€ 26,80
€ 24,12
Bespaar 10% (€ 2,68)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Lutom 3 60 capsules

Omschrijving van Lutom 3

LUTOM 3 is een voedingssupplement dat bestaat uit een rationele combinatie van luteïne en zeaxanthine (van Tagetes erecta L.), met visolie rijk aan meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren (EPA + DHA), vitamines, zink en koper. Luteïne en zeaxanthine (van Tagetes erecta L.) zijn stoffen die het menselijke lichaam niet kan omzetten, maar die worden geabsorbeerd door de voeding door hun aanwezigheid in de natuur, met name in groene bladgroenten. Zodra luteïne en zeaxanthine in het lichaam geabsorbeerd zijn, worden ze verdeeld over de weefels, met name van de ogen, waar ze worden gedeponeerd in het netvlies, voornamelijk ter hoogte van de macula (gele vlek). De omega-3-vetzuren zijn zogenaamde “essentiële” stoffen, omdat het lichaam deze niet zelf kan omzetten. In de ogen worden deze stoffen selectief en mogelijk in het netvliesweefsel gedeponeerd. Omega-3 (DHA) dragen bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.
LUTOM 3 draagt bij tot:
• de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen (zink, DHA);
• de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress (vitamine E, vitamine C, koper, zink, extracten van Tagetes erecta L.);
• de normale werking van het zenuwstelsel (koper, vitamine C);
• de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten (vitamine C).

Indicatie

LUTOM 3 is geïndiceerd bij acute vraag naar of bij een verminderde voedingsinname van de voedingsstoffen die ze bevatten. LUTOM 3 draagt bij ook tot de normale werking van het zenuwstelsel en de bloedvaten vooral in de ogen.

Gebruik van Lutom 3

Eén capsule per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd.
De capsules zonder kauwen en met een glas water innemen.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Ingrediënten Lutom 3

VISOLIE RIJK AAN DHA ; GELATINE ; ASCORBINEZUUR (VITAMINE C) ; STABILISATOR : GLYCEROL (E422) ; LUTEÏNE 20% (VAN TAGETES ERECTA L.) IN SAFFLOEROLIE ; VERDIKKINGSMIDDEL : GEEL BIJENWAS (E901) ; DLALFA-TOCOFEROLACETAAT (VITAMINE E ACETAAT) ; ZINKOXIDE ; ZEAXANTHINE 14% (VAN TAGETES ERECTA L.) IN SAFFLOEROLIE ; EMULGATOR : KOOLZAADLECITHINE (E322) ; KOPEROXIDE (II) ; KLEURSTOF : IJZEROXIDEN (E172).

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Kan geen evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
Het voordelige effect van het DHA wordt verkregen met een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Te bewaren bij een temperatuur lager dan 25 °C.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Lutom 3 60 capsules
€ 26,80
€ 24,12

Laatste reviews en ervaringen met Lutom 3

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is niet genezend maar vertraagd de degeneratie. een voedingssupplement dat goed te verdragen is op oudere leeftijd. Vrij duur maar bij Farmaline altijd iets voordeliger dan elders.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn ogen werden jaarlijks slechter. Door het nemen van Lutom was bij de controle bij de oogarts na een jaar de zichtbaarheid zelfde gebleven. Dus een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had enige tijd geleden last van kleine hinderlijke zwarte vlekjes voor de ogen . Mijn oogarts schreef me Lutom 3 voor en sedertdien ben ik ervan verlost .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw neemt dit al jaren op aanraden van de oogarts en mijn vrouw voelt zich daar heel goed bij.Het helpt zeer goed om te ogen te stabiliseren op goed zicht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een slechtziende persoon met kataract voor deze ziekte is er jammer genoeg geen medicatie dus gebruik ik een voedingssupplement Lutom deze pilletjes houden mijn ogen stabiel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lutom 3 bevat onder meer Luteine dat volgens onze oogarts belangrijk is bij maculaire degeneratie van het oog. Mijn vrouw die last heeft van masculaire degeneratie, neemt dit reeds jaren in en met inderdaad een positief effect op haar gezichtsvermogen. Er zijn andere soortgelijke producten op de markt, maar let dan op of deze per dragee ook, zoals Lutom 3, 10 mg Luteine bevatten! Dit is bij sommige veel duurdere producten gewoon niet het geval!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 76, heb en lichte vorm van maculaire degeneratie en gebruik dit voedingssupplement nu al enkele jaren op voorschrift van mijn oogarts. Ik stel vast dat de aandoening stabiliseert en blijf het voorlopig dagelijks verder nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  we veronderstellen goed maar hebben pas zekerheid na doktersbezoek en analyse - raden het product wel aan door zijn voordelige prijs tegen prijs preservision
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanvraag van oogarts deze capsules beginnen te nemen. Is een goed middel als voedingssupplement.Voel mij er goed mee en blijf er dagelijks één van nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, de omega 3 helpt de retina van het oog te beschermen tegen veroudering. Omega 2 werd mij aanbevolen door mijn oogarts. Het is zeker aan te bevelen voor iedereen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik de "Lutom 3 Gel 60 capsules" gebruik die ik door mijn oogarts werd aangeraden voel ik er mij goed bij en zou ik dat iedereen durven aanraden dit te gebruiken.

Lutom 3 kopen

Je kan Lutom 3 van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen
50+ > Vitaminen > Ogen
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serum > Ogen
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Reiniging > Ogen