Magne B Plus D 120 tabletten

€ 34,90
€ 31,41
Bespaar 10% (€ 3,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Magne B Plus D

MagneBplusD® is een magnesiumsupplement van de nieuwste generatie. Het is de aanwezigheid van vitamine B6, vitamine D en taurine die ervoor zorgen dat er een optimale opname wordt gegarandeerd van magnesium in het organisme.

In MagneBplusD® bevindt het element magnesium zich onder de unieke vorm van glycerofosfaat. Deze formulatie garandeert ook een optimale biobeschikbaarheid die is gekoppeld aan een zeer goede gastro-intestinale tolerantie. Bovendien zorgen de vitamines B9 en B12 voor een potentialisatie van verschillende fysiologische mechanismen die de optimalisatie van de homeostase gaan bewerkstelligen.

Indicatie

Aan wie wordt MagneBplusD aanbevolen?

Iedereen kan MagneBplusD aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. MagneBplusD helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Gebruik van Magne B Plus D

MagneBplusD moet oraal ingenomen worden. 1 tablet/dag bij de maaltijd of zoals aanbevolen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Vraag raad aan uw arts en/of apotheker.
Magne B Plus D 120 tabletten
€ 34,90
€ 31,41

Laatste reviews en ervaringen met Magne b plus d

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een aan te raden product voor sporters. Je neemt terzelfdertijd magnesium en vitamine D in. Als je het product 's avonds inneemt dan bevordert het ook je nachtrust.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magne B Plus D is een uitstekend product dat zeer efficiënt werkt. Het helpt de verzuring in de spieren tegen te gaan waardoor je de volgende training er weer volle bak tegenaan kunt gaan. Dus aan iedereen aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement is een echte boost voor de gezondheid. Veel magnesium die we nodig hebben in deze stressvolle tijd. Samen met de vitamines B en D die er aan toegevoegd zijn is dit een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man en ik nemen dit product al jaren tegen beenkrampen. Het ondersteunt ook het skelet dankzij de vitamine D en het vermindert stress. Ik koop het nu via Farmaline omdat het veel goedkoper is dan bij de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kan hierover nog geen commentaar geven omdat ik het pas een week inneem. Wat ik wel kan zeggen is dat het goed verteerbaar is en geen maagklachten veroozaakt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De pillen bevatten stoffen die een goede aanvulling zijn op het dagelijks voedingspatroon - wel vrij duur ! Grote pillen wat het doorslikken bemoeilijkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnesium heeft een positieve invloed op de nachtelijke beenkrampen. Daarenboven is MagneB Plus D verrijkt met vitamine D, Wat in surplus is wanneer men iets ouder wordt, want dan heeft men in België meestal vitamine D te kort, omdat men minder buiten komt en dus ook minder in de zon loopt, de natuurlijke bron van vitamine D.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de chiropractor moest mijn vriend deze nemen. Hij had vaak rugpijn en blijkbaar werkt dit ondersteunend. Zijn wel relatief grote pillen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger had mijn moeder elke nacht last van krampen op verschillende plaatsen. (Voeten, benen, handen) Na het innemen van deze tabletten op aanraden van de huisarts zijn de klachten sterk verbeterd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nu al een geruime tijd deze tabletten ingenomen , op aanraden van mijn kinesist, en ik moet bekennen dat ik sindsdien geen last meer heb van kuitkrampen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magen B plus d 120 tabletten zorgt voor een optimale functie van het lichaam. Sinds ik het neem voel ik me minder moe en futloos en ben ik ook fitter .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben deze beginnen nemen omdat ik verkrampte kuitspieren had. Na zowat een maand heb ik toch wel minder last van verkrampingen. Bij het lezen van de bijsluiter stelde ik vast dat deze tabletten feitelijk voor heel wat zaken goed zijn. Zo stel ik vast dat mijn nachtrust ook beter is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Iedere dag neem ik een tablet bij het morgenmaal. Vroeger had ik regelmatig krampen in de kuitspieren. Op aanraden van mijn kinesiste ben ik magnesiumtabletten beginnen nemen. Momenteel geen last meer van kuitkrampen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel interessant product om spieren bij vermoeide benen weer in orde te brengen. Heel snel resultaat en geen bijwerkingen. Heel veilig om te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn huisarts heeft deze voorgeschreven. Ze zijn beter voor de maag en darmen ik heb fibromyalgie en heb serieus last van krampen ik neem er dus 1 s'morgen en 1 s'avonds.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  hoog gedoseerd magnesium dat zeer goed opneembaar is aangevuld met vitamine D. In ons klimaat heb je dat altijd tekort en voor een stresskip is magnesium altijd goed om aan te vullen...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben dit product beginnen te gebruiken omdat ik een aangetoond magnesiumtekort heb. Dit product helpt me om mijn magnesiumgehalte terug op peil te brengen. Ik ben er zeer tevreden over!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ook aangeraden door reumatoloog als supplement tegen gewrichten- en spierpijnen. Vroeger nam ik alleen magnesiumtabletten maar deze combinatie lijkt beter te zijn.

Magne B Plus D kopen

Je kan Magne B Plus D van het merk B+Pharma, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium