Louis Widmer Deo Roll-On Zonder Aluminiumzouten (Zonder Parfum) 50 ml

€ 11,30
€ 10,17
(€ 20,34 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,13)

Omschrijving van Louis Widmer Deo Roll-On Zonder Aluminiumzouten (Zonder Parfum)

Deze deodorant zonder aluminiumzouten bevat breedspectrum bestanddelen die de groei van micro-organismen tegengaan en die bovendien dermatologisch en allergologisch optimaal zijn. Deze deo roller bevat milde basisingrediënten, allen met een optimale huidtolerantie, zelfs bij een gevoelige of geïrriteerde huid onder de oksels. Chitosan is een plantaardig bestanddeel dat geurtjes verdrijft en de huid verzorgt. Ethylhexylglycerine verhindert de groei van bacteriën, die verantwoordelijk zijn voor onaangename geurtjes. Zilvermoleculen zijn actief tegen slechte geuren.
- Geformuleerd zonder parfum voor de gevoelige huid

Indicatie

Een verfrissende en beschermende deodorant roller zonder aluminiumzouten of parfum, geschikt voor de gevoelige huid.

Gebruik van Louis Widmer Deo Roll-On Zonder Aluminiumzouten (Zonder Parfum)

Deze deodorant zonder aluminiumzouten kan u onder de oksels, maar ook op de handpalmen en voetzolen gebruiken. Meestal volstaat één keer per dag. Bij aanzienlijke transpiratie of wanneer u de doeltreffendheid wil versterken, kunt u deze deo ook ‘s morgens én ‘s avonds gebruiken.

Ingrediënten Louis Widmer Deo Roll-On Zonder Aluminiumzouten (Zonder Parfum)

AQUA, PPG-14 BUTYL ETHER, CYCLOPENTASILOXANE, STEARETH-2, PANTHENOL, SORBITAN CAPRYLATE, STEARETH-21, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, CHITOSAN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, ALLANTOIN, DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE, OCTENIDINE HCL, TITANIUM DIOXIDE, PANTOLACTONE, SILVER CHLORIDE.
Louis Widmer Deo Roll-On Zonder Aluminiumzouten (Zonder Parfum) 50 ml
€ 11,30
€ 10,17
(€ 20,34 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Louis widmer deo roll-on zonder aluminiumzouten (zonder parfum)

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze deodorant zonder aluminiumzouten werkt optimaal. Zonder parfum is hij ook uitermate geschikt bij gevoelige of geïrriteerde huid. Ik gebruik deze deo dagelijks en ben er heel tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De belangrijkste eigenschap van dit product is dat het geen aluminiumzouten bevat. De deodorant is zeer vlot te gebruiken en de geur is neutraal. Een goede verhouding prijs/kwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zachte en verfrissende deodorant die makkelijk aan te brengen is, beschermt en irriteert de huid niet. Ik breng het dagelijks aan!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is ideaal om mee te nemen in de handtas. Is zacht en werkt zoals het zou moeten. Zonder de aluminiumzouten durf ik nu ook wat meer deo te gebruiken overdag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gebruikt mijn man en eindelijk na veel zoeken een oplossing gevonden tegen zijn overmatig transpireren. Ik denk dat wij alle deo's of allezins en heel veel hebben geprobeerd, en deze helpt

Louis Widmer Deo Roll-On Zonder Aluminiumzouten (Zonder Parfum) kopen

Je kan Louis Widmer Deo Roll-On Zonder Aluminiumzouten (Zonder Parfum) van het merk Louis Widmer, geproduceerd door WIDMER LOUIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Louis Widmer Deo of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Roller