€ 11,50
€ 8,40
(€ 16,80 / 100 ml)
Bespaar 27% (€ 3,10)
Promotie 27% korting

Omschrijving van Louis Widmer Deo Roll-On Antiperspirant Zonder Parfum

De Louis Widmer Deo Roll-On Antiperspirant bevat aluminiumchlorohydraat dat overmatige transpiratie afremt. Bovendien bevatten deze deodorants doeltreffende actieve bestanddelen tegen slechte geurtjes. Dit effect wordt ook verzekerd door de ethylhexylglycerine en door de zilvermoleculen in de Deo Roll-on en de Deo Crème. De milde basisbestanddelen garanderen een optimale huidtolerantie, zelfs bij een zeer gevoelige huid. De deodorants worden dan ook goed verdragen zelfs op een geïrriteerde okselhuid.
- Geformuleerd zonder parfum voor de gevoelige huidtypes

Indicatie

Een anti-perspirant deodorant roller zonder alcohol of parfum, om de gevoelige huidtypes te helpen met hun transpiratie.

Gebruik van Louis Widmer Deo Roll-On Antiperspirant Zonder Parfum

Meestal volstaat één toepassing per dag. Bij overmatige transpiratie en om het effect te versterken, is het raadzaam het product zowel ´s morgens als ´s avonds te gebruiken. De beste resultaten, d.w.z. antiperspirante werking gedurende 24 uur, worden bekomen na 2 tot 3 dagen. Het is aangeraden het product aan te brengen op een goed gedroogde huid.

Ingrediënten Louis Widmer Deo Roll-On Antiperspirant Zonder Parfum

AQUA, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, PPG-14 BUTYL ETHER, CYCLOPENTASILOXANE, STEARETH-2, PANTHENOL, STEARETH-21, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALLANTOIN, CHITOSAN, LACTIC ACID, DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE, TITANIUM DIOXIDE, PROPYLENE GLYCOL, SILVER CHLORIDE.

€ 11,50
€ 8,40
(€ 16,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Louis Widmer Deo Roll-On Antiperspirant Zonder Parfum

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Deo roller

  Helpt heel goed tegen de zure geur van zweet. Aangeraden door dermatoloog.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  WidmerDeo Roll

  product voldoet. Onderscheidt zich niet echt van vergelijkbare producten. Wel belangrijk om een antiperspirant te vinden dat géén parfum bevat (cf. allergische reactie). Geeft echter geen extra gevoel dat een merkbaar lichamelijk comfort biedt

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Louis Widmer deo roll-on Antiperspirant zonder parfum

  Zoals alle producten van Louis Widmer, voldoet deze deo roll-on ook weer wat men ervan verwacht. Ik heb reeds een andere variant vh zelfde merk geprobeerd, maar deze is zeker even efficiënt. Misschien doordat het net iets compacter is, ook zeer handig om overal mee te nemen. Het is ook niet té nat bij het aanbrengen zodat het snel droogt, handig voor wie niet veel tijd heeft. Bovendien was er op deze variant deo een fameuze korting, zodat ik er meteen een voorraad van insloeg. Dat kan tellen, zeker als je de prijs vergelijkt met de plaatselijke apotheek (waar quasi nooit kortingen zijn voor L. Widmer. Jammer voor de locale apothekers, maar gunstig voor Farmaline en uiteraard voordeliger voor de klant. Een aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?

Louis Widmer Deo Roll-On Antiperspirant Zonder Parfum kopen

Je kan Louis Widmer Deo Roll-On Antiperspirant Zonder Parfum van het merk Louis Widmer , geproduceerd door WIDMER LOUIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Louis Widmer Deo of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Roller