€ 34,90
€ 31,41
Bespaar 10% (€ 3,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van MagneB PlusD

MagneBplusD® is een magnesiumsupplement van de nieuwste generatie. Het is de aanwezigheid van vitamine B6, vitamine D en taurine die ervoor zorgen dat er een optimale opname wordt gegarandeerd van magnesium in het organisme.

In MagneBplusD® bevindt het element magnesium zich onder de unieke vorm van glycerofosfaat. Deze formulatie garandeert ook een optimale biobeschikbaarheid die is gekoppeld aan een zeer goede gastro-intestinale tolerantie. Bovendien zorgen de vitamines B9 en B12 voor een potentialisatie van verschillende fysiologische mechanismen die de optimalisatie van de homeostase gaan bewerkstelligen.

Indicatie

Aan wie wordt MagneBplusD aanbevolen?

Iedereen kan MagneBplusD aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. MagneBplusD helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Gebruik van MagneB PlusD

MagneBplusD moet oraal ingenomen worden. 1 tablet/dag bij de maaltijd of zoals aanbevolen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Vraag raad aan uw arts en/of apotheker.

Ingrediënten MagneB PlusD

Hoofdingrediënten (per 1 tablet) :

Magnesium glycerophosphate 1000 mg

waarvan Magnesium 120 mg - 32%RI*

Taurine 200 mg

Vitamine B 6 (pyridoxine HCI) 2 mg - 143% RI*

Foliumzuur 200 μg - 100% RI*

Vitamine B12 (cyanocobalamine) 2 μg - 80% RI*

Vitamine D3 (cholecalciferol) 7,5 μg (300 IU) - 150% RI*

*% RI : % van de referentie-inname

Ingrediënten: Magnesiumglycerofosfaat (Magnesium), Taurine, Vulstoffen : Cellulose, Maltodextrine ; Bevochtigingsmiddel : Vernette cellulosegom ; Verstevigingsmiddel : Calciumfosfaten ; Pyridoxinehydrochloride (Vit. B6), Pteroylmonoglutaminezuur (Foliumzuur), Cholecalciferol (Vit. D), Cyanocobalamine (Vit. B12), Verdikkingsmiddelen : Hydroxypropylcellulose, Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) ; Glansmiddel : Magnesiumzouten van vetzuren ; Antiklontermiddelen : Siliciumdioxide, Talk ; Middellangketenige triglyceriden, Gemodificeerd zetmeel.

€ 34,90
€ 31,41
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met MagneB PlusD

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  helpt bij vermoeidheid en ondersteuning van dieet

  Helpt bij vermoeidheid en vitamine D tekort

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Magnesium

  Efficiënt product. Ik volg een 6 maanden durende kuur gedurende het jaar en magnesium is goed voor uw vermoeidheid en stress in het dagelijks leven. Ik neem het na een maaltijd, vermijd koffie. Het kostte me een maand om de effecten van magnesium op mijn lichaam echt te voelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  dagelijks 1 tabletje

  Geen last meer van spierspasmen als ik mijn dagelijks pilletje neem.

  Was deze beoordeling nuttig?

MagneB PlusD kopen

Je kan MagneB PlusD van het merk B+ Pharma , geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Magne B Plus D of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium