€ 23,69
€ 20,37
Bespaar 14% (€ 3,32)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Macula-Z ORO Cassis

Macula-Z ORO® is een voedingssupplement dat voor een redelijke aanvoervan antioxidanten zorgt.LUTEÏNE EN ZEAXANTHINE:Luteïne is een van de bouwstenen van het netvlies en van de ooglens. Luteïneen zeaxanthine zijn gele pigmenten uit de familie van de essentiële carotenoïdendie niet in het menselijk lichaam kunnen worden gemaakt. Ze komen voor in denatuur, in groenten met grote en groene bladeren.VITAMINES B2, C EN E:Dit zijn essentiële antioxidanten (d.w.z. dat ze niet door het organisme wordenaangemaakt) die de cellen tegen oxidatieve stress helpen beschermen.SELENIUM:Dit mineraal, dat tevens een co-enzym van het glutathionperoxidase is, speelt eenrol bij tal van fysiologische antioxidatiev


DE ORODISPERGEERBARE VORM:Macula-Z ORO® is verkrijgbaar in de vorm van orodispergeerbare tabletten.Ze lossen binnen enkele seconden op in de mond, zodat er geen risico bestaatop verslikking. Eén tablet per dag wordt aanbevolen.De inname van Macula-Z ORO® is bijzonder makkelijk, vooral voor personen diemoeilijkheden hebben om iets door te slikken of voor personen met een slikstoornis.

€ 23,69
€ 20,37

Laatste reviews en ervaringen met Macula-Z ORO Cassis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Ogen.

  Geen merkbaar verschil na enkele weken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Macula-Z ORO Cassis kopen

Je kan Macula-Z ORO Cassis van het merk Macula , geproduceerd door HORUS PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen
50+ > Vitaminen > Ogen
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Serum & Masker > Serum > Ogen
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Reiniging > Ogen