€ 34,90
€ 25,13
Bespaar 28% (€ 9,77)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 30/09/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van MagneB PlusD

MagneBplusD® is een magnesiumsupplement van de nieuwste generatie. Het is de aanwezigheid van vitamine B6, vitamine D en taurine die ervoor zorgen dat er een optimale opname wordt gegarandeerd van magnesium in het organisme.

In MagneBplusD® bevindt het element magnesium zich onder de unieke vorm van glycerofosfaat. Deze formulatie garandeert ook een optimale biobeschikbaarheid die is gekoppeld aan een zeer goede gastro-intestinale tolerantie. Bovendien zorgen de vitamines B9 en B12 voor een potentialisatie van verschillende fysiologische mechanismen die de optimalisatie van de homeostase gaan bewerkstelligen.

Indicatie

Aan wie wordt MagneBplusD aanbevolen?

Iedereen kan MagneBplusD aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. MagneBplusD helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Gebruik van MagneB PlusD

MagneBplusD moet oraal ingenomen worden. 1 tablet/dag bij de maaltijd of zoals aanbevolen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Vraag raad aan uw arts en/of apotheker.
€ 34,90
€ 25,13

Laatste reviews en ervaringen met MagneB PlusD

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Magnesium

  Dit voedingssupplement past perfect bij mij. Ik gebruik het al minstens 2 weken en ik voel al een klein verschil. Ik was erg moe, niet het orale, verlaagt mijn dieet, en daarmee voel ik me veel minder moe. Pas aan het einde van de behandeling en na een nieuwe behandeling zal ik zeker een duidelijk verschil zien Ik eet evenwichtig, gevarieerd, op het juiste moment, ik heb een eenvoudige fysieke activiteit (fiets voor korte ritten in plaats van de auto), wandelen, enz Dit type magnesium veroorzaakt geen problemen voor mij in mijn darmen. Sommige kunnen diarree veroorzaken Ik raad het aan als een aanvalsbehandeling, één capsule per dag, bijvoorbeeld bij het eten. Wees voorzichtig bij het innemen van magnesium, er is vitamine B6 voor een betere opname. Taurine ook Met vriendelijke groeten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goede levering

  Altijd tevreden. En vaak ook korting. Heel leuk! Ik gebruik dit voor de tintelingen in mijn benen snachts. En helpt goed.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Magne B Plus D 120 tab.

  Ja ik ben zeer tevreden ik neem dagelijks 1 tablet s morgens

  Was deze beoordeling nuttig?

MagneB PlusD kopen

Je kan MagneB PlusD van het merk B+ Pharma, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Magne B Plus D of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium