€ 21,09
€ 18,98
Bespaar 10% (€ 2,11)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Magnesium glycinate plus

Magnesium glycinate plus

Mineralenpreparaat

Samenstelling per tablet:
 
Magnesium (glycinaat)100 mg27%*
*%ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)
 
 
Hulpstoffen:
microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose,
gehydrogeneerde katoenzaadolie, siliciumdioxide en magnesiumstearaat

Gebruik
1 tablet per dag, tenzij anders aanbevolen.

Fabrikant
Metagenics Netherlands
Celsiusweg 20
Industrial Estate 4212
5928 PR Venlo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

02-2016

Gebruik van Magnesium glycinate plus

Voorziet het lichaam van magnesium.

1 capsule 2 à 3 x per dag of zoals aanbevolen

Ingrediënten Magnesium glycinate plus

INGREDIENTEN PER TABLET
Magnesium (glycinaat) 100 mg 27%*

Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose, gehydrogeneerde katoenzaadolie, siliciumdioxide en magnesiumstearaat *%ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)
Magnesium glycinate plus 90 tabletten
€ 21,09
€ 18,98

Laatste reviews en ervaringen met Magnesium glycinate plus

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten hebben geen omhulsel, waardoor je ze best met veel water direct doorspoelt, vanwege de slechte smaak. Ik gebruik ze nog maar 2 dagen en kan bijgevolg nog niets vertellen over de werking.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden over dit product, het is goed en veilig verpakt voor de kinderen. Moesten ze een kleinere vorm hebben, zouden ze gemakkelijk in te nemen zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben deze voorgeschreven door mijn homeophate ter afwisseling met Magnesium Aktief - ik neem ze nog maar anderhalve week, maar denk dat het resultaat tot nog toe vergelijkbaar is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik kan beter slapen door deze magnesium Reeds verschillende magnesiumsupplementen gebruikt en deze werkt het best en het snelst; is gemakkelijk in te nemen;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel veel mensen ervaren een tekort aan magnesium. Ik heb al een aantal producten magnesium uitgeprobeerd; meestal als bijwerking diarree. Magnesium glycinate neemt goed op en ik heb hier geen bijwerkingen van.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heeft een goede werking, wel wat grote pillen, maar ik breek ze in 2 en neem ze zo in. Geeft toch een redelijk goed resultaat. En heb er geen bijwerkingen van.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik magnesium om mijn spieren en gewrichten te ondersteunen. Als ik geen magnesium inneem, krijg ik last van krampen in de onderbenen. Daarbij heb ik begrepen dat magnesium glycinaat de best opneembare vorm van magnesium is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds kort gebruiken wij dit product en zijn er tevreden over. Het product werd ook netjes op tijd afgeleverd.volgende keer bestellen we weer bij Farmaline.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product dat ik al een tijdje gebruik op voorschrift van de dokter.Is essentieel voor een goede werking van zenuwen en spieren. Helpt bij het instandhouden van een gezond hart en zuivere, soepele bloedvaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elk jaar doe ik na een lange winter een kuur van magnesium . Na zo een veertien dagen voel ik al dat ik veel meer energie heb . Ik zou het iedereen aanbevelen in een periode dat je , je futeloos voelt !!

Magnesium glycinate plus kopen

Je kan Magnesium glycinate plus van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium