€ 9,90
€ 7,33
(€ 73,30 / 100 ml)
Bespaar 26% (€ 2,57)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Louis Widmer Skin Appeal Skin Care Stick

De Louis Widmer Skin Appeal Skin Care Stick bevat natuurlijke fruitzuren zoals glycolzuur, citroenzuur, appelzuur en melkzuur. Deze fruitzuren stimuleren de natuurlijke hernieuwing van de huid en zijn daardoor doeltreffend tegen verstopte poriën. De vorming van puistjes en mee-eters wordt tegengegaan. Melaleucaolie heeft een bacteriestatische werking, wat irritaties en de vorming van onzuiverheden verhindert.

Indicatie

Een antiseptische en ontsmettende lotion voor de verzorging van onzuiverheden, puistjes en zwarte puntjes.

Gebruik van Louis Widmer Skin Appeal Skin Care Stick

De Louis Widmer Skin Appeal Skin Care Stick wordt meerdere malen per dag aangebracht op de aangetaste zones. Hij verzacht irritaties, voorkomt een onzuivere huid en normaliseert ze. Resultaat: een stralende huid!

Ingrediënten Louis Widmer Skin Appeal Skin Care Stick

AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LAURETH SULFATE, CITRIC ACID, ZINC SULFATE, MALIC ACID, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, TRICLOSAN, SALICYLIC ACID, SODIUM CHLORIDE, BENZOIC ACID.
€ 9,90
€ 7,33
(€ 73,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Louis widmer skin appeal skin care stick

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Frisse geur, de stick lijkt klein maar je kan er lang mee verder. Soms loopt het balletje vast en komt er geen vloeistof meer uit, enige minpunt. Redelijk klein en snel kwijt te raken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Droogt puistjes uit. IS makkelijk aan te brengen en goed te doseren dankzij het rollersysteem. Verder is het ook niet opvallend, dus je kan het ook overdag aanbrengen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product: droogt de puistjes snel uit en ze verdwijnen rap. Enige nadeel is de dosering: je moet hard duwen eer er wat uit het flesje komt en dan spuit het eruit!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer ontsmettend en droogstokje voor puistjes.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is doeltreffend, het is makkelijk aan te brengen en laat toe de onvolmaaktheden te behandelen. Dankzij de kleine maat kan je het overal meebrengen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Letterlijk de test gedaan door 1 puistje wel, en het ander niet te behandelen met de stick. Het puistje die ik wel behandelde droogde sneller uit en bleef kleiner. Ondertussen ook geen puistje meer gekregen op die zone van mijn voorhoofd, doordat ik de stick ook preventief gebruik als ik zie dat mijn huid roder of vettiger wordt. Ook nadat het puistje verdwenen is, bleef het rode plekje veel minder lang zichtbaar. Geen wondermiddel tegen puistje, maar het verkort de ongemakken tot aanzienlijk.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vanaf de eerste toepassingen is er een duidelijke verbetering te zien op de huid, het ziet er gezonder, schoner en zelfs ontzwollen uit; het is jammer dat de hoeveelheid in de stick wordt verminderd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze stick werkt heel goed. De puistjes verdwijnen inderdaad redelijk snel. De stick werkt uitdrogend, waardoor je inderdaad plaatselijk een droge huid hebt, maar de huid geneest wel mooi.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een product dat werkt - is beter dan de AI van la roche-posay. Het is wel belangrijk dat je er niet tevaak te lang op doet: dan droogt het helemaal uit en blijft het lang zichtbaar.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik de stick i.c.m. met de Sebo creme. Ik gebruik de stick op de echt hardnekkige puistjes en hierdoor drogen ze snel uit. Erg prettig in gebruik.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik heb dit product aangeboden aan mijn kleine meisje om haar acne te corrigeren, ze was er niet erg tevreden mee, het is alleen effectief op niet-vechtpuistjes.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  in tegenstelling tot veel andere produkten is dit produkt zeer gebruiksvriendelijk.Het is zeer doeltreffend omdat het op een correcte manier kan aangebracht worden.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Droogt puistjes sneller uit dan normaal. Maar je moet een beetje oppassen met de vloeistof, want ze is nogal lopend. Heb het nog niet voorgehad, maar kan me niet inbeelden dat dit aangenaam is om in je ogen te krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter had veel last van acné. we zochten iets dat gemakkelijk hanteerbaar was, en niet teveel werk vroeg. na een viertal dagen was de acné al duidelijk minder.

Louis Widmer Skin Appeal Skin Care Stick kopen

Je kan Louis Widmer Skin Appeal Skin Care Stick van het merk Louis Widmer, geproduceerd door WIDMER LOUIS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Louis Widmer Vette Huid of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Acne > Lokale Behandeling