€ 7,29
€ 6,56
Bespaar 10% (€ 0,73)

Omschrijving van Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 02

De Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 02 is een precieze verzorging om puistjes, mee-eters en onzuiverheden te camoufleren zonder de poriën te verstoppen. De stick heeft een ontstekingremmende werking. Het actieve bestanddeel (salicylzuur) dringt in de poriën en normaliseert de keratinisatie van de talgklieren. Het werkt doeltreffend tegen bacterievorming en de vorming van puistjes. Bij regelmatig gebruik van de stick, wordt de vorming van onzuiverheden belet.

Indicatie

Een zuiverende en corrigerende stick met een lichte tint om onzuiverheden te verbergen en behandelen.

Gebruik van Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 02

De Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 02 wordt meerdere malen per dag aangebracht op de aangetaste plaatsen. Het product kan onder de make-up worden aangebracht of er over heen. De Coverstick bestaat in twee tinten. Contact met de ogen vermijden. De behandeling stopzetten bij irritatie.

Ingrediënten Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 02

CYCLOPENTASILOXANE, CI 77891, CETEARYL BEHENATE, LAURETH-2 BENZOATE, OCTYLDODECANOL, SYNTHETIC BEESWAX, NYLON-12, CI 77492, SALICYLIC ACID, CI 77491, MICA, CI 77499, TOCOPHEROL.
€ 7,29
€ 6,56

Laatste reviews en ervaringen met Louis widmer skin appeal coverstick 02

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden over, dekt goed het puistje en verzorgt het ook nog eens. Heb de indruk dat het ook sneller verdwijnt, zonder verder te ontsteken. Kleur 02 was voor mij ideaal, niet te licht of te donker.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Ik gebruik het al jaren. Het stelt u in staat om micro retouches te maken, om camouflage en droog een klein puistje of verberg een klein foutje in de teint.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Puistjes en onzuiverheden kunnen met de zachte textuur zeer precies aangestipt worden. De puistjes genezen sneller en verdwijnen. Nr 2 onzichtbaar op je gelaat.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De COVERSTICK is briljant en nuttig. Ik heb een problematische huid. De knoppen bewegen vaak. Dit product verbergt niet alleen puistjes, maar geneest ook.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Het bedekt onvolkomenheden en droogt kleine puistjes in maximaal 2 dagen. Daarnaast is het verkrijgbaar in 2 tinten, afhankelijk van de huidskleur. Een zeer praktisch topproduct
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een handig 'potlood' om onvolmaaktheden in je gelaat te verbergen. De stick smeert goed uit en helpt puistjes sneller genezen. Eerder voor gebruinde huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een zeer doeltreffende camouflagestick voor de getinte huid, ook wanneer er een puistje mee aangestipt wordt, droogt dit uit en verdwijnt binnen de korste keren.

Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 02 kopen

Je kan Louis Widmer Skin Appeal Coverstick 02 van het merk Louis Widmer, geproduceerd door WIDMER LOUIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Louis Widmer Vette Huid of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Acne > Lokale Behandeling
Schoonheid & Hygiëne > Make-Up > Concealer