Omschrijving van Louis Widmer Oogmake-up Reiniging - Waterproof (Zonder parfum) +50% GRATIS

De Ogen Make-up Reinigingsproducten van Louis Widmer verwijderen makkelijk en grondig de make-up van de ogen. De zachte en aangename basis werd ontwikkeld tevens voor gevoelige ogen en draagsters van contactlenzen. Panthenol verbetert de vochtretentie van de huid, beschermt tegen irritaties en kalmeert de gevoelige huid van de oogomtrek. Beide producten werden ophtalmologisch getest op mensen met gevoelige ogen en draagsters van contactlenzen. Zij bevatten geen parfum.

De Ogen Make-up Reiniging Lotion werd ontwikkeld voor water afspoelbare make-up. De Ogen Make-up Reiniging Waterproof – Non Oily is een tweefase product dat waterproof en water afspoelbare make-up verwijdert.

Gebruik van Louis Widmer Oogmake-up Reiniging - Waterproof (Zonder parfum) +50% GRATIS

Doordrenk een wattenschijfje en wrijf zachtjes over de oogleden en de wimpers. De Ogen Make-up Reiniging Waterproof – Non Oily goed schudden voor gebruik.

Voor de verzorging van de gevoelige huid rondom de ogen, raden wij aan ‘s ochtends de Oogomtrek Gel te gebruiken en ´s nachts de Oogomtrekcrème als intensieve verzorging.

Ingrediënten Louis Widmer Oogmake-up Reiniging - Waterproof (Zonder parfum) +50% GRATIS

Aqua, Decyl Glucoside, Dipropylene Glycol, Sodium Chloride, Panthenol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Disodium EDTA, Polyepsilon-Lysine, Pantolactone.
€ 12,70

Laatste reviews en ervaringen met Louis Widmer Oogmake-up Reiniging - Waterproof (Zonder parfum) +50% GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Schone ogen

  Verwijderd oog make-up op een goede doeltreffende manier. Zacht voor de ogen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zachte make-up remover voor de ogen

  Ik heb de gewoonte om mijn ogen dagelijks goed op te maken en gebruik steeds waterproef make-up . Dit flesje goed schudden het produkt op een wattenschijfje doen even goed laten rusten op je ooglid en zachtjes wrijven en herhalen tot alle make-up verwijderd is. Je hebt goedkopere producten maar daar moet je bijna een halve flacon van gebruiken! Dit is een zacht produkt .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Geweldig product

  Dit product is zacht voor de huid en reinigt goed alle make up en laat geen resten achter. Het is niet vet of olieachtig

  Was deze beoordeling nuttig?

Louis Widmer Oogmake-up Reiniging - Waterproof (Zonder parfum) +50% GRATIS kopen

Je kan Louis Widmer Oogmake-up Reiniging - Waterproof (Zonder parfum) +50% GRATIS van het merk Louis Widmer , geproduceerd door WIDMER LOUIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ogen > Reiniging