Nutrisante Manhae 90 capsules

€ 46,86
€ 42,17
Bespaar 10% (€ 4,69)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Nutrisante Manhae

Manhae biedt een voedingsoplossing aan zonder enige bron van hormonen geschikt voor alle vrouwen. Manhae bevat Endophospholipides. Dit zijn complexe lipiden, meer bepaald fosfolipiden rijk aan onverzadigde vetzuren met een lange keten van de omega-3 en citrusextracten van zoete sinaasappel flavonoïden familie.

De exclusieve voedingswaarde formule is gebaseerd op een unieke combinatie van activa:
EPA en DHA zijn meervoudig onverzadigde vetzuren met een lange keten van de omega-3 familie. Ijzer en vitamine B9 helpen de vermoeidheid te verminderen. Beta-caroteen, ook wel pro-vitamine A genoemd, is een voorloper van de vitamine A die een rol speelt in de gezondheid van de huid. Dit laatste geassocieerd met borage olie helpt de natuurlijke glans van de huid te bewaren. 
Zink en vitamine E dragen bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Zink draagt bij tot het behoud van een gezonde huid, haar en nagels.

Indicatie

- Verzacht opvliegers en het nachtelijk zweten
- Kalmeert de nervositeit en de emotionele kwetsbaarheid
- Herstelt de glans van haar huid
- Het terug vinden van lichte benen zonder beroep te doen op hormonen, zelfs niet van plantaaridge oorsprong

Gebruik van Nutrisante Manhae

1 capsule per dag tijdens de hoofdmaaltijd.
Voor een optimale efficiëntie, gebruik Manhae gedurende 4 maanden.

Zo vaak als nodig te vernieuwen. Als de symptomen aanhouden, raadpleeg dan uw arts.

Ingrediënten Nutrisante Manhae

Manhae biedt efficiënte voedingsstoffen aan de ongemakken van de pré-menopauze en de menopauze te bestrijden:

- De endofosfolipiden, rijk aan meervoudig onverzadigde verzuren met lange ketens (EPA en DHA) helpen opvliegers en het nachtelijk zweten te verminderen.
- Omega-3 bestrijden de stress om zo ontspanning en welzijn terug te vinden.
- Ijzer en vitamine B9 helpen de vermoeidheid te bestrijden en verbeteren de algemene drive van het lichaam.
- Het anti-oxidant complex (beta-caroteen, vitamine E, zink) en borage olie helpen de huid te beschermen, te voeden en te hydrateren om de glans te herstellen.
- De citrus flavonoïden helpen de bloedcirculatie te stimuleren en zo de terugkeer van lichte benen te bevorderen.

Waarschuwing

Manhae kan ingenomen worden door vrouwen voor wie een hormoontherapie niet aanbevolen is.

Neem niet meer dan de aanbevolen dosis. Op een koele en droge plaats te bewaren. Te gebruiken als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Nutrisante Manhae 90 capsules
€ 46,86
€ 42,17

Laatste reviews en ervaringen met Nutrisante manhae

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veel minder last van opvliegers en nachtelijk zweten. Moest het wel een tweetal weken nemen eer het effect had. Best de grote doos van 90 dagen kopen dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Manhae sinds enkele jaren. Het is mij aangeraden geweest door mijn gynaecologe om de ongemakken van de menopauze te verlichten en als vitamine aanvulling. Ik voel geen enkel ongemak meer. Ik was een tijdje gestopt omdat ik dacht dat ik van de symptomen af was. Ze zijn terug gekomen. Ik ben dus terug begonnen met Manhae te nemen en nu is alles in orde. Dit is voor mij dus een product dat echt aangepast is en echt bijdraagt tot het comfort van de vrouw in menopauze.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij een superproduct, bij alle andere hormoonvervangers bleef ik maar last houden van nacht-zweten, bij dit product totaal geen last van ik slik een capsule per dag en als ik merk dat ik opvliegers krijg slik ik er een extra.In verhouding is het product goedkoper dan wat er hier op de markt is, nadeel is dat het alleen via internet in buitenland te koop is en niet hier.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor het gebruik van Manhae leed mijn echtgenote aan opvliegers. Dit is dus wat heeft gemotiveerd tot een zoektocht naar een farmaceutisch product dat dit verschijnsel verbonden aan de menopauze kan verzachten. Het resultaat is overtuigend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal remedie voor alle vrouwen in de menopauze die een product willen zonder hormonen (isoflavonen), werkelijk doeltreffend en zonder het geringste risico voor de gezondheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is voor mij de ideale manier om mijn ogen te reinigen; het maakt mijn oograndjes goed schoon, maar het verwijdert ook waterproof make-up. Ik gebruik het ook bv. mijn wimperkruller te reinigen met een wattenstaafje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem al 3 jaar dagelijks Manhae, zodat ik opvliegers tijdens de menopauze verminderen kan. Omdat ik ex-kankerpatiënt ben, is dit het enige en veilige product! Alle andere natuurlijke producten bouwen sowieso oestrogeen op, zoals Sojalectine, actaea simplex atropurpurea en zijn dus niet veilig!! Ik heb het ook soms warm, maar ik zweet niet meer zo en ik weet wat echte opvliegers zijn, sinds ik Novaldex genomen heb!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al 3 jaar dagelijks Manhae, omdat ik hitteuitbarstingen krijg (dankzij de menopauze) die ik hierdoor kan verhinderen. Ik ben ex-borstkankerpatiënt en hierdoor is dit het enige veilige product. Alle andere natuurlijke producten vormen toch oestrogenen zoals sojalectine, Actaea simplex Atropurpurea zijn dan niet veilig! Heb het ook regelmatig heet, maar zweet hierbij niet. Ik weet wat zulke hitteaanvallen zijn, wanneer je Novaldex genomen hebt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al 3 jaar dagelijks Manhae, om vapeurs te voorkomen vanwege de menopauze, als ex borstkankerpatient is dit het enige veilige product, alle andere natuurlijke producten maken toch oestrogenen aan zoals sojalecitine, zilverkaars, zijn niet veilig ! Heb al ook soms maar even warm maar zweet zelfs niet, en ik weet wat de echte vapeurs zijn als je novaldex hebt genomen !!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al 3 jaar dagelijks Manhae, om vapeurs te voorkomen vanwege de menopauze, als ex borstkankerpatient is dit het enige veilige product, alle andere natuurlijke producten maken toch oestrogenen aan zoals sojalecitine, zilverkaars, zijn niet veilig ! Heb al ook soms maar even warm maar zweet zelfs niet, en ik weet wat de echte vapeurs zijn als je novaldex hebt genomen !!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Neem deze tabletten slechts een week. Heb nog wel warmteexplosies maar denk toch dat het minder is dan voordien. Hoop dat er verder nog verbetering optreed naarmate ik deze langer gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze capsules gekocht toen ik op zoek was naar een natuurlijk middel om hitteaanvallen tegen te gaan. Ik had van Manhae veel goeds gehoord en heb het dan maar geprobeerd om er wat van te bestellen. De service is hier bij Farmaline is UITSTEKEND en ik kreeg de capsules heel rap. Ongelooflijk!!! Al na de eerste capsule merkte ik een verbetering van de toestand. de hitteaanvallen die ik soms 30 keer per dag heb, heb ik nu nog 3 of 4 keer. Wondermiddel? Voor mij wel! Nu heb ik al 4 weken deze capsules genomen en mij gaat het echt beter zo. Ik ben weer mezelf zonder hormonen zonder chemie en zonder bijwerkingen. Ik heb nog een voorstel: het zou super zijn mochten de capsules niet uit gelatine bestaan voor vegetariërs. Ik ben vegetariërs en het stoort me dat gelatine een bestanddeel is. Als ik me dan bedenk hoe slecht het zonder Manhae ging, neem ik met een beetje tegenzin de capsule toch. Heel goed!

Nutrisante Manhae kopen

Je kan Nutrisante Manhae van het merk Nutrisanté, geproduceerd door NUTRISANTE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze