€ 13,08
€ 11,77
Bespaar 10% (€ 1,31)

Omschrijving van Seaband Polsbandjes Mama Lila

Sea-Band Mama Polsbandje kan de ochtend-misselijkheid voorkomen en verminderen.

Hoe werkt het?
De juiste drukpunten liggen aan de binnenkant van de pols, precies tussen de twee pezen. Pericardium luidt de officiële naam of kortweg P6 of Nei-Kuan. Wanneer er een constante, lichte druk wordt gegeven op die drukpunten, wordt misselijkheid voorkomen of in elk geval aanzienlijk minder.
De plastic knopjes aan de binnenzijde van de elastische Sea-Bands geven op beide polsen voortdurend zachte druk op het P6 drukpunt zodat het misselijkheidsgevoel voorkomen of verminderd wordt.

De Sea-Band is officieel erkend als middel tegen misselijkheid. Het is in Europa geregistreerd als een Klasse 1 Medisch Hulpmiddel.


€ 13,08
€ 11,77

Laatste reviews en ervaringen met Seaband polsbandjes mama lila

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief, discreet en actief tegen bewegingsziekte, biedt dit product een natuurlijk comfort. Geen medicijnen om in te slikken, dat is het beste! Perfect, zelfs voor jongeren:-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De eerste weken van mijn zwangerschap waren niet echt een pretje. Misselijk, van 's morgens tot 's avonds. Toen een vriendin mij de Seaband polsbandjes aanraadde, heb ik niet getwijfeld. Nu voel ik me een stuk beter. Ik moet ze wel de hele dag dragen, maar dat stoort me niet.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Een wondermiddel blijkt de sea-band niet te zijn, maar als ik hem de hele dag door draag, lijkt dat de zwangerschapsmisselijkheid toch wel wat te onderdrukken. En daarbij helpen alle beetjes, nietwaar?
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt merkbaar tegen misselijkheid. Maar geeft soms wel last als je het lange tijd draagt omdat het nogal strak is rond de arm. Wat waarschijnlijk wel moet voor het effect te bereiken.

Seaband Polsbandjes Mama Lila kopen

Je kan Seaband Polsbandjes Mama Lila van het merk Sea Band, geproduceerd door GSA HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap
Zwangerschap & Baby > Zwangerschapskwaaltjes > Misselijkheid - Braken