel goed . Zegt het ook al repaircreme voor mij geen andere!

  Was deze beoordeling nuttig?

Locobase Repair kopen

Je kan Locobase Repair van het merk Astellas Pharma, geproduceerd door LEO PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Baby > Droge Huid
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Dag > Gevoelige, Reactieve Huid
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Nacht > Gevoelige, Reactieve Huid
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Dag & Nacht > Gevoelige, Reactieve Huid
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Zeer Droge, Atopische Huid
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Beschadigde Huid
Schoonheid & Hygiëne > Baby > Droge Huid