€ 22,90
€ 15,80
(€ 15,80 / 100 ml)
Bespaar 31% (€ 7,10)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Louis Widmer Kids Zonnebescherming SPF50 Fluid (Zonder parfum)

De combinatie van extreem doeltreffende UVA- en UVB-filters staat garant voor een zeer hoge bescherming tegen UV-stralen. Dankzij de vloeibare, ultralichte textuur is het makkelijk om de KIds Sun Fluid Body 50+ op de huid te verdelen. Deze emulsie voelt niet plakkerig aan, laat geen vettige film op de huid achter en dringt snel in. De huid voelt aangenaam zacht aan.

Vitamine E beschermt tegen de schadelijke werking van vrije radicalen. Deze vitamine vermindert het risico op vroegtijdige huidveroudering en op schade die UV-stralen aanrichten. Vitamine E bevordert bovendien het herstel van de huidbarrière, stimuleert de huideigen herstellingsmechanismen en zorgt ervoor dat de huid er gladder uitziet. Ook de vochtretentie in de hoornlaag verbetert.

Panthenol en L-Arginine (aminozuur) kalmeren de geïrriteerde huid en optimaliseren de hydratatie.

Indicatie

- Bij zonneallergie of intolerantie voor de zon.
- Bij inname van medicijnen die overgevoeligheid voor zonnestralen creëren of fototoxisch zijn.
- Voor de bescherming van de huid na laser- of peelingbehandelingen.
- Voor de bescherming van gevoelige zones (neus, oren, lippen).
- Voor de bescherming van huidveranderingen zoals littekens, vitiligo, enz.
- Ter voorkoming van sproeten of ouderdomsvlekken.
- Bij extreme blootstelling aan de zon, bijvoorbeeld bij beoefening van sport (berg- en watersporten).
- Voor kinderen met een gevoelige en zeer gevoelige huid.

Gebruik van Louis Widmer Kids Zonnebescherming SPF50 Fluid (Zonder parfum)

Kids Sun Fluid Body SPF50+ over de huid verdelen en laten indringen gedurende ongeveer 30 minuten vóór blootstelling aan de zon. Het is aangeraden deze toepassing te herhalen bij langdurig verblijf in het water of op het zand. Let erop de maximale duur per dag van blootstelling aan de zon niet te overschrijden. Deze hangt af van het type huid. Een nieuwe applicatie van het zonneproduct verlengt niet de maximale duur per dag van blootstelling aan de zon. Zorg ervoor dat het product niet in de ogen terechtkomt!
Louis Widmer Kids Zonnebescherming SPF50 Fluid (Zonder parfum) 100 ml
€ 22,90
€ 15,80
(€ 15,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Louis widmer kids zonnebescherming spf50 fluid (zonder parfum)

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede zonnencreme die niet kleeft. Speciaal voor kinderen factor 50. Handig in gebruik ook voor kinderen met spuitflesje. Pak goedkoper hier dan in onze apotheker!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede zonnecrème voor mensen met een gevoelige huid / allergische reacties of eczeem. Jammer dat deze geen spray system heeft. Smeert ook minder goed uit dan de meeste zonnecrèmes, maar is de enige waar onze dochter niet allergisch op reageert.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De crème is goed uitsmeerbaar en laat geen vlekken na op de kledij. Enige nadeel is dat er naast minerale filters ook chemische filters inzitten. Dochter krijgt uitslag van andere crèmes maar niet van deze.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over dit product. Smeert goed uit, geen witte strepen op kledij. Ook betrouwbaar, mits goed smeren zijn de kinderen na lang buitenspelen niet verbrand.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  - goede bescherming tegen de zon, zelfs na het zwemmen - wrijft niet zo gemakkelijk in - maakt vlekken op witte kledij - erg lopend wat het doseren soms wat moeilijker maakt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product gekocht voor mijn echtgenoot van 71 die een hekel heeft aan smeren, maar zijn gelaat moet beschermen nadat een basaal celcarcinoom verwijderd werd. Groot voordeel: smeert goed uit, wat niet altijd het geval is bij een factor 50.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Iets dikkere witte zonnecrème. De crème smeert gemakkelijk uit en ruikt neutraal. Heel goed voor de kinderen, hun huid werd heel goed beschermd, de crème kan tegen water.

Louis Widmer Kids Zonnebescherming SPF50 Fluid (Zonder parfum) kopen

Je kan Louis Widmer Kids Zonnebescherming SPF50 Fluid (Zonder parfum) van het merk Louis Widmer, geproduceerd door WIDMER LOUIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Louis Widmer Sun of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Baby > Zon
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Gelaat > Crème/Fluide
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Lichaam > Crème/Fluide
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Lichaam > Melk
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon