€ 34,90
€ 25,13
Bespaar 28% (€ 9,77)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 31/05/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Magne B Plus D

MagneBplusD® is een magnesiumsupplement van de nieuwste generatie. Het is de aanwezigheid van vitamine B6, vitamine D en taurine die ervoor zorgen dat er een optimale opname wordt gegarandeerd van magnesium in het organisme.

In MagneBplusD® bevindt het element magnesium zich onder de unieke vorm van glycerofosfaat. Deze formulatie garandeert ook een optimale biobeschikbaarheid die is gekoppeld aan een zeer goede gastro-intestinale tolerantie. Bovendien zorgen de vitamines B9 en B12 voor een potentialisatie van verschillende fysiologische mechanismen die de optimalisatie van de homeostase gaan bewerkstelligen.

Indicatie

Aan wie wordt MagneBplusD aanbevolen?

Iedereen kan MagneBplusD aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. MagneBplusD helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Gebruik van Magne B Plus D

MagneBplusD moet oraal ingenomen worden. 1 tablet/dag bij de maaltijd of zoals aanbevolen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Vraag raad aan uw arts en/of apotheker.
€ 34,90
€ 25,13

Laatste reviews en ervaringen met Magne B Plus D

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Spierkrampen.

  Zeer goed! Goede uitwerking op de spieren en krampen. Voel me er goed bij.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  ik vind die heel goed

  het produkt is rust geven de gemakelijk dat het in groote dozen is ik heb er veel baat bij minder krampen dus een rustige nacht en dat is veel waart

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  verhelp spierkrampen

  Ik neem deze tabletten al een hele tijd tegen de spierkrampen. Ik heb al verschillende magnesium-producten ingenomen, maar deze hielpen niet voldoende. Op aanraden van een specialist ben ik bij dit product terechtgekomen. Dit product werkt goed, maar combineer dit wel met een ander product dat ik 's avonds neem (tegen nachtelijke spierkrampen). Met deze combinatie ben ik veel minder vermoeid dan ervoor.

  Was deze beoordeling nuttig?

Magne B Plus D kopen

Je kan Magne B Plus D van het merk B+Pharma, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Magne B Plus D of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium