€ 34,90
€ 27,92
Bespaar 20% (€ 6,98)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/07/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Magne B Plus D

MagneBplusD® is een magnesiumsupplement van de nieuwste generatie. Het is de aanwezigheid van vitamine B6, vitamine D en taurine die ervoor zorgen dat er een optimale opname wordt gegarandeerd van magnesium in het organisme.

In MagneBplusD® bevindt het element magnesium zich onder de unieke vorm van glycerofosfaat. Deze formulatie garandeert ook een optimale biobeschikbaarheid die is gekoppeld aan een zeer goede gastro-intestinale tolerantie. Bovendien zorgen de vitamines B9 en B12 voor een potentialisatie van verschillende fysiologische mechanismen die de optimalisatie van de homeostase gaan bewerkstelligen.

Indicatie

Aan wie wordt MagneBplusD aanbevolen?

Iedereen kan MagneBplusD aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. MagneBplusD helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Gebruik van Magne B Plus D

MagneBplusD moet oraal ingenomen worden. 1 tablet/dag bij de maaltijd of zoals aanbevolen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Vraag raad aan uw arts en/of apotheker.
€ 34,90
€ 27,92

Laatste reviews en ervaringen met Magne B Plus D

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Goede mix.

  Magne B Plus D tabletten zijn voor mij nieuw onder deze vorm met belangrijke vitamines B en D ingrediënten. Door een bloed onderzoek werd er vastgesteld dat ik een chronisch tekort heb aan Magnesium. Dus dagelijks een halve dosis is dan aangewezen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Spieren

  Magnesium is goed om af en toe te nemen in een kuur van 3 maanden dan een poos stoppen om later dit opnieuw te doen.Bij regelmatige krampen is het heilzaam.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Magne b plus d

  Geeft meer energie waardoor ik me beter in mijn vel voel!

  Was deze beoordeling nuttig?

Magne B Plus D kopen

Je kan Magne B Plus D van het merk B+Pharma, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Magne B Plus D of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium