€ 9,90
€ 8,91
Bespaar 10% (€ 0,99)

Omschrijving van Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 01 (Lichte Tint)

De Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 01 is een precieze verzorging om puistjes, mee-eters en onzuiverheden te camoufleren zonder de poriën te verstoppen. De stick heeft een ontstekingremmende werking. Het actieve bestanddeel (salicylzuur) dringt in de poriën en normaliseert de keratinisatie van de talgklieren. Het werkt doeltreffend tegen bacterievorming en de vorming van puistjes. Bij regelmatig gebruik van de stick, wordt de vorming van onzuiverheden belet.

Indicatie

Een zuiverende en corrigerende stick met een lichte tint om onzuiverheden te verbergen en behandelen.

Gebruik van Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 01 (Lichte Tint)

De Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 01 wordt meerdere malen per dag aangebracht op de aangetaste plaatsen. Het product kan onder de make-up worden aangebracht of er over heen. De Coverstick bestaat in twee tinten. Contact met de ogen vermijden. De behandeling stopzetten bij irritatie.

Ingrediënten Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 01 (Lichte Tint)

CYCLOPENTASILOXANE, CI 77891, CETEARYL BEHENATE, LAURETH-2 BENZOATE, OCTYLDODECANOL, SYNTHETIC BEESWAX, NYLON-12, CI 77492, SALICYLIC ACID, CI 77491, MICA, CI 77499, TOCOPHEROL.
€ 9,90
€ 8,91

Laatste reviews en ervaringen met Louis widmer skin appeal coverstick 01 (lichte tint)

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om mee te nemen omdat het heel praktisch is om mee te nemen. Zeer geschikt voor kleine aanpassingen of om een imperfectie te verbergen. Kleur goed aangepast
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor kleine retouches. Zeer goed van kleur. Prima kwaliteit. Ik gebruik dit regelmatig onder mijn make-up of gewoon zonder make-up. Super handig om mee te nemen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik koop deze stick al een aantal jaren omdat ik soms kleine onvolkomenheden heb en hij zorgt ervoor dat ze heel precies verborgen blijven, hij past in de huid en er is ook een interessant antiseptisch ingrediënt dat goed werkt omdat de onvolkomenheid snel achterblijft. Natuurlijk is het niet mogelijk om een grote acne te verbergen!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer bleek van huid maar deze stick is nòg bleker waardoor deze minder effectief is. Als je hem niet genoeg uitsmeert is dit enorm zichtbaar. En door hem uit te smeren verdoezelt hij minder.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Praktische verpakking. Louis Widmer kwaliteit. Wees voorzichtig met het sluiten van de buis (zeer dun) en niet met het beschadigen van de punt. Ideaal om een kleine irritatie te verbergen.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Louis Widmer Skin Appeal Coverstick doet wat hij belooft. Puistjes worden gecamoufleerd en genezen sneller. Zeker als je eerst de huid reinigt met de Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Mousse.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze steeds bij rode punten, goed aangebracht kan de roodheid sterk verzachten en blijft lang zitten. Te overmatig gebruik lijdt wel tot droge huid en heeft dan een langere herstelperiode
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze coverstick helpt om puistjes minder opvallend te maken in het gezicht, het past goed bij mijn gezichtstint omdat ik een blekere huidskleur hebt. Met een beetje poeder erover kan je je puistjes of oneffenheden bijna helemaal wegfilteren, voor mij dus een echte aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze camouflagestick is zeer doeltreffend. Het werkt zowel camouflerend als helend. Na enkele dagen zijn de kleine ontstekingen verdwenen, zonder dat er littekentjes overblijven.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het is een merk van product dat ik vaak bestel, maar ik was teleurgesteld door het product. stok zeer dun en de tip breekt tijdens het gebruik. Dure product voor de capaciteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  topproduct, gewoon aanstippen en even met de vinger erover wrijven en je ziet niets meer. Bovendien bestaat het voor 1.8% uit salicylzuur wat dus ook een groot pluspunt is aangezien dit helpt puistjes te genezen en voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over deze coverstick aangezien hij de roodheid goed camoufleert en tegelijkertijd toch het puistje uitdroogt zonder het verder te infecteren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren mijn favoriet produkt om kleine vlekjes te camoufleren. Ook bij acne is deze coverstick heel bruikbaar....de aangestipte vlekjes onsteken niet !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Louis widmer skin appeal coverstick 01 is zeer geschikt voor een lichte huid, want hij heeft een mooie lichte tint. Werkt doeltreffend tegen puistjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bedekt perfect de onvolmaaktheden en puisten en behandelt ze ook tegelijkertijd. Ik ben 50 jaar oud en heb nog steeds last van acne. Een dagelijks probleem. Deze stick is het beste verzorgings- en camouflageproduct dat ik tot nu toe heb gevonden. Jammer dat het zo klein is qua inhoud.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige stick die je pukkels goed camoufleert en tevens minder rood maakt. Gemakkelijk in gebruik en handig om mee te nemen onderweg. Ik ben erg blij met de stick.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De coverstick geeft een goede dekking en heeft een natuurlijke kleur. Kan zelfs aangebracht worden zonder er daarna fond de teint op aan te brengen. Uitdrogend effect.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De LW Skin Appeal is een mooi dekkende coverstick, misschien ietwat dik, maar laat zich makkelijk blenden met fond de teint, zidat het er natuurlijk blijft uitzien
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet hem gewoon worden, is een kleine punt, maar verder dekt hij heel goed.Het is ook beetje zoeken hoe je de punt er verder uit moet laten komen.best eens goed kijken welke tint het best bij je past.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De camouflagestick van L. Widmer vind ik een absolute aanrader voor wie op een discrete manier huidonzuiverheden in het gelaat wil wegwerken. Bijkomend pluspunt : beginnende puistjes drogen snel uit wanneer men ze aanstipt met dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor een lichte huid is dit een uiterst handig potloodje om kleine 'foutjes' te verbergen. Straffer nog, het product laat de puistjes ook sneller verdwijnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een zeer doeltreffende camouflagestick voor de lichte huid, ook wanneer er een puistje mee aangestipt wordt, droogt dit uit en verdwijnt binnen de korste keren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goed product voor kleine huidvlekken

Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 01 (Lichte Tint) kopen

Je kan Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 01 (Lichte Tint) van het merk Louis Widmer, geproduceerd door WIDMER LOUIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Louis Widmer Vette Huid of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Acne > Lokale Behandeling
Schoonheid & Hygiëne > Make-Up > Concealer