€ 11,30
€ 8,36
(€ 16,72 / 100 ml)
Bespaar 26% (€ 2,94)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Louis Widmer Deo Roll-On Zonder Aluminiumzouten (Zonder Parfum)

Deze deodorant zonder aluminiumzouten bevat breedspectrum bestanddelen die de groei van micro-organismen tegengaan en die bovendien dermatologisch en allergologisch optimaal zijn. Deze deo roller bevat milde basisingrediënten, allen met een optimale huidtolerantie, zelfs bij een gevoelige of geïrriteerde huid onder de oksels. Chitosan is een plantaardig bestanddeel dat geurtjes verdrijft en de huid verzorgt. Ethylhexylglycerine verhindert de groei van bacteriën, die verantwoordelijk zijn voor onaangename geurtjes. Zilvermoleculen zijn actief tegen slechte geuren.
- Geformuleerd zonder parfum voor de gevoelige huid

Indicatie

Een verfrissende en beschermende deodorant roller zonder aluminiumzouten of parfum, geschikt voor de gevoelige huid.

Gebruik van Louis Widmer Deo Roll-On Zonder Aluminiumzouten (Zonder Parfum)

Deze deodorant zonder aluminiumzouten kan u onder de oksels, maar ook op de handpalmen en voetzolen gebruiken. Meestal volstaat één keer per dag. Bij aanzienlijke transpiratie of wanneer u de doeltreffendheid wil versterken, kunt u deze deo ook ‘s morgens én ‘s avonds gebruiken.

Ingrediënten Louis Widmer Deo Roll-On Zonder Aluminiumzouten (Zonder Parfum)

AQUA, PPG-14 BUTYL ETHER, CYCLOPENTASILOXANE, STEARETH-2, PANTHENOL, SORBITAN CAPRYLATE, STEARETH-21, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, CHITOSAN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, ALLANTOIN, DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE, OCTENIDINE HCL, TITANIUM DIOXIDE, PANTOLACTONE, SILVER CHLORIDE.
€ 11,30
€ 8,36
(€ 16,72 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Louis widmer deo roll-on zonder aluminiumzouten (zonder parfum)

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  J'ai utiliser ce roller pour la premoère fois en vacance et j'ai eu une très légère réaction. Je ne suis pas site à 100% que c'est le roller, mais la coïncidence est troublante.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  tevreden over deze Louis Widmer deo roll-on, ik hou helemaal niet van geparfumeerde deo en daarom dus deze aangeschaft, werkt goed en zal hem zeker nog opnieuw kopen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kopen dat al een hele tijd bij jullie , omdat het vlug geregeld is en hetzelfde product is of in de apotheek , maar de prijs is wel anders , zodus , een adres Farmaline.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geen zorgen meer over het afgaan van deodorant. Rollerball zeer aangenaam. Het is trouw en houdt je de hele dag koel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden met deze deo roll-on. Dit product is geurloos waardoor hij perfect te combineren is met parfum. Ik gebruik dit wel afwisselend met de deo antiperspirant van Louis Widmer. Samen werkt het perfect.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangenaam product, ideaal voor mensen met allergieën. Effectief voor minimaal 8 uur. De prijs die Farmaline biedt is zeer aantrekkelijk. Ik raad zonder aarzelen aan
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product, over het algemeen vrij effectief. Het doel is natuurlijk niet om zweten te voorkomen, maar om de geur te bestrijden. Daarom mag niet worden gevraagd om zo radicaal te zijn als een antitranspiratiemiddel, zowel wat betreft de bestrijding van ongewenste effluenten als wat betreft de duur van de actie. De missie is om slechte geuren te voorkomen, maar dat is alles. Het doet zijn werk zeer goed, mede dankzij de aanwezigheid van zilverionen - een natuurlijk bacteriedodend middel - die op ingenieuze wijze in de formule zijn opgenomen. Het belangrijkste voordeel ervan is, naast de bestrijding van ongewenste geuren, juist dat de huid kan ademen en natuurlijk zweten mogelijk maakt, wat vanuit fysiologisch oogpunt zeer wenselijk is; goed verdragen door de huid, heeft het waarschijnlijk een pH-waarde van bijna 5,5; helaas vermeldt de fabrikant dit niet. Uiteindelijk is het dus een goed product, dat zijn werk zeer goed doet. De enige kritiek die we erop kunnen uiten betreft de prijs.... het is duidelijk dat we betalen voor kwaliteit, maar ook voor het merk.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekende deodorant die effectief is, geurloos en niet de nadelen heeft van aluminium zout deodorant terwijl het de voordelen heeft, top
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze deodorant zonder aluminiumzouten werkt optimaal. Zonder parfum is hij ook uitermate geschikt bij gevoelige of geïrriteerde huid. Ik gebruik deze deo dagelijks en ben er heel tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De belangrijkste eigenschap van dit product is dat het geen aluminiumzouten bevat. De deodorant is zeer vlot te gebruiken en de geur is neutraal. Een goede verhouding prijs/kwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zachte en verfrissende deodorant die makkelijk aan te brengen is, beschermt en irriteert de huid niet. Ik breng het dagelijks aan!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is ideaal om mee te nemen in de handtas. Is zacht en werkt zoals het zou moeten. Zonder de aluminiumzouten durf ik nu ook wat meer deo te gebruiken overdag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gebruikt mijn man en eindelijk na veel zoeken een oplossing gevonden tegen zijn overmatig transpireren. Ik denk dat wij alle deo's of allezins en heel veel hebben geprobeerd, en deze helpt

Louis Widmer Deo Roll-On Zonder Aluminiumzouten (Zonder Parfum) kopen

Je kan Louis Widmer Deo Roll-On Zonder Aluminiumzouten (Zonder Parfum) van het merk Louis Widmer, geproduceerd door WIDMER LOUIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Louis Widmer Deo of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Roller