€ 18,72
€ 16,85
Bespaar 10% (€ 1,87)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mannavital Astaxanthine Platinum

Het rozerode pigment astaxanthine wordt ook wel de 'koning van de carotenoïden' genoemd. Onder meer dankzij deze substantie kan de roze zalm honderden kilometers stroomopwaarts zwemmen door turbulente wateren. ASTAXANTHINE PLATINUM van Mannavital bevat met Haemotococcus pluvialis (Bloedregenalg) een natuurlijke bron van astaxanthine die wetenschappelijk werd onderzocht (ASTAREAL) en die voor een optimale celbescherming ook natuurlijke vitamine E bevat.

Waarom je kiest voor Astaxanthine Platinum van Mannavital:
- bevat per capsule 4 mg astaxanthine (ASTAREAL®) als een concentraat van Haematococcus pluvialis; dus geen synthetische astaxanthine en geen astaxanthine verkregen uit een GMO-organisme
- ASTAREAL® is de wetenschappelijk best bestudeerde bron van astaxanthine
- bevat natuurlijke vitamine E (d-alfatocoferol) als antioxidans
- heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding

Indicatie

Met vitamine E die bijdraagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress door vrije radicalen

Gebruik van Mannavital Astaxanthine Platinum

1 à 2 capsules per dag

Ingrediënten Mannavital Astaxanthine Platinum

Actieve ingrediënten per capsule:
40 mg Haematococcus pluvialis (BloedregenaLg) met 4 mg astaxanthine (ASTAREAL®)
15 mg vitamine E o.v.v. natuurlijke d-alfatocoferol (2 capsules = 250 % ADH)
Mannavital Astaxanthine Platinum 60 capsules
€ 18,72
€ 16,85

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital astaxanthine platinum

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een yang voedingssupplement. Het is een natuurlijke superanti-oxidant , een carotenoide bescherming tegen de zon ten voordele van huid , haar en ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aanrader voor mensen met hooikoorts. Ik was gestopt met het nemen van astaxanthine waardoor ik dit voorjaar een serieuze opstoot kreeg van hooikoorts. Vrijwel direct na het herstarten met het product merkte ik een sterke verbetering, tot op heden ik er zo goed als geen last meer van heb. Heel goed product!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed supplement tegen celveroudering. Krachtige antioxidant bij een tijdje gebruik, zou beschermen tegen UV-straling. Prima kwaliteitsveroudering.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het voornamelijk voor de blootstelling voor een maand voor het op vakantie gaan en om mijn huid voor te bereiden, mijn man gebruikt het ook en hij is blij met het.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mannavital astaxanthine platnum 60 stuks capsules is een uitstekend product voor celvernieuwing . Men krijgt er een mooie en bruine huid van als men regelmatig buiten komt .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goed product als je jezelf een boost wil geven en Mannavital levert gegarandeerd top kwaliteit met inhoudstoffen die tot de max nagekeken zijn
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een kwaliteitsmerk voor een krachtige antioxidant die een huidbeschermer is. De presentatie in de vorm van sofigels is voldoende.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed voor de huid, het helpt zeker als bescherming tegen de zon en helpt ook om beter bestand te zijn tegen zonneallergie heb daar normaal veel last van maar na het innemen vanaf mei geen enkel probleem gehad deze zomer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit als sterke antioxidant en bescherming tegen de zon. ben op vakantie geweest en de mooie bruine kleur blijft langer bewaard!zker aan te bevelen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mannavital neem ik voor gezonde ogen omdat ik wil vermijden dat ik aan lenzen moet denken opereren is repareren ook al hoor ik best tevreden mensen met lezen liever mijn oog ondersteuning
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Astaxanthine in deze dosis naar aanleiding van een wetenschappelijk onderzoek waarin bewezen wordt dat het zou helpen tegen zon-allergie. Bij nader verdiepen in de materie kwam ik ook tot de ontdekking dat het goed is voor de huid om deze in betere conditie te brengen. Om resultaat te zien neem ik het nog niet lang genoeg, je moet minimum drie maanden lang 1 capsule nemen om verbetering te kunnen vaststellen. Nog even volhouden dus. Moest er iemand geïnteresseerd zijn in de resultaten van de onderzoeken die ik heb geraadpleegd wil ik altijd de link naar de website doorgeven, zo kan je jezelf overtuigen. Ik houd in elk geval vol, in het najaar ga ik op vakantie naar de zon en zal dan meer weten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vorige week kreeg ik drie maal complimenten over mijn uiterlijk en dat is echt lang geleden dat ik dat te horen kreeg. Men zei me dat ik er goed /anders uitzag, terwijl ik niets aan mijn uiterlijk heb veranderd. Zou de vitamine E in de Asthaxanthine al zijn werk doen?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb de huidziekte lichen planus en neem nu enkele weken astaxanthine en heb merkbaar een grote verbetering ik zou dit graag aan mijn huidspecialist melden moest dit echt een verbetering zijn door de capsules ben ik jullie echt dankbaar de groetjes Gerda
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wij nemen dit product nog niet zo lang. dit product zou goed zijn voor zéér veel zaken zoals bescherming van de cellen tegen oxidatieschade door vrije radicalen.

Mannavital Astaxanthine Platinum kopen

Je kan Mannavital Astaxanthine Platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen
50+ > Vitaminen > Ogen