€ 19,86
€ 17,87
(€ 35,74 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Louis Widmer AHA 10% Crème Zonder Parfum

De AHA Crème van Louis Widmer is een uiterst doeltreffend verzorgingsproduct geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de vette en gemengde huid.Ze verwijdert de afgestorven hoorncellen van de opperhuid en bevordert de regeneratie van de huid die glad en stevig wordt. Kleine onzuiverheden verdwijnen.

De AHA zuren (Alpha-Hydroxy-Acids) zijn voornamelijk natuurlijke fruitzuren. De AHA Crème bevat glycolzuur, appelzuur en citroenzuur, welke plantaardige fruitzuren zijn, en melkzuur. Deze fruitzuren bevorderen de celhernieuwing en verbeteren de hydratatie van de huid.

Panthenol heeft een kalmerend effect op de gevoelige of geïrriteerde huid. Vitamine E neutraliseert de schadelijke effecten van de vrije radicalen.

Indicatie

 • Softpeeling bij lichte acne
 • Behandeling van de huid die beschadigd is door de zon
 • Hyperpigmentatie

Gebruik van Louis Widmer AHA 10% Crème Zonder Parfum

In het begin van de behandeling brengt men de AHA Crème 1 maal per dag op een gereinigde huid aan. Na twee tot drie weken mag men de AHA Crème 2 maal per dag aanbrengen. Na de AHA Crème kan men een dag- of nachtcrème gebruiken. Men moet echter de AHA Crème eerst een half uur laten inwerken. Gedurende de dag kan men ALL DAY 15 of 20+ van Louis Widmer als zonnebescherming gebruiken.

Opmerking: Vermijd aanraking met ogen, lippen en slijmvliezen. Indien een lichte prikkeling of eventueel een lichte roodheid optreden, dan is dit aan de doeltreffendheid van het product te wijten. Indien irritaties of zonnebrand optreden dient men de behandeling stop te zetten. Dit product moet men buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten Louis Widmer AHA 10% Crème Zonder Parfum

Aqua, Steareth-5 Steareth, Glycolic Acid, Steareth-21, Panthenol, Simmondsia Chinensis, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Lactic Acid, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Dibutyl Adipate, Cetyl Alcohol, Citric acid, Malic acid, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Salicyclic Acid, Sodium hydroxide, PEG-8 Distearate, Steareth-2.
€ 19,86
€ 17,87
(€ 35,74 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Louis widmer aha 10% crème zonder parfum

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product. Blij dat ik deze ontdekt heb. De huid knapt er echt van op. Tintelt bij aanbrengen, bijna wat branderig, na ongeveer een week begon de huid wat te schilferen, wat zorgt voor een nieuw huidje. Samen gebruiken met een nachtcreme na opbrengen even 10 min. wachten en dan de dag of nachtcreme erover heen doen. Goede voorbereiding op een hogere percentage fruitzuurbehandeling bij de huidtherapeut. Ideaal bij acnehuid en pigmentvlekken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super product heel goed voor pigment vlekken, ook goed voor littekens te vervagen, de crème is niet vettig ,trekt snel in de huid Bij het aanbrengen prikt een beetje.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tegen onzuiverheden op de huid, puistjes en om schade van de zon te verminderen. Het nadeel van deze creme is dat als je het 's avonds aanbrengt je kussen verkleurt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op advies van huidspecialist voor acne van mijn kinderen moet je voor het slapen gaan huid reinigen en licht in smeren met deze creme,huid is nu veel rustiger.Echt een goede creme maar wel niet te dik smeren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet dit product gebruiken van mijn huidspecialiste daar ik geregeld een peeling doe. Super product, mijn huid ziet er zeer gezond en zuiver uit!!!

Louis Widmer AHA 10% Crème Zonder Parfum kopen

Je kan Louis Widmer AHA 10% Crème Zonder Parfum van het merk Louis Widmer, geproduceerd door WIDMER LOUIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Pigmentvlekken
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Acne > Dag Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Acne > Nacht Verzorging