€ 17,69
€ 15,92
Bespaar 10% (€ 1,77)

Omschrijving van Mannavital Cat's Claw Platinum

In het Amazonewoud groeit een imposante liaansoort die zich met haar op kattennagels lijkende doornen omheen woudreuzen slingert: de katsklauw (Uncaria tomentosa). De binnenbast van deze plant wordt al eeuwen met succes ingezet door de lokale indianen om de weerstand te versterken en soepel te bewegen.

Waarom je kiest voor Cat's claw Platinum van Mannavital:
 • Het bevat de juiste soort katsklauw: Uncaria tomentosa (bewezen door botanische identificatie) en niet de minder werkzame Uncaria guianensis!
 • Gestandaardiseerd op minstens 3% totale alkaloïden volgens de HPLC-methode, dus niet de 'flatterende' UV-methode.
 • Met een hoge verhouding van zeer actieve pentacyclische oxindole-alkaloïden (POA's) in vergelijking met minder actieve tetracyclische oxindole-alkaloïden (TOA's); de bepaling gebeurt per batch en ligt tussen 80 en 90 % POA's.

Indicatie

Draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem - draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten

Gebruik van Mannavital Cat's Claw Platinum

Gebruik: 1 à 3 maal per dag 1 capsule

Ingrediënten Mannavital Cat's Claw Platinum

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule: 200 mg Katsklauwextract (Uncaria tomentosa), ratio 15:1, gestandaardiseerd op 3 % totaal alkaloïden (HPLC), met een natuurlijke hoge verhouding POA/TOA

Waarschuwing

Katsklauw wordt beter niet gegeven aan zwangere en zogende vrouwen en aan kinderen onder de 3 jaar. Het dient zeker vermeden te worden bij personen waarbij het onderdrukken van de immuniteit is aangewezen is, zoals dragers van een getransplanteerd orgaan. Bij auto-immuunziekten (zoals Lupus en MS) en bij TBC enkel katsklauw nemen op voorschrift van een arts.

€ 17,69
€ 15,92

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital Cat's Claw Platinum

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Boost voor de immuniteit

  Dit product zorgt voor een verhoogde weerstand. Goed beschermd de winter tegemoet.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  betrouwbaar

  Ik gebruik Cat's Claw al jaren bij ontstekingen en verkoudheden en merk een verkorting in ziektetijd. Zoals nog producten van Mannavital is dit een betrouwbaar product met goed werkzame ingrediënten en zonder toevoeging van suiker.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Superbooster

  Ik heb deze gekocht voor mijn mama die na chemo moest aansterken. Op korte tijd voelt ze zich al heel wat fitter. Zelf heb ik ze ook lang genomen om mijn weerstand te verbeteren wat méér dan gelukt is. Ik werd niet meer zo snel ziek.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mannavital Cat's Claw Platinum kopen

Je kan Mannavital Cat's Claw Platinum van het merk Mannavital , geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn